- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
ay bana geçen bi kısmet çıktı korkumdan kabul edemedim. çocuk amerikada falan okumuş banka müfettişiymiş 35 yaşındaymış.
istanbulda yaşama durumu varmış benimde işim istanbul gibi bi yerde hiç yapılmaz ondankorktun niye?
HoşgeldinYeni yila cift girip tek kalmak sanirim hurafelerin bir kez daha asılsız oldugunu gösterdi bana...
Merhaba grup.
istanbulda yaşama durumu varmış benimde işim istanbul gibi bi yerde hiç yapılmaz ondan
Sende var mi aday yoksa yalniz misin
Güzel günler yıllar olsun artık ben cok bıktım hüsrandan
ay bana geçen bi kısmet çıktı korkumdan kabul edemedim. çocuk amerikada falan okumuş banka müfettişiymiş 35 yaşındaymış.
aday adayı bile yok3 buçuk yıldır yalnızım diyebilirim. birkaç ay görüştüğüm biri olmuştu onu saymıyorum bile ilişkiden.
mutluluk ne zaman bizi bulacak allahım
InsAllah tez zamanda hayirli bir cikar :)
günaydın pamuk
inşallah diyelim diye diye bi hal oldum zaten
gunaydin...
ah ah zamanla degil duayla gelirmis beklenen
hangi duaları etsem acaba
forumda bunla ilgili dua gruplari var istersen bir bak ben bi ara katilmistim
tamam bi araştırayım
topigin adi Hayirli es icin birlikte dua edelim´di galiba
düzenli yapılması gereken bişeyse ben sonunu getiremem sanırım, çabuk sıkılıyorum
Ne iş yapıyorsun ki?
keşke tanışsaydın. belki de hayatının aşkıydı, nerden bileceksin? hala şansın varsa bir tanımanı öneririm
İşe yaradı mı?forumda bunla ilgili dua gruplari var istersen bir bak ben bi ara katilmistim
İşe yaradı mı?
Gunaydin kizlar
yok öyle birsey degildi. Herkez istedigi yapabildigin duayi yapiyordu. Bir liste var. Herkez sirayla listedeki arkadaslara dua ediyor. Icinden geldigi gibi dua ediyorsun yani. Bugün sen ediyorsan, yarin ben gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?