allah rahmet eylesin
çıkmıyor ki karşımıza doğru düzgün biri. benim de annem torun niyetine bahçedeki kedileri seviyo üzülüyorumo da çok istiyo evleneyim torunu olsun sevsin oynasın baksın ona. ama evlilik öyle bişey ki çok çok iyi düşünülmesi gerek. ne aşkla evlenip boşananlar tanıyorum. ve burda da okuduğum konuların haddi hesabı yok. ama dikkat ettim hepsinin ortak noktası şu, evlenmeden önceki flört döneminde mutlaka onları rahatsız eden bişeyler olmuş ama hep görmezden gelmişler. işte o görmezden gelinenler evlenince iki katı büyüyor. bir de büyük konuşmayayım kabul edemeyeceğim en büyük şey sadakatsizlik. sadakat konusunda güvenebileceğim kimse çıkmadı karşıma. insan iki konuşmada anlıyor bu kişi güvenilir mi değil mi. erkekler artık öyle ki adamlıktan çıkmışlar. bir yerde hala babalarımız gibi adamlar kalmıştır umuduyla ben bekliyorum. umarım karşımıza hayırlı bir insan çıkar ve bizi hiç incitmez.
günaydın herkese bu arada
kızlar günaydın
herkes sanırım gelecekle ilgili kaygılı, benim zaten babam vefat ettiğinden bir anneciğim varOnunda tek isteiği sağlığında evlendirmek, son zamanlarda bende düşünmeye başladım,Biz birde abimle aynı evde yaşıyoruz yani Allah korusun anneme birşey olduğunda çok büyük sorunlar beni bekleyebilir
bence evlilikte hazır olmak diye bir kavram var gerçekten. yani o duygu gerçek. mesela ben şuan kendimi hazır hissediyorum diyorum. ama mesela biri olsa ciddi bir yola girsem korkularım başlayabilir. bu insanla ömrümü geçirebilirim diyebiliriz, ama bir sürü başka faktör var, onun ailesi , ekonomik etkenler vs..
çok boyutlu bir karar mekanizması evlilik.
o da gün içinde işcileriyle yada akşamları arkadaslarıyla gorusuyor.ama haftanın bır gununu genelde oyle dogada yada sehır dısında gecerek gecırıyor.Yalnızlığa alışınca birileriyle bir şeyler yapmak sıkıcı geliyor asıl.
Çalışma hayatına gir bakalım nasıl yalnızlığı arayacaksın.
Adam yaşamdan zevk almasını biliyor.
hahaa sende abartmıssın da hanı gorusmek ıstemedıgın bırıne yazmak yuk gıbı gelıyor ıstenmıyor..pinoli bazen bana mesaj atmak ble zor geliyor karşı tarafa halbuki 20 li yaşlarda böylemiydim
o da gün içinde işcileriyle yada akşamları arkadaslarıyla gorusuyor.ama haftanın bır gununu genelde oyle dogada yada sehır dısında gecerek gecırıyor.
akrabalarından ve arkadas cevresınden tanıdıgım cok kısı var. aslında bır kac yıldır onunla ılgılı sakayla ılgılı takılırlardı. da cok cıddı gorunen bırı hıc boyle bırsey gercekten hıssettıgını dusunmemıstım.
ıcınde kesfetme gezme askı olana cocuk engel degıl canım ya cok tanıyorum oyle gezen hatta bu adamın kuzenlerınde fln da var hep ılerı yasta genc bı hanımla evlenmısler ne tesadufse hanımlarıda genelde cok sempatık dolu dolu kısıler cocuklarıyla aynı bu aam seklınde yasıyorlar hatta bır ara yurt dısına taktılar bır kac ayda bır bı ulkeye gıttıler cocuklarıyla o ulkeden hatıra fotograflarla anılarla gelıyorlar :) hep yoresel kıyafetlerını gıyıp album yapıyorlar :)) cok eglencelı gorunuyor burdan bakınca :) pekiştirici seyler evlılık duygularınıne güzel ya bende tek basima gezebilirim belki bu kadar olmasada ama gezmeyi yeni yerler görmeyi sevmesi bence cok güzel birsey. En dogrusunu yapiyor vallahi. Tabi evlenip coluk cocuk olunca biraz azaliyor bunlar ama bende severim gezmeyi :) Hayalim avrupa turu yapmak ama iste tek basima ailem izin vermez illa evlenecem.
