kalan sağlar bizimdirHayırlısı olsunArtık topiğe gelmezsin
kalan sağlar bizimdir
çevremde de hiç beklenmedik evlilik haberleri alıyorum, çok bereketli bir sene maşallahhahahhahaha boş sağ da kalmadı beyaaa
çevremde de hiç beklenmedik evlilik haberleri alıyorum, çok bereketli bir sene maşallah
ay evet düşünüyodum burdan aldığım gazla bi gittim gözümü ailesinin yanıda açtım baktım aileside iyi kendinide düzeltti bende kabul ettim cumartesi nişanlandık hayırlısıyla
merhaba pinolim
aynen bende son iki haftadır düğün sezonununda açılması ile bir gelelim tanışalım diyenler varay evet düşünüyodum burdan aldığım gazla bi gittim gözümü ailesinin yanıda açtım baktım aileside iyi kendinide düzeltti bende kabul ettim cumartesi nişanlandık hayırlısıyla
aynen bende son iki haftadır düğün sezonununda açılması ile bir gelelim tanışalım diyenler varArtık evliliği düşünmüyorum daha doğrusu düşündürecek biri çıkmadı karşımaNe kadar hödük varsa beni buldu ! ya şöyle aşık olsam özledim o duyguyu
ay evet düşünüyodum burdan aldığım gazla bi gittim gözümü ailesinin yanıda açtım baktım aileside iyi kendinide düzeltti bende kabul ettim cumartesi nişanlandık hayırlısıyla
merhaba pinolim
nasılsın
aynen bende son iki haftadır düğün sezonununda açılması ile bir gelelim tanışalım diyenler varama hep aynı terane görüşmek bile istemiyorum, şöyle ilginç bir tanışma hikayemiz olsun ballandıra ballandıra anlatayım şöyle aşık oldum gözüm kör kulağım sağır oldu diyeyim
en olmadık zamanda oluveriyo bütün dünya karşına geçsede nasipse oluyoaynen bende son iki haftadır düğün sezonununda açılması ile bir gelelim tanışalım diyenler varama hep aynı terane görüşmek bile istemiyorum, şöyle ilginç bir tanışma hikayemiz olsun ballandıra ballandıra anlatayım şöyle aşık oldum gözüm kör kulağım sağır oldu diyeyim
Hayırdır canım aşarsınız umarımKötüyüm canım.
Kavga ettim ve çok kızgınım şu an.
Geçte olsa ben buralardayım :)kızlar buralardamısınızzzz hu huuuu
D dayanamicam konuscam hayırlı olsun :)
pinoli umarım asılacak bı konudur senı de bı gazlayalım aılesının yanında solugu al da bı nişan da sen yapıver :) bak öyle olmus :))
baya bı gec oldu :)))Geçte olsa ben buralardayım :)
vallapinoli için baya bir çalışmamız lazım o gaza gelecek gibi durmuyor :)
ayy bir sürü isimde e var :) daha zor bir harf olaymış beklemesi daha heyecanlı olurdu.Şimdi her e olana aceba bu omu dersinbaya bı gec oldu :)))
ayyhh tarot baktırdım ısmınde e olan bırını beklıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?