30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

ay bana geçen bi kısmet çıktı korkumdan kabul edemedim. çocuk amerikada falan okumuş banka müfettişiymiş 35 yaşındaymış.

Sende var mi aday yoksa yalniz misin
Güzel günler yıllar olsun artık ben cok bıktım hüsrandan

aday adayı bile yok 3 buçuk yıldır yalnızım diyebilirim. birkaç ay görüştüğüm biri olmuştu onu saymıyorum bile ilişkiden.

mutluluk ne zaman bizi bulacak allahım

düzenli yapılması gereken bişeyse ben sonunu getiremem sanırım, çabuk sıkılıyorum

yok öyle birsey degildi. Herkez istedigi yapabildigin duayi yapiyordu. Bir liste var. Herkez sirayla listedeki arkadaslara dua ediyor. Icinden geldigi gibi dua ediyorsun yani. Bugün sen ediyorsan, yarin ben gibi.

Ne iş yapıyorsun ki?

keşke tanışsaydın. belki de hayatının aşkıydı, nerden bileceksin? hala şansın varsa bir tanımanı öneririm

gardiyanım ben istanbuldaki cezaevleri çok ağır oranın mahkumlarıyla başa çıkamazdım.. işteki mutsuzluğumuda eve yansıtırım diye direk red ettim. yoksa istanbulda yaşadım zamanında lisedeyken

İşe yaradı mı?

Gunaydin kizlar

Dua´nin kabul olacagina tam olarak inanmak gerek. Dua zaten insanin icini ferahlatir. Bir baskasinin senin icin ettigi dua kadar güzel birseyde yok. Rabbim duamiza insAllah kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…