günaydın pinoliiiiKızlar günaydın
günaydın pinoliiii
ben işten yenı geldım de ancak gördüm
nasılsııınnn
ben de iyiyim :) bı agırlık coktu yuruyuse gıtmek ıstıyorum da aslında gidemıyorum :))İyiyim tatlım sen nasılsın?
iyiym canım bende aynen, kuşlar, böcekler, çiçekler, düğünlerGünaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın?
Bahar gelmiş baksana nasıl kötü olalım?
iyiym canım bende aynen, kuşlar, böcekler, çiçekler, düğünler
ben epeydır bakmıyordum bırıkmıstır okurum dıye hevesle geldım ama kımse konusmamııııssss
nerelerddesınız :/
evet cok ıhmal etmısız bakımsız kalmıs :)Selam canim nasilsin? Topigimizi ihmal ettik biraz.
Günaydın kızlar
evet cok ıhmal etmısız bakımsız kalmıs :)
napayım canım 23 nısan festıval ve gosterı hazırlıkları yapıyoruz.. eglenıyoruz telaslı ve yorgunuz :)
sız neler yapıyorsunuz ?
başlıktan da anlaşılacağı üzere.. en güzel yaşımızdayızfakat bu işte bir yalnızlık var:)
bu sene birken iki olmak isteyenler, biraraya gelelim, sohbet edelim, umutlarımızı birlikte yeşertelim istedim
hepimiz dağıldık bir toparlanalım dime :)
M matmazel_- tüm arkadaşlar yavaş yavaş evlendiğinden artık kendi uğraşları çoğalıyor, dolayısıyla yalnızlaşıyoruz.
MrsNorris günlükte yazdıklarını okudum umarım iyisindir aşk meşk pek yolunda değil sanırım
ra_punzel ay ne güzel ya cıvıl cıvıl çocuklarla heycanlarına ortak oluyorsun.Biz ne zaman 23 nisan kutlayacak olsak yağmur yağardı kapalı spor salonumuzda olmadığından süslenir püslenir gider aynen geri dönerdik
pinoli 'm merhaba
hepimiz dağıldık bir toparlanalım dime :)
M matmazel_- tüm arkadaşlar yavaş yavaş evlendiğinden artık kendi uğraşları çoğalıyor, dolayısıyla yalnızlaşıyoruz.
MrsNorris günlükte yazdıklarını okudum umarım iyisindir aşk meşk pek yolunda değil sanırım
ra_punzel ay ne güzel ya cıvıl cıvıl çocuklarla heycanlarına ortak oluyorsun.Biz ne zaman 23 nisan kutlayacak olsak yağmur yağardı kapalı spor salonumuzda olmadığından süslenir püslenir gider aynen geri dönerdik
pinoli 'm merhaba
Benim yalnızlaşmam çevremdekilerin evlenmesine bağlı oldudaiçlerinde benim gibi bekar olanlarda var.ayyy depresyona mı giriyorum ne?=/ dediğim gibi aşk desem 'tamam bu sefer olacak 'diyorum.o da hep hüsran.. gittikçe yalnızlaştım.
üzüldüm canım ya son zamanlarda sende duvarlarını yıkıyor gibiydin.Hayırlısı olsun aramızda tek ilişki anlamında adını koyan sendinoy cok tesekür ederim. Ask mesk yalan oldu malesef. Ama garip bir sekilde cok iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?