hımm evet benm plan yapma ıstegım onu rahatsız edebılır. aslında bende sevmıyorum o huyumu bende spontan hareket edenlere ozenıyırum bılmıyorum basarabılırmıyım :)biribirinizi tanıma aşamasındasınız zaten, iyice ölçüp biçip sen en doğru kararı verirsin.
yalnız bu plansız hareket etmesi ileride aranızda sorun yaratmaz inşallah, ablamda tıpkı sen gibi herşeyi planlı programlı yapmayı severeşi tam tersi kurulmuş masayı bırakıp yemeğe çıkmayı isteyen biri bu yüzden çatıştıkları oluyor.
vallahi ne bileyim, normalde konuşmayıda severim halbukihahaa sende abartmıssın da hanı gorusmek ıstemedıgın bırıne yazmak yuk gıbı gelıyor ıstenmıyor..
bu adam 40 yasında ve konussan 3e 4 e kadar mesajlasabılır
bızım 30 yasındakı mod buysa bende bı 5 yıl sonra esıtlenırım onla
cok ama cok haklisin. Gercekten vermezi zor bir karar. INsan hayat arkadasini iyi secmeli. Sadakatsizlik zaten affedilir birsey degil. Güven olmayinca sevgide tükenir elbete.
Rabbim annecigine uzun, saglikli bir ömür nasip etsin canim düsünme böyle. Benim babam zaten yillardir ister de daha ne ben ne kardesim evlendik. Kardesimde 26 yasinda istiyor ama kiz begenmiyor cocukIcine sinen olmadi bugüne kadar.
Benim sorunum ise evlilikten korkmamIstiyorumda ama konu ciddilesmeye baslayinca bir korku sariyor beni hazir degilmiyim acaba?
bence evlilikte hazır olmak diye bir kavram var gerçekten. yani o duygu gerçek. mesela ben şuan kendimi hazır hissediyorum diyorum. ama mesela biri olsa ciddi bir yola girsem korkularım başlayabilir. bu insanla ömrümü geçirebilirim diyebiliriz, ama bir sürü başka faktör var, onun ailesi , ekonomik etkenler vs..
çok boyutlu bir karar mekanizması evlilik.
Senin düsüncelerin nedir? Yoksa orasini kacirdim mi ben?
ıcınde kesfetme gezme askı olana cocuk engel degıl canım ya cok tanıyorum oyle gezen hatta bu adamın kuzenlerınde fln da var hep ılerı yasta genc bı hanımla evlenmısler ne tesadufse hanımlarıda genelde cok sempatık dolu dolu kısıler cocuklarıyla aynı bu aam seklınde yasıyorlar hatta bır ara yurt dısına taktılar bır kac ayda bır bı ulkeye gıttıler cocuklarıyla o ulkeden hatıra fotograflarla anılarla gelıyorlar :) hep yoresel kıyafetlerını gıyıp album yapıyorlar :)) cok eglencelı gorunuyor burdan bakınca :) pekiştirici seyler evlılık duygularını
hımm evet benm plan yapma ıstegım onu rahatsız edebılır. aslında bende sevmıyorum o huyumu bende spontan hareket edenlere ozenıyırum bılmıyorum basarabılırmıyım :)
ama hazırlanmıs bır sofra emek demek emegı es gecmek gormemek gıbı olur esım oyle yemege cıkmak ıstese bende bozulurdum..
bende istiyorum aynen dedıgınız gıbı oluyor bırı karsıma cıkınca bı anda bı kacma ıstegı doguyor korkular baslıyor bazen korkularımdan bahsedınce hak verıyorlar onlarda yasıyormus fln fln bazende ıstemıyorum dıye dusunuyorlar kendılerını.. aslında ıclerınde hoslanabıleceklerımde vardı ama ben uzaaklasmayı sectım. :/
ama yalnızkende evlı keyıflı zman gecırenlerı gorunce evlı olmak ıstıyorum ..
korktugumda ıse tekken ne guzel kaygım yoktu dusuncek bısı yoktu dıyorum yalnız olasım rahatlayasım gelıyor..
kızlar sizin ne gibi kaygılarınız oluyor ?bende istiyorum aynen dedıgınız gıbı oluyor bırı karsıma cıkınca bı anda bı kacma ıstegı doguyor korkular baslıyor bazen korkularımdan bahsedınce hak verıyorlar onlarda yasıyormus fln fln bazende ıstemıyorum dıye dusunuyorlar kendılerını.. aslında ıclerınde hoslanabıleceklerımde vardı ama ben uzaaklasmayı sectım. :/
ama yalnızkende evlı keyıflı zman gecırenlerı gorunce evlı olmak ıstıyorum ..
