kesin tüm gün aynı ortamdasınız şansın varsa sık sık havalandır ortamı :)tesekür ederim burada havalar beya yumusadi ama sagolsun is arkadasim cok hastalanir iki kücük cocugu kirese gidiyor iki gün yarim gün geldi hasta hasta ondan mi kaptim artik bilmiyorum
pinoli hiç heyecan yok gibi sendeolan bir şey yok kuzum.
Tanışmalar fialan filan.
Rutin şeyler.
pinoli hiç heyecan yok gibi sendeolumlumu bakmıyorsun fazla umutlanmakmı istemiyorsun
tesekür ederim aaa neler kacirdim ben yahu :)
Valla onlar söylesin
takvaya yaşama ile ilgili bu konuda seni zorlayacağını düşünüyorsan haklısınYa ben bu tarz o kadar çok insanla tanıştım ki artık heyecan hissedemiyorum.
Bir de yaşam tarzlarımız farklı anladığım kadarıyla.
O takvaya uygun yaşamak istiyor gibi geldi.
amin inşallahtopik sanslimi geldi :) RAbbim herkezin gönlüne göre versin insAllah :)
O -Ofelia çok doğru analiz etmişsin beni.
Nasıl o kanıya vardın bilmiyorum ama bravo
Gelenekçi değilim.
Asla ve asla hayalimde kabarık gelinlik yok.
Ben Fransız tarzı gelinliklerden hoşlanıyorum.
Uzun boylu ve zayıfım böyle belime oturan altı dar gelinlikler daha çok yakışıyor.
Benim de o tarzlar çok hoşuma gidiyor.
kalem etek tarzi mi?
boy kac kiii
evet aynen.Beli oturuyor aşağıya doğru daralıyor ya o tarzlar.
Duvak da uzun böyle Fransız danteli olandan.
Boyum 173
cokta yakisir insAllah rabbim hayirlisi ile nasip eder benim boyum 1,53 ama pek yakismaz gelinlik yaw.
sağol kuzum.
Neden yakışmıyacakmış
Gelinlik her kıza yakışır.
Ama beni heyecanlandırmıyor açıkçası gelinlik giymek
bilmem ki ufacik tefecik bisiyim ki hic öyle gelinlik hayalimde olmasi söyle olsun olmasin gibisinden. Damet bey saglam karakterli olsunda gerisi fasa fiso :)
Çok sağlam karakter de sıkıntı oluyor
evet aynen.Beli oturuyor aşağıya doğru daralıyor ya o tarzlar.
Duvak da uzun böyle Fransız danteli olandan.
Boyum 173
cokta yakisir insAllah rabbim hayirlisi ile nasip eder benim boyum 1,53 ama pek yakismaz gelinlik yaw.
ay evet ben de severim öyle bişi ama benim istedigim gelinlik türü ayni bu tur ancak ön taraf diz kapaginin biraz üstünden açık yani v şekilli kesim olsun istiyorum... nasip olursa
kız enemm 1.53 müminnak bişisin
evet ya ufacik tefecik o yüzden hic yasimi göstermem :) Allahtan topuklu falan kurtariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?