gardiyanım ben istanbuldaki cezaevleri çok ağır oranın mahkumlarıyla başa çıkamazdım.. işteki mutsuzluğumuda eve yansıtırım diye direk red ettim. yoksa istanbulda yaşadım zamanında lisedeyken
idare nereyi uygun görürse 6 yıl mahkumlarla ilgilendim birebir. 2 yıldırda masabaşıyım. :) işimi seviyorum aslında. çok şükür bugünüme. ama büyük cezaevlerinde çalışmak gerçekten sıkıntı oranın mahkumları daha psikopat oluyor. ama ekmek parası naparsın. allah düşürmesinhiç gardiyan bir arkadaşım olmamıştımahkumlarla mı ilgileniyosun yoksa masabaşı mı görevin?
Son olur insaallahay pardon he evet var hayatimda biri2,5 sene sonra geldi
idare nereyi uygun görürse 6 yıl mahkumlarla ilgilendim birebir. 2 yıldırda masabaşıyım. :) işimi seviyorum aslında. çok şükür bugünüme. ama büyük cezaevlerinde çalışmak gerçekten sıkıntı oranın mahkumları daha psikopat oluyor. ama ekmek parası naparsın. allah düşürmesin
aynen bu yüzden sürekli geziyorum belkide.. aminamin
özgürlüğün ne kadar muhteşem bir duygu olduğunu sen hepimizden daha iyi bilirsin o halde. allah kimseyi düşürmesin.
Durgun sayilirim ben keyfim yokbugün durgusunuz
Durgun sayilirim ben keyfim yok
Sen iyisin umarim pamuk?
Calisiyomusuneh iste benimde pek keyfimi yoktikanip kaldim bazen kendimi cok yorgun hissediyorum
Anliyorum seni, aslında yas degil de yasananlar birazcok tesekür ederim yillar gectikce iyice yorgunlük coktu simdi olsa baslayamam herhalde
hoş geldin. hiç evlendin mi37 olurmu?yoksa benı dırek 40 yaş topiğinemı yolasınız :)ama hiç göstermıyorummm
Anliyorum seni, aslında yas degil de yasananlar biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?