karakter yaşam tarzı vs gibi mi? zaten patron diye hitabı bana çok abes gelmişti. sana daha salon erkeği tarzında biri lazımhemen kestirip atma, biraz daha izle bakalım
Sen y.dışında mısın?
oh ohh ne güzel. keşke sevdiceğinle birlikte gelseniz
kız sen nesin öyle?
Töbe yarabbim.
Sen beni reel hayatta tanıyor musun yoksa?
herkes için belki bu kadar isabetli tespitler yapamam, ama senin yorumlarından tavrını tarzını kestirebiliyorumbiraz da satıraralarını okumayı bilmek lazım, mesela fransız usulü gelinlikten hoşlanan bir kadının yanında ona patron diye hitap edecek bir magandanın ne işi var:))) onun yanına salon erkeği yakışır
maganda demesen iyiydi ya.
İyi bir çocuk.
Ahlaki değerleri filan yüksek.
Ama tarzlar farklı diyelim.
Patron deme nedeni de; her kadın evinin patronuymuş.
Erkek baskın bir mesleği var belki ondandır bilemedim.
Ama artık kuzum diyor
elden gideceğini anladı kuzuma mı döndübunla sonunuzu göremiyorum.
herkes için belki bu kadar isabetli tespitler yapamam, ama senin yorumlarından tavrını tarzını kestirebiliyorumbiraz da satıraralarını okumayı bilmek lazım, mesela fransız usulü gelinlikten hoşlanan bir kadının yanında ona patron diye hitap edecek bir magandanın ne işi var:))) onun yanına salon erkeği yakışır
bana daha çok kendini korumaya alıyor gibi geldi.
Özgüveni tavanda bu arada.
Allah var şimdi karizmatik, yakışıklı.
Kaybetme korkusu yaşayacak bir tip değil.
hımm.. o zaman fazla yüz verme, biraz egosu sallansın:)
kızlar günaydın
ra_punzel 27/42 yaş farkı baya var gibi,görüntü olarakta bu fark çok hissediliyormu ?
Kızlar Allah hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin bütün bekarlara.bugun kuzenimin kayinvalidesi vefat etti kadın 76-77 yaslarındaydı 3 tane bekar çocuğu kaldı bitanesinin sadece murvetini gördü, ALLAH'a sıgınıp bir kişiyi kabul etmek lazım anne babalarımız çocuklarının evlendigini görsün, torunlarını görsün, gözü arkada kalmasın diye ALLAH o bekar çocuklarınında yardımcısı olsun
Beni hep kucuk zannederler oda 40 gibi duruyor iste.. ama ruhu cok genc bendende genc
Bi gece karar verip baska bi sehre gider bnm hic oyle plansiz isim olmaz :)
Kendi ozel isi olunca isteyince gidiyor valla :) doga yuruyusleri istanbul keyifleri her haftasonu dag evleri bag evleri sehre hapsolmuyor. Bn tekbasimayken bi yere oturup yemek yemek bile istemiyorum.yas farki biraz fazla gibi ama anlasabildikten sonra. Beya spontan biri o halde :)
Kendi ozel isi olunca isteyince gidiyor valla :) doga yuruyusleri istanbul keyifleri her haftasonu dag evleri bag evleri sehre hapsolmuyor. Bn tekbasimayken bi yere oturup yemek yemek bile istemiyorum.
Bn tekken gezemezdim herhalde dedim de yasamdan keyf almayj bilmek gerek hayati susleyen bunlar izin ver senide alistiririm dedi .
Ben memur olmadan memur psikolojjisine girdim
Kendi ozel isi olunca isteyince gidiyor valla :) doga yuruyusleri istanbul keyifleri her haftasonu dag evleri bag evleri sehre hapsolmuyor. Bn tekbasimayken bi yere oturup yemek yemek bile istemiyorum.
Bn tekken gezemezdim herhalde dedim de yasamdan keyf almayj bilmek gerek hayati susleyen bunlar izin ver senide alistiririm dedi .
Ben memur olmadan memur psikolojjisine girdim
Kızlar Allah hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin bütün bekarlara.bugun kuzenimin kayinvalidesi vefat etti kadın 76-77 yaslarındaydı 3 tane bekar çocuğu kaldı bitanesinin sadece murvetini gördü, ALLAH'a sıgınıp bir kişiyi kabul etmek lazım anne babalarımız çocuklarının evlendigini görsün, torunlarını görsün, gözü arkada kalmasın diye ALLAH o bekar çocuklarınında yardımcısı olsun
biribirinizi tanıma aşamasındasınız zaten, iyice ölçüp biçip sen en doğru kararı verirsin.Beni hep kucuk zannederler oda 40 gibi duruyor iste.. ama ruhu cok genc bendende genc
Bi gece karar verip baska bi sehre gider bnm hic oyle plansiz isim olmaz :)
pinoli bazen bana mesaj atmak ble zor geliyor karşı tarafa halbuki 20 li yaşlarda böylemiydimYalnızlığa alışınca birileriyle bir şeyler yapmak sıkıcı geliyor asıl.
Çalışma hayatına gir bakalım nasıl yalnızlığı arayacaksın.
Adam yaşamdan zevk almasını biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?