pamukdemek türkiyeye geldin döndün . çok da karışık zamanda gelmişsin iyi sağ salim döndün, artık güvenli bir ülkede yaşamıyoruz ne yazık ki..
nasılsın nasıl gidiyor sevdiceğinle:) ben kendi halimde devam , bi bunalımdayım bi çıkıyorum bi giriyorum öyle takılıyorum. dilerim herkes iyidir.
Merhaba canım nasılsın
Merhaba canım nasılsın
:) ay sanırsınız bizim kızların hepsi evlendi de buralar ondan boş kaldı
ya dime bazılarının öyle hızlı oluyorki..zaten hayırlı işler bekletmeye gelmezhehe hic belli olmaz vallahi bazen okdar hizli olurki
ya dime bazılarının öyle hızlı oluyorki..zaten hayırlı işler bekletmeye gelmez
oo sen nikahtan kaçma planlarını aşıp o evreye gelebildiysen, şartlarıda zorlarsınevet öyle diyorlar genelde. Bende öyle isterdimde sartlar
oo sen nikahtan kaçma planlarını aşıp o evreye gelebildiysen, şartlarıda zorlarsın
valla sevindim senin adına bundan sonra daha kolay işinyok artik öyle planlarim :) Artik kendime güvenim mi geldi ona gercekten güvenebilecegimi mi anladim bende bilmiyorum ama kendiliginden bitirdim bu düsünceleri kafamda :)
valla sevindim senin adına bundan sonra daha kolay işin
ben de buradayım..
ben de buradayım..
mart ayını hıc sevmezdım.. bu yıl da tam oldumartı bahardan saymayalım...
türkıye nasıl gectı..
merhaba nasılsın canım.ben de buradayım..
mart ayını hıc sevmezdım.. bu yıl da tam oldumartı bahardan saymayalım...
türkıye nasıl gectı..
vatan hasreti zorAileyle falan güzel gecti ikinci hafta hava pek güzel degildi ama bu beni gezmekten alisveristen geri koymadi tabi simdiden özledim. Her döndügümde keske tadini daha cok cikarsaydim diye ic geciriyorumBizde böyle iki arada bir derede yasayip gidiyoruz iste.
vatan hasreti zorbenimde kuzenler geldiğinde her gün bir yerdeler, biz totomuzu kaldırıp şurdan şuraya gitmiyoruz.Kıymetini bilmek lazım
allah kavuştursun tatlımAy ben hic evde duramam Türkiye de o yüzden köyde biraz canim s1k1liyor ordada kuzenlerim falan var Allahtan. Simdi taa eylülü bekle :/
evet havada oyle bırde her mart ayında sevdıklerıme bısıler oluyor..merhaba nasılsın canım.
aynen kış desen kış değil,bahar desen bahar değil dengesiz bir ay..
evet havada oyle bırde her mart ayında sevdıklerıme bısıler oluyor..
yarın vefat eden bır arkadasımın senesı
bugun utyandım anasayfadan haber düştü. uzman cavus cocukluk arkadasım, çatısmada yaralanmıs ıcınde oldukları yer havaya ucmusbırı sehıt bırı gazı benım arkadasım yaralanmıs. aksam ustune kadar ondan haber bekledım cok sukur ıyıymıs kafadan bı kursun alınmıs
ıs yerıne gıttım arkadas yok babası vefa etmıs ay gun bı bıtse dedım
başın sağolsun canım, zor günler geçiriyoruz siviller için bile bir yere çıktığımızda aklımız onda kalıyor, askerde yada polis bir tanıdığın olması üstüne üstlük böyle bir olay başına gelmesi çok kötüevet havada oyle bırde her mart ayında sevdıklerıme bısıler oluyor..
yarın vefat eden bır arkadasımın senesı
bugun utyandım anasayfadan haber düştü. uzman cavus cocukluk arkadasım, çatısmada yaralanmıs ıcınde oldukları yer havaya ucmusbırı sehıt bırı gazı benım arkadasım yaralanmıs. aksam ustune kadar ondan haber bekledım cok sukur ıyıymıs kafadan bı kursun alınmıs
ıs yerıne gıttım arkadas yok babası vefa etmıs ay gun bı bıtse dedım
Basin sagolsun canim
başın sağolsun canım, zor günler geçiriyoruz siviller için bile bir yere çıktığımızda aklımız onda kalıyor, askerde yada polis bir tanıdığın olması üstüne üstlük böyle bir olay başına gelmesi çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?