Evet bunu bende merak edıyorum ama soramadım.. kendı secıcı bılıyorumda onca yıl da secılmez baska bır faktormu vardı dıyorum.. suan anne babası hayatta degılaslında birazda şuna bakmak lazım bu adam 42 yaşına kadar napmış, yani kendimi çok seçici, yoksa önceliği işimi olmuş ailesi mi olmuş niye düşünmemiş evliliği?
utanmak değilde içinde bulunduğun durumun kıymetini bilmek gerekir.Evlenmek istedikten sonra herkes kör topal birini bulur evlenir ama aşk sevgi kolay bulunamıyor.birde bazen öyle hödükler çıkıyorki aradaki tanıdıktan çekinip tüm diyeceklerini içine atıyosunhaklisin utandim simdi varyaBu tarz tanismalarda beklentiler oluyor haliyle
Evet bunu bende merak edıyorum ama soramadım.. kendı secıcı bılıyorumda onca yıl da secılmez baska bır faktormu vardı dıyorum.. suan anne babası hayatta degıl
utanmak değilde içinde bulunduğun durumun kıymetini bilmek gerekir.Evlenmek istedikten sonra herkes kör topal birini bulur evlenir ama aşk sevgi kolay bulunamıyor.birde bazen öyle hödükler çıkıyorki aradaki tanıdıktan çekinip tüm diyeceklerini içine atıyosungönül isterki saydır saydır sonra yol ver ama malesef
ra_punzel bu beyle ilgili çok olmaz olamaz gibi katı değilsin, o yüzden açıkça sor bence.Hem belki aldığın cevap ilişkinize yön vermiş olacak.Ya devam edecek ya biticek.
çevrenin bu konu ile ilgili düşünceleri ne olur.Ben etkilenirim mesela annem ablam olumsuz baksa.Onların düşünceleri nedir?haklısın ılk bunu sormalıyım ben dusunmek ıcın
ama evlılık olsa bıle cocuk ıcın buyuk bı haksızlık gıbı gelıyor bana
Sende benim gibisin,bazen çok şaşıyorum insanlara sanki benim hayatımda zamanı durdurmuşsun herkesinki akıyor gibi geliyor.Birinden ayrılıp bir diğeri ile iki ay içinde evlenme kararı alanlar, insanlar çok hızlı yaşıyor.Benim ayrılık acısını sindirmem en az 1 seneAma bir önceki söz evliliğe taşınmadı diye çokta takılma,korktuğun şeyler elle tutulur sebeplerse okeyde.Geçmişte bu oldu tekrar olurmu endişesi gereksiz.
haklısın ılk bunu sormalıyım ben dusunmek ıcın
ama evlılık olsa bıle cocuk ıcın buyuk bı haksızlık gıbı gelıyor bana
pinoli bazen bana mesaj atmak ble zor geliyor karşı tarafa halbuki 20 li yaşlarda böylemiydim
pamuk helva sen bizden şanslısın aşkı bir dayatma olmadan yaşıyorsun en azından.Bizler tanıştırılıyoruz zaten direk evlilik fikri ile baskı altında oluyoruz.E ortada aracılar var çoğu zaman kendi gibi olamıyor bile insan.
belki o heyecanı yakalayamıyorum karşıdan ondandırAnaaam ne yaptın yavrum sen?
O kadar da değil.
Toparlan azıcık
belki o heyecanı yakalayamıyorum karşıdan ondandır
böyle düşünmesi güzel aslında biraz zaman geçse belki sende gerilmeyeceksin ama insan ilk başta kurbanlık gibi hissediyoraynen.
Hatta ben dün akşam konuşurken dedim adama yani; keşke başka ortamda tanışsaydık böyle zorlamalar olmazdı dedim.
O da pinoli sakın öyle düşünme arkadaş gibi düşün bizi dedi.
Ben çok geriliyorum dedim.
Böyle yaparsan üzülürüm dedi.
şok oldum tabi ondan böyle bir tepki beklemezdim.
ay vallahi çok ihtiyacım varben sana buradan heyecan yollayacağım şimdi
Toparlan biraz.
böyle düşünmesi güzel aslında biraz zaman geçse belki sende gerilmeyeceksin ama insan ilk başta kurbanlık gibi hissediyor
yokmu peki hiç umutYok ya.
Aracı olan insanlarda aradı filan ben iyice gerildim yani.
sonra birde buda kimseyi beğenmiyor demeleride cabasıGercekten stressli ve gerginmis sizin durumuzda kizlar karsidaki insandaki beklenti aracilardaki beklenti saglikli karar vermekte zordur
sonra birde buda kimseyi beğenmiyor demeleride cabasıya sen adam gibi düzgün birilerini buldunda benmi beğenmedim diyesim geliyor ama diyemiyosun, kısmeettttttt diyip te böyle susuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?