Nasilsinn canimm diyetin nasill gidiyorrr
şimdilik iyi canım bazen sıkılıyorum ama hiç bi zaman pes etmedim.işin güzel tarafı kaçamaklarda olsa kilo veriyorum bu çok güzel 77 olmuşum. senide takip ediyorum bi yandan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsinn canimm diyetin nasill gidiyorrr
şimdilik iyi canım bazen sıkılıyorum ama hiç bi zaman pes etmedim.işin güzel tarafı kaçamaklarda olsa kilo veriyorum bu çok güzel 77 olmuşum. senide takip ediyorum bi yandan
slm gulhan hergun bakıyorum dıyete devam edıyorum.benım durumları bılıyorsun.sızınkınden hafıf yapıyorum .menumu yazsam mı dedım senden cevap gelmedı.yazayım mı
tabiki canım paylaş lütfen
kızlar vermiş olduğunuz kilolar için hepinizi çoookk tebrik ederim.haftanın 1..cisi ahsen _81 özellikle seni tebrik ederim canım haftada1,5 kg dan fazla vermişsin.
bu arada fazla nete giremiyorum ama 1 2 haftaya kadar düzelecek bu durum evim ayakta taşınıyorum.birde bebek olunca bir hayli zor olacak.ama lütfen ben giremiyorum diye topiğimizi boş bırakmayın yazın menülerinizi hepinizi öptüm bu arada en az kilo veren benim galibaunutmadım yeni evime yerleşir yerleşmez kesin cezamı
![]()
Teşekkür ederim ayy çok sevindim 1,600 iyi vermişim dimi inşallah bu haftada verebilirim bu kadar.dahada bir hırs yaptım.benimkilom sizden çok olduğu için çok veriyorum galiba devamıda gelir umarım.motivasyonumuzu hiç kaybetmeyelim arkadaşlar gidecek bu kilolar başka yolu yok...kızlar vermiş olduğunuz kilolar için hepinizi çoookk tebrik ederim.haftanın 1..cisi ahsen _81 özellikle seni tebrik ederim canım haftada1,5 kg dan fazla vermişsin.
bu arada fazla nete giremiyorum ama 1 2 haftaya kadar düzelecek bu durum evim ayakta taşınıyorum.birde bebek olunca bir hayli zor olacak.ama lütfen ben giremiyorum diye topiğimizi boş bırakmayın yazın menülerinizi hepinizi öptüm bu arada en az kilo veren benim galibaunutmadım yeni evime yerleşir yerleşmez kesin cezamı
![]()
Ahsen tebrikler. En çok kilo veren sensin.![]()