30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

karakter yaşam tarzı vs gibi mi? zaten patron diye hitabı bana çok abes gelmişti. sana daha salon erkeği tarzında biri lazım hemen kestirip atma, biraz daha izle bakalım
kız sen nesin öyle?
Töbe yarabbim.
Sen beni reel hayatta tanıyor musun yoksa?

kız sen nesin öyle?
Töbe yarabbim.
Sen beni reel hayatta tanıyor musun yoksa?

herkes için belki bu kadar isabetli tespitler yapamam, ama senin yorumlarından tavrını tarzını kestirebiliyorum biraz da satıraralarını okumayı bilmek lazım, mesela fransız usulü gelinlikten hoşlanan bir kadının yanında ona patron diye hitap edecek bir magandanın ne işi var:))) onun yanına salon erkeği yakışır

maganda demesen iyiydi ya.
İyi bir çocuk.
Ahlaki değerleri filan yüksek.
Ama tarzlar farklı diyelim.
Patron deme nedeni de; her kadın evinin patronuymuş.
Erkek baskın bir mesleği var belki ondandır bilemedim.
Ama artık kuzum diyor

elden gideceğini anladı kuzuma mı döndü bunla sonunuzu göremiyorum.

elden gideceğini anladı kuzuma mı döndü bunla sonunuzu göremiyorum.

bana daha çok kendini korumaya alıyor gibi geldi.
Özgüveni tavanda bu arada.
Allah var şimdi karizmatik, yakışıklı.
Kaybetme korkusu yaşayacak bir tip değil.

iyi bir gözlemleycisin gercekten :)

Kızlar Allah hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin bütün bekarlara .bugun kuzenimin kayinvalidesi vefat etti kadın 76-77 yaslarındaydı 3 tane bekar çocuğu kaldı bitanesinin sadece murvetini gördü, ALLAH'a sıgınıp bir kişiyi kabul etmek lazım anne babalarımız çocuklarının evlendigini görsün, torunlarını görsün, gözü arkada kalmasın diye ALLAH o bekar çocuklarınında yardımcısı olsun

Allah rahmet eylesin. Benim babamda (50 yasinda) deli gibi torun istiyor ama daha evlendiremedi bile bizi

yas farki biraz fazla gibi ama anlasabildikten sonra. Beya spontan biri o halde :)
Kendi ozel isi olunca isteyince gidiyor valla :) doga yuruyusleri istanbul keyifleri her haftasonu dag evleri bag evleri sehre hapsolmuyor. Bn tekbasimayken bi yere oturup yemek yemek bile istemiyorum.
Bn tekken gezemezdim herhalde dedim de yasamdan keyf almayj bilmek gerek hayati susleyen bunlar izin ver senide alistiririm dedi .
Ben memur olmadan memur psikolojjisine girdim

Yalnızlığa alışınca birileriyle bir şeyler yapmak sıkıcı geliyor asıl.
Çalışma hayatına gir bakalım nasıl yalnızlığı arayacaksın.
Adam yaşamdan zevk almasını biliyor.

ne güzel ya bende tek basima gezebilirim belki bu kadar olmasada ama gezmeyi yeni yerler görmeyi sevmesi bence cok güzel birsey. En dogrusunu yapiyor vallahi. Tabi evlenip coluk cocuk olunca biraz azaliyor bunlar ama bende severim gezmeyi :) Hayalim avrupa turu yapmak ama iste tek basima ailem izin vermez illa evlenecem.

allah rahmet eylesin

çıkmıyor ki karşımıza doğru düzgün biri. benim de annem torun niyetine bahçedeki kedileri seviyo üzülüyorum o da çok istiyo evleneyim torunu olsun sevsin oynasın baksın ona. ama evlilik öyle bişey ki çok çok iyi düşünülmesi gerek. ne aşkla evlenip boşananlar tanıyorum. ve burda da okuduğum konuların haddi hesabı yok. ama dikkat ettim hepsinin ortak noktası şu, evlenmeden önceki flört döneminde mutlaka onları rahatsız eden bişeyler olmuş ama hep görmezden gelmişler. işte o görmezden gelinenler evlenince iki katı büyüyor. bir de büyük konuşmayayım kabul edemeyeceğim en büyük şey sadakatsizlik. sadakat konusunda güvenebileceğim kimse çıkmadı karşıma. insan iki konuşmada anlıyor bu kişi güvenilir mi değil mi. erkekler artık öyle ki adamlıktan çıkmışlar. bir yerde hala babalarımız gibi adamlar kalmıştır umuduyla ben bekliyorum. umarım karşımıza hayırlı bir insan çıkar ve bizi hiç incitmez.

günaydın herkese bu arada

kızlar günaydın
herkes sanırım gelecekle ilgili kaygılı, benim zaten babam vefat ettiğinden bir anneciğim varOnunda tek isteiği sağlığında evlendirmek, son zamanlarda bende düşünmeye başladım,Biz birde abimle aynı evde yaşıyoruz yani Allah korusun anneme birşey olduğunda çok büyük sorunlar beni bekleyebilir

Beni hep kucuk zannederler oda 40 gibi duruyor iste.. ama ruhu cok genc bendende genc
Bi gece karar verip baska bi sehre gider bnm hic oyle plansiz isim olmaz :)
biribirinizi tanıma aşamasındasınız zaten, iyice ölçüp biçip sen en doğru kararı verirsin.
yalnız bu plansız hareket etmesi ileride aranızda sorun yaratmaz inşallah, ablamda tıpkı sen gibi herşeyi planlı programlı yapmayı severeşi tam tersi kurulmuş masayı bırakıp yemeğe çıkmayı isteyen biri bu yüzden çatıştıkları oluyor.

Yalnızlığa alışınca birileriyle bir şeyler yapmak sıkıcı geliyor asıl.
Çalışma hayatına gir bakalım nasıl yalnızlığı arayacaksın.
Adam yaşamdan zevk almasını biliyor.
pinoli bazen bana mesaj atmak ble zor geliyor karşı tarafa halbuki 20 li yaşlarda böylemiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…