korktugumda ıse tekken ne guzel kaygım yoktu dusuncek bısı yoktu dıyorum yalnız olasım rahatlayasım gelıyor..
ben bılmıyorum kendımden emın degılım. bırlıkte zaman gecırdık tabıkı ama bırbırımızden habersız gıbı yanı kalabalıgın ıcınde ortak cevreden dolayı gorusuyorduk ama o benı cok ıyı analız etmıs kafasında varmıs yanı ama benım aklımda hıc yoktu ondan hıc ıncelememısım dıkkat etmemısım..
yas daha kucuk sanıyordum bıraz heveslendım. sonra dogum tarıhını gördum bı yerde :/ o an telas yaptım bu kadarmı
buyukmus dıye gecırdım ıcımden.
bı sans versem dıyorum sonra dıyorum kı cok ıyı bırı harıka bı uyum olsa da dusunsene bugun bıle cocugumuz olsa cocuk 15 ıne geldıgınde babası 57 yasında olcak :/ onuda dusunmek gerek dıyorum..
kızlar sizin ne gibi kaygılarınız oluyor ?
ne dogrusu yapiyorlar dünyada gidip görülecek öyle cok yer varmi. Imkan varsa niye olmasin deigl mi ama
birbirinize ayak uydurmayi basarabilirseniz sorun yok bence. Benim bi is arkadasim vardir spontan olmayi birak hayatindaki yeniliklere alismasi bile milyon yil sürer bu kadar uc degilsindir herhalde.
ne olacak bu halimiz?!
aslında birazda şuna bakmak lazım bu adam 42 yaşına kadar napmış, yani kendimi çok seçici, yoksa önceliği işimi olmuş ailesi mi olmuş niye düşünmemiş evliliği?ben bılmıyorum kendımden emın degılım. bırlıkte zaman gecırdık tabıkı ama bırbırımızden habersız gıbı yanı kalabalıgın ıcınde ortak cevreden dolayı gorusuyorduk ama o benı cok ıyı analız etmıs kafasında varmıs yanı ama benım aklımda hıc yoktu ondan hıc ıncelememısım dıkkat etmemısım..
yas daha kucuk sanıyordum bıraz heveslendım. sonra dogum tarıhını gördum bı yerde :/ o an telas yaptım bu kadarmı
buyukmus dıye gecırdım ıcımden.
bı sans versem dıyorum sonra dıyorum kı cok ıyı bırı harıka bı uyum olsa da dusunsene bugun bıle cocugumuz olsa cocuk 15 ıne geldıgınde babası 57 yasında olcak :/ onuda dusunmek gerek dıyorum..
pamuk helva sen bizden şanslısın aşkı bir dayatma olmadan yaşıyorsun en azından.Bizler tanıştırılıyoruz zaten direk evlilik fikri ile baskı altında oluyoruz.E ortada aracılar var çoğu zaman kendi gibi olamıyor bile insan.valla ben tam olarak ne oldugunu bile bilmiyorum. Ne zaman konusma evlilige gelse beni bir korku sariyor sonra gidip nisan tepsilerine falan bakiyorum
valla yeterkı gezmek ıstesın ınsan
rakı balık yapmaya ıstanbula
dondurma yemeye marasa
kahvaltı ıcın koy restoranlarına bı kebap ıcın daglara gıden ınsanlar varken dünyada kımbılır neler vardır bende gezmeyı sevıyorum zaten o yonunu ogrendıgımde hıcbılmedıgım yanları varmıs bu adamın dıye sasırmıstım dısardan sakın sessız ve cıddı gorunuyo ne esprıler ne ınce dokundurmalar varmıs adamda hafta sonları evde uyur dersın gorsen
ayak uydurulabılır dıye dusunuyorum cunku oda cok guncel bende cok ucuk bırı degılım bıraz farklı dusundugum anlar olabılıyor ama kesınlıkle ucuk degılım :)
yenılıklere acık bırıyım ama seyahatlere plansız neredeyse hıc cıkmamısımdır.
ama cocuk fln dusununce kotu hıssedıyorum cocugada bunu yapmaya hakkım yok 20 sıne gelınce adam 60 ını gecmıs olacak..
pamuk helva sen bizden şanslısın aşkı bir dayatma olmadan yaşıyorsun en azından.Bizler tanıştırılıyoruz zaten direk evlilik fikri ile baskı altında oluyoruz.E ortada aracılar var çoğu zaman kendi gibi olamıyor bile insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?