30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

cok ama cok haklisin. Gercekten vermezi zor bir karar. INsan hayat arkadasini iyi secmeli. Sadakatsizlik zaten affedilir birsey degil. Güven olmayinca sevgide tükenir elbete.

Rabbim annecigine uzun, saglikli bir ömür nasip etsin canim düsünme böyle. Benim babam zaten yillardir ister de daha ne ben ne kardesim evlendik. Kardesimde 26 yasinda istiyor ama kiz begenmiyor cocuk Icine sinen olmadi bugüne kadar.

Benim sorunum ise evlilikten korkmam Istiyorumda ama konu ciddilesmeye baslayinca bir korku sariyor beni hazir degilmiyim acaba?

bence evlilikte hazır olmak diye bir kavram var gerçekten. yani o duygu gerçek. mesela ben şuan kendimi hazır hissediyorum diyorum. ama mesela biri olsa ciddi bir yola girsem korkularım başlayabilir. bu insanla ömrümü geçirebilirim diyebiliriz, ama bir sürü başka faktör var, onun ailesi , ekonomik etkenler vs..

çok boyutlu bir karar mekanizması evlilik.

bende tam suanda böyle hissediyorum

Yalnızlığa alışınca birileriyle bir şeyler yapmak sıkıcı geliyor asıl.
Çalışma hayatına gir bakalım nasıl yalnızlığı arayacaksın.
Adam yaşamdan zevk almasını biliyor.
o da gün içinde işcileriyle yada akşamları arkadaslarıyla gorusuyor.ama haftanın bır gununu genelde oyle dogada yada sehır dısında gecerek gecırıyor.
akrabalarından ve arkadas cevresınden tanıdıgım cok kısı var. aslında bır kac yıldır onunla ılgılı sakayla ılgılı takılırlardı. da cok cıddı gorunen bırı hıc boyle bırsey gercekten hıssettıgını dusunmemıstım.

pinoli bazen bana mesaj atmak ble zor geliyor karşı tarafa halbuki 20 li yaşlarda böylemiydim
hahaa sende abartmıssın da hanı gorusmek ıstemedıgın bırıne yazmak yuk gıbı gelıyor ıstenmıyor..
bu adam 40 yasında ve konussan 3e 4 e kadar mesajlasabılır
bızım 30 yasındakı mod buysa bende bı 5 yıl sonra esıtlenırım onla

Senin düsüncelerin nedir? Yoksa orasini kacirdim mi ben?

ıcınde kesfetme gezme askı olana cocuk engel degıl canım ya cok tanıyorum oyle gezen hatta bu adamın kuzenlerınde fln da var hep ılerı yasta genc bı hanımla evlenmısler ne tesadufse hanımlarıda genelde cok sempatık dolu dolu kısıler cocuklarıyla aynı bu aam seklınde yasıyorlar hatta bır ara yurt dısına taktılar bır kac ayda bır bı ulkeye gıttıler cocuklarıyla o ulkeden hatıra fotograflarla anılarla gelıyorlar :) hep yoresel kıyafetlerını gıyıp album yapıyorlar :)) cok eglencelı gorunuyor burdan bakınca :) pekiştirici seyler evlılık duygularını

hımm evet benm plan yapma ıstegım onu rahatsız edebılır. aslında bende sevmıyorum o huyumu bende spontan hareket edenlere ozenıyırum bılmıyorum basarabılırmıyım :)
ama hazırlanmıs bır sofra emek demek emegı es gecmek gormemek gıbı olur esım oyle yemege cıkmak ıstese bende bozulurdum..

vallahi ne bileyim, normalde konuşmayıda severim halbuki
maşallah genç delikanlı sizinki

bende istiyorum aynen dedıgınız gıbı oluyor bırı karsıma cıkınca bı anda bı kacma ıstegı doguyor korkular baslıyor bazen korkularımdan bahsedınce hak verıyorlar onlarda yasıyormus fln fln bazende ıstemıyorum dıye dusunuyorlar kendılerını.. aslında ıclerınde hoslanabıleceklerımde vardı ama ben uzaaklasmayı sectım. :/
ama yalnızkende evlı keyıflı zman gecırenlerı gorunce evlı olmak ıstıyorum ..
korktugumda ıse tekken ne guzel kaygım yoktu dusuncek bısı yoktu dıyorum yalnız olasım rahatlayasım gelıyor..

