30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

üzüldüm canım ya son zamanlarda sende duvarlarını yıkıyor gibiydin.Hayırlısı olsun aramızda tek ilişki anlamında adını koyan sendin

tesekür ederim canim. Son iki, üc haftadir pekte güzel gitmiyordu ilgisizi coook azalmisti. Bende biryerlerde tikanip kaldim. Ailevi sorunlari varmis kaldiki bana kalkipta "Pamuk bu ara beni idare et iliskimize odaklanamiyorum seninle ilgilenemiyorum ailevi sorunlarim var" deseydi ben bu denli sogumayacaktim ondan. Yaptigi bir iki ilgisiz hareket beni inanilmaz sogutu ondan. Bu ara onu kendi haline birakacagimi söyledim ama fark ettimki kafamda bitirmeye hazirim. Geregince yapici oldum ama benimde bir sinirim vardi. Öyle. Agiziyla kus tutsa belki olabilir bu saaten sonra.

Son düzenleme:

aynen seçici oluyorsun fazlası ile.=) öyledirde bu asil arkadaş daha fazla sevmesin bizi. tam ucından gösterip kaçıyor hemen ayıp

Bilemiyorum erkekler genelde gurur yapıyor, söyleyemiyor derdini tasasını ..Hee sana söylemesin çok biliyorsa, ama kendi sıkıntısınıda senden çıkarmasın madem öyle..

aynen seçici oluyorsun fazlası ile.=) öyledirde bu asil arkadaş daha fazla sevmesin bizi. tam ucından gösterip kaçıyor hemen ayıp

her defasında budamı gol değil diyorum bendeben birde ısrar istiyorum sanırım ama artık öyle ısrar edip koşacaklar kalmadıkız evi naz evi devri yok yani

Bilemiyorum erkekler genelde gurur yapıyor, söyleyemiyor derdini tasasını ..Hee sana söylemesin çok biliyorsa, ama kendi sıkıntısınıda senden çıkarmasın madem öyle..

öyle canim derdi oldunmu kabuguna cekilen biri zaten. Anlat anlat diye üstünede gitmedimki hep yapici olmaya calistim ama bana en azindan öyle bir aciklama yapmasi gerekliydi. Daha öncesinde yapmistida ona öyle bir rahatlik vermisimki ben ne düsünür ne hissederim diye düsünmedi bile sandiki ben ondan asla vazgecmem. Yanildi ama. Bende simdi o yokmus gibi davraniyorum. Dünyaya kimsenin gururunu, nazini cekmeye gelmedim. Cok kirgin ve kizginim.

her defasında budamı gol değil diyorum bendeben birde ısrar istiyorum sanırım ama artık öyle ısrar edip koşacaklar kalmadıkız evi naz evi devri yok yani

naz yapmayı hayatta beceremem.ki,bu yaştan sonra da zor biraz o naz yapma olayı. değişik şeyler hep istekleri.ilgilenirsin amannn çok sıkıldım.ilgilenmezsin,sen de hiç ilgilenmiyorsun. kaleciyle karşı karşıya kalıyorum ben de ama top hep taça çıkıyor

Sadece sevmek yetmiyor bazen ben bunu gördüm kendine ceki düzen vermeden kesinlikle gelmesin cünkü istemiyorum. Tahamül edemedigim seylerden biridir umursamazlik, ilgisizlik. O 1 adim gelse ben 10 giderdim. Az önce arkadasim yanimdaydi cok iyi görünüyorsun yoksa baskasimi var diyor Evet iyiyim cünkü icim öylesine rahat ki. Ben iliskim, sevgim icin elimden geleni yaptim. Keske dedigim bir durum olmadigi icin suan gayete iyiyim sükür.

farklı teknikler geliştirmeliyizyani bakıyorum çok çok soğuk bulduğum insanlar,aşk hayatında musmutlu hani normalde insan olarak bile zor anlaşacağın tipler al bebek gül bebek

artık yük olmuş ilişki omuzlarına o yüzden hafiflemişsin desene

farklı teknikler geliştirmeliyizyani bakıyorum çok çok soğuk bulduğum insanlar,aşk hayatında musmutlu hani normalde insan olarak bile zor anlaşacağın tipler al bebek gül bebek

sorma yahu.boynuzları 3.köprü için kullanılır ama iki işve cilve kanatlanıp uçacaklar resmen öyle bir mutluluk. tamam kimsenin mutluluğunda gözüm yok da,yahu bizim payımız nerede?o kadar cefa çek sefasını hep başkaları sürüyor. işve yapsan olmiii yapmasan olmiii çıldırmak elde deeeel resmen.sonra el el üstünde,el baş üstünde biz dolanıyoruz.yazık yahu

bizim payımızıda onlar kapmış sanırım
sen çalışıyormusunuz ? ufukta hiçmi bir şey yok

bizim payımızıda onlar kapmış sanırım
sen çalışıyormusunuz ? ufukta hiçmi bir şey yok

işte tatlım,ufukta var gibi duruyor.bir adım atıyorsun.ooo bu sefer top ağlarda olacak diyorsun.hazırsın,bir de bakıyorsun ertesi gün yok.ayy bildiğin bedevi şansı.evrene gönderdiğim mesajlar kesin kenan evren'den darbe yemesi gibi sanırım

gunaydin pinoli :) Nasilsin?

oyy ne güzel ya :) Sen ögretmenmiydin hatirlayamadim? Atandigini biliyorumda. Vallahi ben ayrildim sevgilimden tek basima takiliyorum
ögretmenim evett
bi sen vardin icimizde o da gitti

Hangi gunlukten okudun kiz biz nie okuyamadik :)) merak ettim

hic deme telasini heyecanini yasiyoruz her yil :)) onlara kiyafet ayarliyorum tutulu fln onlarda bsna her yil sen ne giyeceksin ogret.enim keske bunj. Buyugu olsa sende giyerdin ya da sen de gelinlik giy ogretmenim diyorlar cok komik oluyolar bazen

forumun günlük bölümünde :)
giy gitsin gelinliği herşey çocukların için
bu arada sende durumlar nedir

Nasil özendim simdi sana :)

Nasil özendim simdi sana :)
çocuklarla bazen herseyı unutabılıyorsun :)) çok komık olabılıyorlar ıctenlıkle konusup hesapsızca pot kırabılıyorlar :)) ama herseylerı tatlı ıste :)

ama içimde bır meslek daha yatıyor veterıner olmayı cok ısterdım.. onu da okumayı dusunuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…