30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Sadece sen değil herkes büyük konuştuğunu, kınadığı yaşıyor MrsNorris hadis bile var bununla ilgili.

Öyle.fark çok uçuk.Ama ben R.nin düğününün nisanda olduğunu öğrendim.Altüst oldum.Yoksa iyiydim biraz.Gereksiz şeylerden uzak duracaktım.Ama yine iyi değilim.Unutmak için bunla arkadaş olacam
Sadece arkadaş.Twetterine baktım gizliden onun da unutmak istediği biri varNöbetimiz denk düşmüyor ařtık.O da ben de bundan sıkıldık görüşemiyorz.Telimiz de yok.Hatta bugün "sana dönecem ama eskisi gibi olmayacam" demiş tweettinde.Belki de dönecek yalnızlıktan eski sevgilisine..O da benim gibi acı ve yalnızlık çekiyor..

Son düzenleme:
R. sanırım ayrıldığın insan. insanı eski yaraları bırakmıyor bir türlü. ama önemli olan eski yaralara yenilerini eklememek. etkilenmem diyorsan arkadaşça takıl. ama insan bir süre sonra kapılıp gidebiliyor, çok ince bir çizgi bu. bir de geçmişte birini unutamayan bir adamdan kimseye hayır gelmez diye düşünüyorum. örneğini yaşadım.

Bir insanı unutmak için başkasıyla görüşmek nasıl bir mantık arkadaşlar yapmayın lütfen.

Bir insanı unutmak için başkasıyla görüşmek nasıl bir mantık arkadaşlar yapmayın lütfen.

bazı durumlarda işe yarıyor, eğer karşılıklı hoşlanma olduysa insanın kafası dağılıyor, yeni küçük heyecanlar hissediyorsun ve geçmişteki mikrobakteriyeli daha az düşünüyorsun. ama bende hiç işe yaramamıştı.ayrıldığım dönem karşıma biri çıktı, akrabamın akrabası. çocuk gözümün içine bakan bir çocuktu hadi evlenelim desem ertesi güne evlenecek. onun tahsili liseydi sırf ben istersem sınavlara çalışıp üniversiteye yazılıcam diyodu yaşı o dönem 32 bu arada ama olmadı sevemedim işte. o benimle ilgilendikçe ben hep geçmiştekine özlem duydum. yarabbim ne zor unuttum ben ne acı çektim onu unutabilmek için. o kadar zor ki bu gönül işleri

Yani arada o adamı da harcamış oluyorsun. Senin için demiyorum yanlış anlama. Genelde bu mantıkla hareket edenler için.Çivi çiviyi sökmüyor ne yazıkki. Öbür insanın da ahını alma riski var üstelik.

yok zaten bizim bir ilişkiiz olmadı onunla hiç. ben istemiyordum o sürekli arayıp sürekli dil dökme derdindeydi. sevmediğim içimin ısınmadığı adama şans veremem. ona da bana da yazık olur.

yok zaten bizim bir ilişkiiz olmadı onunla hiç. ben istemiyordum o sürekli arayıp sürekli dil dökme derdindeydi. sevmediğim içimin ısınmadığı adama şans veremem. ona da bana da yazık olur.
Yaniii. Ben çok korkarım ah almaktan.
Zaten bu kadar ince düşündüğüm için evde kaldım.

Hiç mi derken? Zaten bir tane olur

soruyu sorarken de sorunun mantıksızlığının farkındaydım aslında demek istediğim şu, yani hoşlandığın biri ya da senden hoşlanan ya da senin ısınmadığın biri mesela, aday adayı da olabilir:)) benim hoşlandığım bir adam var, sağolsun diyaloğumuz öyle ilerl(em)iyor ki kaplumbağa daha hızlıdır. zaten bıraktım o işin peşini. yıprandım resmen beklemekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…