30 Nisan a kadar kilolara elveda diyenler buyrun lütfen hoş geldiniz ......

slm gulhan hergun bakıyorum dıyete devam edıyorum.benım durumları bılıyorsun.sızınkınden hafıf yapıyorum .menumu yazsam mı dedım senden cevap gelmedı.yazayım mı

Kızlar günaydın. Nasılsınız. Bugün kilo bildirim günü. Hafta sonu nete giremiyorum. Evdeki küçük cadılardan bana sıra gelmiyor.
Eveeeeet sıra geldi hesap vermeye. Sabah tartıldım. 65.4 olmuşum. Belki çok büyük bir kayıp değil ama başlangıç için fena sayılmaz değil mi.:34:

bugün kilo bildirimi var ve ben vermişim çok mutlu oldum 85,100 çıktım sabah liste nerde heyecanla bekliyoruz kızlar hadiii.ben günlük menü yazamıyorum hafta sonuda yokum zaten evde ner yok hafta içi burdayım ama takipteyim..

.................................Başlangıç kilo......................Bitiş kilo................. Toplam Kaybedilen Kilo (haftada)

Gülhanxx ...........................77,5 1.hafta sonuç: 77....................... 0,50 gr
Yagmur0301...................... 66,0 1.hafta sonuç: 65,4.................... 0,60 gr
Ahsen_81......................... 86,7 1.hafta sonuç: 85,1.................... 1,60 gr
Merhas............................. 70.6
Zeyneb24......................... 73,4

kızlar vermiş olduğunuz kilolar için hepinizi çoookk tebrik ederim.haftanın 1..cisi ahsen _81 özellikle seni tebrik ederim canım haftada1,5 kg dan fazla vermişsin.

bu arada fazla nete giremiyorum ama 1 2 haftaya kadar düzelecek bu durum evim ayakta taşınıyorum.birde bebek olunca bir hayli zor olacak.ama lütfen ben giremiyorum diye topiğimizi boş bırakmayın yazın menülerinizi hepinizi öptüm bu arada en az kilo veren benim galiba :( unutmadım yeni evime yerleşir yerleşmez kesin cezamı :(

kızlar vermiş olduğunuz kilolar için hepinizi çoookk tebrik ederim.haftanın 1..cisi ahsen _81 özellikle seni tebrik ederim canım haftada1,5 kg dan fazla vermişsin.

bu arada fazla nete giremiyorum ama 1 2 haftaya kadar düzelecek bu durum evim ayakta taşınıyorum.birde bebek olunca bir hayli zor olacak.ama lütfen ben giremiyorum diye topiğimizi boş bırakmayın yazın menülerinizi hepinizi öptüm bu arada en az kilo veren benim galiba :( unutmadım yeni evime yerleşir yerleşmez kesin cezamı :(

Kolay gelsin canım. Allah kolaylık versin. Kilo vermişiz ya az yada çok önemli değil.

Teşekkür ederim ayy çok sevindim 1,600 iyi vermişim dimi inşallah bu haftada verebilirim bu kadar.dahada bir hırs yaptım.benimkilom sizden çok olduğu için çok veriyorum galiba devamıda gelir umarım.motivasyonumuzu hiç kaybetmeyelim arkadaşlar gidecek bu kilolar başka yolu yok...
sanada kolay gelsin canım taşınmak zor olur kış ayında birde bebek varmış.Allah kolaylık versin.
Ahsen tebrikler. En çok kilo veren sensin.:46:

teşekkür ederim canım.devamı gelcek inşallah...

Back
X