30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

aslında birazda şuna bakmak lazım bu adam 42 yaşına kadar napmış, yani kendimi çok seçici, yoksa önceliği işimi olmuş ailesi mi olmuş niye düşünmemiş evliliği?
Evet bunu bende merak edıyorum ama soramadım.. kendı secıcı bılıyorumda onca yıl da secılmez baska bır faktormu vardı dıyorum.. suan anne babası hayatta degıl

haklisin utandim simdi varya Bu tarz tanismalarda beklentiler oluyor haliyle
utanmak değilde içinde bulunduğun durumun kıymetini bilmek gerekir.Evlenmek istedikten sonra herkes kör topal birini bulur evlenir ama aşk sevgi kolay bulunamıyor.birde bazen öyle hödükler çıkıyorki aradaki tanıdıktan çekinip tüm diyeceklerini içine atıyosungönül isterki saydır saydır sonra yol ver ama malesef[/QUOTE]

Olay zaten evlenmek degil saglikli bir evlilik yapabilmek dogru insanla. Benim bi arkadasim vardi. Bunu istemeye geldiler. Cocugu hic begenmedi. Iki kere falan daha geldiler sonra ici isindi galiba kabul etti. Simdi evliler 9 yildir masAllah esini öyle cok seviyorki ben anneme bile bu kadar düskün degilim der birde tatlis bir kizlari var yani bu tur tanistilmalarda sevgi ask olusabiliyor. Benim sorunum ne bende cözemedim tam olarak cünkü benimki evliligi benden cok istiyor en azindan dillendiriyor ben konusu acilmasa konusmam 10 yil. DAha önce söz atmistim ailem pek istemedi sanirim korkularim daha cok bu yönde.

Evet bunu bende merak edıyorum ama soramadım.. kendı secıcı bılıyorumda onca yıl da secılmez baska bır faktormu vardı dıyorum.. suan anne babası hayatta degıl
ra_punzel bu beyle ilgili çok olmaz olamaz gibi katı değilsin, o yüzden açıkça sor bence.Hem belki aldığın cevap ilişkinize yön vermiş olacak.Ya devam edecek ya biticek.

Olay zaten evlenmek degil saglikli bir evlilik yapabilmek dogru insanla. Benim bi arkadasim vardi. Bunu istemeye geldiler. Cocugu hic begenmedi. Iki kere falan daha geldiler sonra ici isindi galiba kabul etti. Simdi evliler 9 yildir masAllah esini öyle cok seviyorki ben anneme bile bu kadar düskün degilim der birde tatlis bir kizlari var yani bu tur tanistilmalarda sevgi ask olusabiliyor. Benim sorunum ne bende cözemedim tam olarak cünkü benimki evliligi benden cok istiyor en azindan dillendiriyor ben konusu acilmasa konusmam 10 yil. DAha önce söz atmistim ailem pek istemedi sanirim korkularim daha cok bu yönde.[/QUOTE]
Sende benim gibisin,bazen çok şaşıyorum insanlara sanki benim hayatımda zamanı durdurmuşsun herkesinki akıyor gibi geliyor.Birinden ayrılıp bir diğeri ile iki ay içinde evlenme kararı alanlar, insanlar çok hızlı yaşıyor.Benim ayrılık acısını sindirmem en az 1 seneAma bir önceki söz evliliğe taşınmadı diye çokta takılma,korktuğun şeyler elle tutulur sebeplerse okeyde.Geçmişte bu oldu tekrar olurmu endişesi gereksiz.

ra_punzel bu beyle ilgili çok olmaz olamaz gibi katı değilsin, o yüzden açıkça sor bence.Hem belki aldığın cevap ilişkinize yön vermiş olacak.Ya devam edecek ya biticek.

haklısın ılk bunu sormalıyım ben dusunmek ıcın

ama evlılık olsa bıle cocuk ıcın buyuk bı haksızlık gıbı gelıyor bana

çevrenin bu konu ile ilgili düşünceleri ne olur.Ben etkilenirim mesela annem ablam olumsuz baksa.Onların düşünceleri nedir?
Erkek için yaş çokta önemli değil, yeğenim lisede amcam 59 yaşında, yengem 54 aralarında öyle kuşak farkı filanda yok.Hatta diğer çocuklar sızlanıyor babam bize göstermediği ilgiyi anlayışı ona gösteriyor diye.Çünkü diğer çocuklarının zamanında iş güç stres. ama bunda emekli daha çok vakti bile var ilgilenmek için.Çocuğu için gelecek sağlamışmı ona bak bence

evet bende böyleyim benim unutmam 1,5 yilimi aldi. 2,5 yil kimse giremedi kalbime hayatima. O zaman ailem istememisti benim asil endisemde bu hani belki öyle olmayacak cünkü erkek arkadasimi zaten taniyorlar (babam haric) cok yakindan olmasada ama ne biliyim. Evet gecmistiki iki erkekte suanki adam degil ona güveniyorum inaniyorumda büyük sorumluluk. Teklif edecek gibi bir havalari var ben strese girdim

anliyorum seni ama ben yurtdisindayim burada genelde 40 yaslarinda ebeveyin o kadar normal ve cokki inanamazsin. Cocuklarini kresten almaya gelen insanlari görsen cogu 40larinda. Önemli olan senin (ve ailenin) icine sinmesi. 15 yas cok olabilir ama büyükte konusmamak gerek iste :)

aynen.
Hatta ben dün akşam konuşurken dedim adama yani; keşke başka ortamda tanışsaydık böyle zorlamalar olmazdı dedim.
O da pinoli sakın öyle düşünme arkadaş gibi düşün bizi dedi.
Ben çok geriliyorum dedim.
Böyle yaparsan üzülürüm dedi.
şok oldum tabi ondan böyle bir tepki beklemezdim.

kızlaarrr ne yapıyorsunuz siz ya??
Silkelenin kendinize gelin.
Aaa içimi kararttınız.
İçinizde en büyük benim ama maşaallah hepinizin içi geçmiş ya.

böyle düşünmesi güzel aslında biraz zaman geçse belki sende gerilmeyeceksin ama insan ilk başta kurbanlık gibi hissediyor

böyle düşünmesi güzel aslında biraz zaman geçse belki sende gerilmeyeceksin ama insan ilk başta kurbanlık gibi hissediyor

Yok ya.
Aracı olan insanlarda aradı filan ben iyice gerildim yani.

Gercekten stressli ve gerginmis sizin durumuzda kizlar karsidaki insandaki beklenti aracilardaki beklenti saglikli karar vermekte zordur

Gercekten stressli ve gerginmis sizin durumuzda kizlar karsidaki insandaki beklenti aracilardaki beklenti saglikli karar vermekte zordur
sonra birde buda kimseyi beğenmiyor demeleride cabasıya sen adam gibi düzgün birilerini buldunda benmi beğenmedim diyesim geliyor ama diyemiyosun, kısmeettttttt diyip te böyle susuyosun

sonra birde buda kimseyi beğenmiyor demeleride cabasıya sen adam gibi düzgün birilerini buldunda benmi beğenmedim diyesim geliyor ama diyemiyosun, kısmeettttttt diyip te böyle susuyosun

sirf biri olsun diyede evlenecek degiliz. Rabbim gönlümüze göre versin en düzgününden. Dogru zamanda dogru insanla olsunda varsin baskalarindan gec olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…