üzüldüm canım ya son zamanlarda sende duvarlarını yıkıyor gibiydin.Hayırlısı olsun aramızda tek ilişki anlamında adını koyan sendin
Benim yalnızlaşmam çevremdekilerin evlenmesine bağlı oldudabir de yaş ilerledikçe herşeyde olduğu gibi arkadaşlıklarda da daha seçici oluyor insan..
aman boşverelim zamanı gelene kadar yalnızlık en asil yoldaş
Bilemiyorum erkekler genelde gurur yapıyor, söyleyemiyor derdini tasasını ..Hee sana söylemesin çok biliyorsa, ama kendi sıkıntısınıda senden çıkarmasın madem öyle..tesekür ederim canim. Son iki, üc haftadir pekte güzel gitmiyordu ilgisizi coook azalmisti. Bende biryerlerde tikanip kaldim. Ailevi sorunlari varmis kaldiki bana kalkipta "Pamuk bu ara beni idare et iliskimize odaklanamiyorum seninle ilgilenemiyorum ailevi sorunlarim var" deseydi ben bu denli sogumayacaktim ondan. Yaptigi bir iki ilgisiz hareket beni inanilmaz sogutu ondan. Bu ara onu kendi haline birakacagimi söyledim ama fark ettimki kafamda bitirmeye hazirim. Geregince yapici oldum ama benimde bir sinirim vardi. Öyle. Agiziyla kus tutsa belki olabilir bu saaten sonra.
aynen seçici oluyorsun fazlası ile.=) öyledirde bu asil arkadaş daha fazla sevmesin bizi.tam ucından gösterip kaçıyor hemen ayıp
Bilemiyorum erkekler genelde gurur yapıyor, söyleyemiyor derdini tasasını ..Hee sana söylemesin çok biliyorsa, ama kendi sıkıntısınıda senden çıkarmasın madem öyle..
her defasında budamı gol değil diyorum bende ben birde ısrar istiyorum sanırım ama artık öyle ısrar edip koşacaklar kalmadı kız evi naz evi devri yok yani
farklı teknikler geliştirmeliyiz
naz yapmayı hayatta beceremem.ki,bu yaştan sonra da zor biraz o naz yapma olayı.değişik şeyler hep istekleri.ilgilenirsin amannn çok sıkıldım.ilgilenmezsin,sen de hiç ilgilenmiyorsun. kaleciyle karşı karşıya kalıyorum ben de ama top hep taça çıkıyor
artık yük olmuş ilişki omuzlarına o yüzden hafiflemişsin deseneSadece sevmek yetmiyor bazen ben bunu gördüm kendine ceki düzen vermeden kesinlikle gelmesin cünkü istemiyorum. Tahamül edemedigim seylerden biridir umursamazlik, ilgisizlik. O 1 adim gelse ben 10 giderdim. Az önce arkadasim yanimdaydi cok iyi görünüyorsun yoksa baskasimi var diyorEvet iyiyim cünkü icim öylesine rahat ki. Ben iliskim, sevgim icin elimden geleni yaptim. Keske dedigim bir durum olmadigi icin suan gayete iyiyim sükür.
artık yük olmuş ilişki omuzlarına o yüzden hafiflemişsin desene
hayırlısı olsun canımEvet sanirim. Bir kirilma noktasi yasadim sevgim adina.
hayırlısı olsun canım
farklı teknikler geliştirmeliyizyani bakıyorum çok çok soğuk bulduğum insanlar,aşk hayatında musmutlu hani normalde insan olarak bile zor anlaşacağın tipler al bebek gül bebek
bizim payımızıda onlar kapmış sanırımsorma yahu.boynuzları 3.köprü için kullanılır ama iki işve cilve kanatlanıp uçacaklar resmen öyle bir mutluluk. tamam kimsenin mutluluğunda gözüm yok da,yahu bizim payımız nerede?o kadar cefa çek sefasını hep başkaları sürüyor. işve yapsan olmiii yapmasan olmiii çıldırmak elde deeeel resmen.sonra el el üstünde,el baş üstünde biz dolanıyoruz.yazık yahu
bizim payımızıda onlar kapmış sanırım
sen çalışıyormusunuz ? ufukta hiçmi bir şey yok
ögretmenim evettgunaydin pinoli :) Nasilsin?
oyy ne güzel ya :) Sen ögretmenmiydin hatirlayamadim? Atandigini biliyorumda. Vallahi ben ayrildim sevgilimden tek basima takiliyorum
Hangi gunlukten okudun kiz biz nie okuyamadik :)) merak ettimhepimiz dağıldık bir toparlanalım dime :)
M matmazel_- tüm arkadaşlar yavaş yavaş evlendiğinden artık kendi uğraşları çoğalıyor, dolayısıyla yalnızlaşıyoruz.
MrsNorris günlükte yazdıklarını okudum umarım iyisindir aşk meşk pek yolunda değil sanırım
ra_punzel ay ne güzel ya cıvıl cıvıl çocuklarla heycanlarına ortak oluyorsun.Biz ne zaman 23 nisan kutlayacak olsak yağmur yağardı kapalı spor salonumuzda olmadığından süslenir püslenir gider aynen geri dönerdik
@pinoli 'm merhaba
forumun günlük bölümünde :)ögretmenim evett
bi sen vardin icimizde o da gitti
Hangi gunlukten okudun kiz biz nie okuyamadik :)) merak ettim
hic deme telasini heyecanini yasiyoruz her yil :)) onlara kiyafet ayarliyorum tutulu fln onlarda bsna her yil sen ne giyeceksin ogret.enim keske bunj. Buyugu olsa sende giyerdin ya da sen de gelinlik giy ogretmenim diyorlar cok komik oluyolar bazen
ögretmenim evett
bi sen vardin icimizde o da gitti
Hangi gunlukten okudun kiz biz nie okuyamadik :)) merak ettim
hic deme telasini heyecanini yasiyoruz her yil :)) onlara kiyafet ayarliyorum tutulu fln onlarda bsna her yil sen ne giyeceksin ogret.enim keske bunj. Buyugu olsa sende giyerdin ya da sen de gelinlik giy ogretmenim diyorlar cok komik oluyolar bazen
halaaaaa yalnızımmmmforumun günlük bölümünde :)
giy gitsin gelinliğiherşey çocukların için
bu arada sende durumlar nedir
çocuklarla bazen herseyı unutabılıyorsun :)) çok komık olabılıyorlar ıctenlıkle konusup hesapsızca pot kırabılıyorlar :)) ama herseylerı tatlı ıste :)Nasil özendim simdi sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?