evet ya, sinavim var cuma günü, galiba nezle olucam kendimi iyi hissetmiyorum en kötüsüde benimkiyle görüsemiyoruz
Okuyor musun pamuk helva
MrsNorris çalışmak için hala vaktin var, panik yapma. nezle için de bol limonlu ıhlamur ve tavuk sulu çorba iç her gün, ben öyle geçirdim. seninkiyle niye görüşemiyosunuz?
evet okuyorum externimHem okuyor hem calisiyorum yani cok zorlaniyorum artik kafa kalmadi 5 yilda. Bu son sinavim insAllah geriye 2 tez birde sözlü sinavim kaliyor bakalim.
aslinda calistim yeterince ama biran önce yazip kurtulmak istiyorum. Birde bu ikinci denemem gecen dönem hafif bir depresyon gecirmistim o ara calisamadim derslerime kaldim dersten. InsAllah bu sefer daha iyi hazirlandim. Onu isi yüzünden görüsemiyoruz yazisamiyoruz bile dogru düzgün
28 im ve evliyim uyarmi :) cokta seeapmayin bekarlik sultanliktir
28 im ve evliyim uyarmi :) cokta seeapmayin bekarlik sultanliktir
MrsNorris cehaletime ver. Ne demek istediğini anlamadım? externim ne demek?
inşallah atlatırsın sınavını da bir an evvel. böyle zamanlar oluyor hepimizin, moralini yüksek tutmaya çalış. sevdiğini sevildiğini bilmek sana güç versin. ama o da zaman yaratsın biraz gün içinde hiç değilse iki satır yazışın ya.
cok pardon ya. Yani derslerim sadece hafta sonu oluyor sinavlarda keza öyle. Okudugum bölüm zaten sadece calisan ögrenciler icin.
InsAllah. Öyle s1k1ldim ki su okuldan, 5 yildir sinir minir kalmadi sükür sonuna geldim ama iste beya zorlaniyorum.
3 ay boyunca sürekli yazisip görüsünce böyle biranda kötü olduCok alismisim. Anca 3-4 günde bir falan yazabiliyor.
neden her gün yazamıyor anlamadım o kısmı? nerden yazışıyosunuz ki
telefondan yazisiyoruz. 3 aydirda zaten hergün yazisirdik. Bazi hasapta olmayan sebeblerden ötürü simdi yazamiyor imkani oldukca anca o da 3-4 günde bir bu da benim sinirimi bozuyor tabi ama pek sitem etmiyorum.
bana çok uzun bir süre gibi geldi, bilmiyorum. yani kontürü vs si yok desem, şimdi internet üzerinden yazışmak için birsürü program var, en basiti whatsapp var. neyse, allah sizi tez zamanda kavuştursun. ayrılık çok zor
evet cok uzun 3-4 gün zaten normalde whatsapptan yazisiyorduk. Suan öyle bir imkanimizda yok. Ama firsat buldukca yazmaya calisiyor. Burdan yazamiyorumda acikca. Evet ayrilik cok zor.
anladım. artık dayanmaktan başka çare yok
bilemedim ki istebekarlık sultanlıksa neden evlendin
Yeni yila cift girip tek kalmak sanirim hurafelerin bir kez daha asılsız oldugunu gösterdi bana...
Merhaba grup.
Derler yaa yeni yila nasil girerseniz oyle gider diyeHosgeldin ama pek anlamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?