30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

ay evet düşünüyodum burdan aldığım gazla bi gittim gözümü ailesinin yanıda açtım baktım aileside iyi kendinide düzeltti bende kabul ettim cumartesi nişanlandık hayırlısıyla
aynen bende son iki haftadır düğün sezonununda açılması ile bir gelelim tanışalım diyenler varama hep aynı terane görüşmek bile istemiyorum, şöyle ilginç bir tanışma hikayemiz olsun ballandıra ballandıra anlatayım şöyle aşık oldum gözüm kör kulağım sağır oldu diyeyim

Artık evliliği düşünmüyorum daha doğrusu düşündürecek biri çıkmadı karşıma Ne kadar hödük varsa beni buldu ! ya şöyle aşık olsam özledim o duyguyu
aynen bende son iki haftadır düğün sezonununda açılması ile bir gelelim tanışalım diyenler varama hep aynı terane görüşmek bile istemiyorum, şöyle ilginç bir tanışma hikayemiz olsun ballandıra ballandıra anlatayım şöyle aşık oldum gözüm kör kulağım sağır oldu diyeyim

ahhhh ben ilginç hikaye istemiyorum ya doğru düzgün biri olsun yeter konuşmayı bilsin ne bilim yaaa offf hayırlısı

en olmadık zamanda oluveriyo bütün dünya karşına geçsede nasipse oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…