evet ne konustuysam basima geldi :) Ne yalan söyleyim pekte önemsemiyoruz hicte konusu acilmiyor :)
zaten üzerinde durulacak bir konu değil. insan unutur bile
oh oh ne güzelEvet takilmiyoruz hic. Zaten ben yasimida göstermem o benden büyük duruyor
Sadece sen değil herkes büyük konuştuğunu, kınadığı yaşıyorMrsNorris hadis bile var bununla ilgili.
Bir insanı unutmak için başkasıyla görüşmek nasıl bir mantık arkadaşlar yapmayın lütfen.
bazı durumlarda işe yarıyor, eğer karşılıklı hoşlanma olduysa insanın kafası dağılıyor, yeni küçük heyecanlar hissediyorsun ve geçmişteki mikrobakteriyelidaha az düşünüyorsun. ama bende hiç işe yaramamıştı.ayrıldığım dönem karşıma biri çıktı, akrabamın akrabası. çocuk gözümün içine bakan bir çocuktu hadi evlenelim desem ertesi güne evlenecek. onun tahsili liseydi sırf ben istersem sınavlara çalışıp üniversiteye yazılıcam diyodu yaşı o dönem 32 bu arada ama olmadı sevemedim işte. o benimle ilgilendikçe ben hep geçmiştekine özlem duydum. yarabbim ne zor unuttum ben ne acı çektim onu unutabilmek için. o kadar zor ki bu gönül işleri
Yani arada o adamı da harcamış oluyorsun. Senin için demiyorum yanlış anlama. Genelde bu mantıkla hareket edenler için.Çivi çiviyi sökmüyor ne yazıkki. Öbür insanın da ahını alma riski var üstelik.
Yaniii. Ben çok korkarım ah almaktan.yok zaten bizim bir ilişkiiz olmadı onunla hiç. ben istemiyordum o sürekli arayıp sürekli dil dökme derdindeydi. sevmediğim içimin ısınmadığı adama şans veremem. ona da bana da yazık olur.
Yaniii. Ben çok korkarım ah almaktan.
Zaten bu kadar ince düşündüğüm için evde kaldım.
Hiç mi derken? Zaten bir tane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?