30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Evet göz acip kapatayincaya kadar geldim döndüm. Malesefki ülkemiz gercekten cok zor günler geciriyor

Sevdicekle yuvalanip gidiyoruz hersey yolunda sükür. ARada beni sinir etsede uyuz iste naparsin .

Kiyamam ya Bende gecen yil bu zamanlar beya bir bunalimdaydim. Rabbim gönlüne ferahlik versin tez zamanda.

oo sen nikahtan kaçma planlarını aşıp o evreye gelebildiysen, şartlarıda zorlarsın

yok artik öyle planlarim :) Artik kendime güvenim mi geldi ona gercekten güvenebilecegimi mi anladim bende bilmiyorum ama kendiliginden bitirdim bu düsünceleri kafamda :)

ben de buradayım..
mart ayını hıc sevmezdım.. bu yıl da tam oldu martı bahardan saymayalım...
türkıye nasıl gectı..

Aileyle falan güzel gecti ikinci hafta hava pek güzel degildi ama bu beni gezmekten alisveristen geri koymadi tabi simdiden özledim. Her döndügümde keske tadini daha cok cikarsaydim diye ic geciriyorum Bizde böyle iki arada bir derede yasayip gidiyoruz iste.

vatan hasreti zorbenimde kuzenler geldiğinde her gün bir yerdeler, biz totomuzu kaldırıp şurdan şuraya gitmiyoruz.Kıymetini bilmek lazım

vatan hasreti zorbenimde kuzenler geldiğinde her gün bir yerdeler, biz totomuzu kaldırıp şurdan şuraya gitmiyoruz.Kıymetini bilmek lazım

Ay ben hic evde duramam Türkiye de o yüzden köyde biraz canim s1k1liyor ordada kuzenlerim falan var Allahtan. Simdi taa eylülü bekle :/

merhaba nasılsın canım.
aynen kış desen kış değil,bahar desen bahar değil dengesiz bir ay..
evet havada oyle bırde her mart ayında sevdıklerıme bısıler oluyor..
yarın vefat eden bır arkadasımın senesı
bugun utyandım anasayfadan haber düştü. uzman cavus cocukluk arkadasım, çatısmada yaralanmıs ıcınde oldukları yer havaya ucmus bırı sehıt bırı gazı benım arkadasım yaralanmıs. aksam ustune kadar ondan haber bekledım cok sukur ıyıymıs kafadan bı kursun alınmıs

ıs yerıne gıttım arkadas yok babası vefa etmıs ay gun bı bıtse dedım

Basin sagolsun canim

başın sağolsun canım, zor günler geçiriyoruz siviller için bile bir yere çıktığımızda aklımız onda kalıyor, askerde yada polis bir tanıdığın olması üstüne üstlük böyle bir olay başına gelmesi çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…