Senin düsüncelerin nedir? Yoksa orasini kacirdim mi ben?

ben bılmıyorum kendımden emın degılım. bırlıkte zaman gecırdık tabıkı ama bırbırımızden habersız gıbı yanı kalabalıgın ıcınde ortak cevreden dolayı gorusuyorduk ama o benı cok ıyı analız etmıs kafasında varmıs yanı ama benım aklımda hıc yoktu ondan hıc ıncelememısım dıkkat etmemısım..

yas daha kucuk sanıyordum bıraz heveslendım. sonra dogum tarıhını gördum bı yerde :/ o an telas yaptım bu kadarmı
buyukmus dıye gecırdım ıcımden.

bı sans versem dıyorum sonra dıyorum kı cok ıyı bırı harıka bı uyum olsa da dusunsene bugun bıle cocugumuz olsa cocuk 15 ıne geldıgınde babası 57 yasında olcak :/ onuda dusunmek gerek dıyorum..

ne dogrusu yapiyorlar dünyada gidip görülecek öyle cok yer varmi. Imkan varsa niye olmasin deigl mi ama

birbirinize ayak uydurmayi basarabilirseniz sorun yok bence. Benim bi is arkadasim vardir spontan olmayi birak hayatindaki yeniliklere alismasi bile milyon yil sürer bu kadar uc degilsindir herhalde.

ne olacak bu halimiz?!

kızlar sizin ne gibi kaygılarınız oluyor ?

zor bir karar aranizdaki yas farki aminsanacak gibi degil ama bence önemli olan senin ne hissetigin ve istedigindir simdi degil ama illeride sorun edermisin illerisinide düsünmek gerek. Ben benden 8 yas büyük biriyle anlasamadim (gerci hoslanti bile yoktuda) ama benden 2,5 yas kücük biriyle harika anlasiyoruz. Aile faktorude var tabiki

valla yeterkı gezmek ıstesın ınsan
rakı balık yapmaya ıstanbula
dondurma yemeye marasa
kahvaltı ıcın koy restoranlarına bı kebap ıcın daglara gıden ınsanlar varken dünyada kımbılır neler vardır bende gezmeyı sevıyorum zaten o yonunu ogrendıgımde hıcbılmedıgım yanları varmıs bu adamın dıye sasırmıstım dısardan sakın sessız ve cıddı gorunuyo ne esprıler ne ınce dokundurmalar varmıs adamda hafta sonları evde uyur dersın gorsen

ayak uydurulabılır dıye dusunuyorum cunku oda cok guncel bende cok ucuk bırı degılım bıraz farklı dusundugum anlar olabılıyor ama kesınlıkle ucuk degılım :)

yenılıklere acık bırıyım ama seyahatlere plansız neredeyse hıc cıkmamısımdır.

ama cocuk fln dusununce kotu hıssedıyorum cocugada bunu yapmaya hakkım yok 20 sıne gelınce adam 60 ını gecmıs olacak..

aslında birazda şuna bakmak lazım bu adam 42 yaşına kadar napmış, yani kendimi çok seçici, yoksa önceliği işimi olmuş ailesi mi olmuş niye düşünmemiş evliliği?

valla ben tam olarak ne oldugunu bile bilmiyorum. Ne zaman konusma evlilige gelse beni bir korku sariyor sonra gidip nisan tepsilerine falan bakiyorum
pamuk helva sen bizden şanslısın aşkı bir dayatma olmadan yaşıyorsun en azından.Bizler tanıştırılıyoruz zaten direk evlilik fikri ile baskı altında oluyoruz.E ortada aracılar var çoğu zaman kendi gibi olamıyor bile insan.

bunlar uzlasilmayacak konular degil zaten ama talya arkadasimizin dedigide cok dogru bügüne kadar niye evlenmedigide önemli (ama biryerde nasip olmamis iste orasi ayri)

haklisin utandim simdi varya Bu tarz tanismalarda beklentiler oluyor haliyle

haklisin utandim simdi varya Bu tarz tanismalarda beklentiler oluyor haliyle[/QUOTE]
utanmak değilde içinde bulunduğun durumun kıymetini bilmek gerekir.Evlenmek istedikten sonra herkes kör topal birini bulur evlenir ama aşk sevgi kolay bulunamıyor.birde bazen öyle hödükler çıkıyorki aradaki tanıdıktan çekinip tüm diyeceklerini içine atıyosungönül isterki saydır saydır sonra yol ver ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…