30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Günaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın?
Bahar gelmiş baksana nasıl kötü olalım?

ben epeydır bakmıyordum bırıkmıstır okurum dıye hevesle geldım ama kımse konusmamııııssss
nerelerddesınız :/

Günaydın kızlar

gunaydin pinoli :) Nasilsin?

evet cok ıhmal etmısız bakımsız kalmıs :)
napayım canım 23 nısan festıval ve gosterı hazırlıkları yapıyoruz.. eglenıyoruz telaslı ve yorgunuz :)
sız neler yapıyorsunuz ?

oyy ne güzel ya :) Sen ögretmenmiydin hatirlayamadim? Atandigini biliyorumda. Vallahi ben ayrildim sevgilimden tek basima takiliyorum

34 yaşına giriş yapmak üzereyim.en güzel yaş mı,yoksa yalnızlığın iyice dibine vuruş mu bu bilemedim.gittikçe çevrem küçülmeye,hatta neredeyse TEK kaldım diyebilirim.Kız arkadaş desen tırt=) İstanbul dışında görüştüğüm yakın dost diyebileceklerim var.onlarla da zaten,çok nadir görüşebiliyoruz.Telefon dışında bir iletişimimiz yok.Sevgili desen,o da bildiğin tırt.
Hayatına düzgün insanların girmesini beklerken,hmm tamam bu sefer olacak galiba diye düşündüğün,hani senin yazdığın gibi 'umut yeşertme' bi yerden sonra bildiğin hüsran oluyor resmen.ayyyy çok yalnızmışım ben

hepimiz dağıldık bir toparlanalım dime :)

M matmazel_- tüm arkadaşlar yavaş yavaş evlendiğinden artık kendi uğraşları çoğalıyor, dolayısıyla yalnızlaşıyoruz.

MrsNorris günlükte yazdıklarını okudum umarım iyisindir aşk meşk pek yolunda değil sanırım
ra_punzel ay ne güzel ya cıvıl cıvıl çocuklarla heycanlarına ortak oluyorsun.Biz ne zaman 23 nisan kutlayacak olsak yağmur yağardıkapalı spor salonumuzda olmadığından süslenir püslenir gider aynen geri dönerdik
pinoli 'm merhaba

içlerinde benim gibi bekar olanlarda var.ayyy depresyona mı giriyorum ne?=/ dediğim gibi aşk desem 'tamam bu sefer olacak 'diyorum.o da hep hüsran.. gittikçe yalnızlaştım.

oy cok tesekür ederim. Ask mesk yalan oldu malesef. Ama garip bir sekilde cok iyiyim.

içlerinde benim gibi bekar olanlarda var.ayyy depresyona mı giriyorum ne?=/ dediğim gibi aşk desem 'tamam bu sefer olacak 'diyorum.o da hep hüsran.. gittikçe yalnızlaştım.
Benim yalnızlaşmam çevremdekilerin evlenmesine bağlı oldudabir de yaş ilerledikçe herşeyde olduğu gibi arkadaşlıklarda da daha seçici oluyor insan..

aman boşverelim zamanı gelene kadar yalnızlık en asil yoldaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…