30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

malesef mecburuz iste napalim. Pardon ya hep benden bahsettik. SEnde ne var ne yok. Calisiyormusun?

evet, işteyim şuan bende mutsuzluk var. neden beni istemedi diye düşünüp kendimi tüketiyorum. son yolladığım mesajın üzerinden 10 gün geçti ve cevap vermedi. her akşam az da olsa bir süre çevrimiçi oluyor facebookta, bişey paylaşmıyor ama çevrimiçi olduğunu görüyorum. ve bana cevap yazmadı.

10 gün cevap vermemesi sinir bozucu. Belkide okudugu an cevap yazamadi ve sonradan unutu yoksa ben mi fazla iyimser düsünüyorum.

üzgünüm. Sebebini tabiki bilemem ama belki bir barisma vardir.

10 gün cevap vermemesi sinir bozucu. Belkide okudugu an cevap yazamadi ve sonradan unutu yoksa ben mi fazla iyimser düsünüyorum.

Yeni yila cift girip tek kalmak sanirim hurafelerin bir kez daha asılsız oldugunu gösterdi bana...

Merhaba grup.
o kadar yalan ki o:) ben naptıysam olmadı, en son uyuyarak girmiştim, bütün yıl uyudum mu? hayır sanırım bir ayrılık yaşadın. hayırlıysa geri döndün, değilse senden uzak olsun diyorum. hoşgeldin bu arada
Derler yaa yeni yila nasil girerseniz oyle gider diye

unuttu evet. unuttu ve umursamadı. çünkü geçmiş aylarda bir kez daha böyle bişey olmuştu ve ben biraz sitem ettiğimde o an okudum cevap yazamadım, sonra da aklımdan çıktı demişti. yani bu sana b.k kadar değer veriyorum'un kibarcası oluyor.

bizde o zaman ona vermiyoruz. Kimisi hak etmiyor böyle iste. Dürüst olmak, acikca konusmak cokmu zor sanki

Cok dürüst olmamak lazim ya cok dürüst olunca ilk vazgeçilen siz oluyorsunuz

Ne kızlar var cevremde bi eli oynaşta diğer gözü aşna fişna ama sorsan askımdan baskasi yalan

Bu devirde öyle böyle olacann

Cok dürüst olmamak lazim ya cok dürüst olunca ilk vazgeçilen siz oluyorsunuz

Ne kızlar var cevremde bi eli oynaşta diğer gözü aşna fişna ama sorsan askımdan baskasi yalan

Bu devirde öyle böyle olacann

ay yok bu bana cok ters birsey. Benim icin bazi konularda sadece siyah ve beyaz vardir. Özelikle sevgi, ask konusunda net olmaktan yanayim. Seversem deli gibi severim, sevmezsemde agiziyla kus tutsa yaranamaz.

Ama haklisin var böyleleride herkez yapamaz o ayri.

Malesef bu karakter meselesi pamuk. İstesen de olamazsin eger karakter ve vicdan sahibiysen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…