30 Nisan a kadar kilolara elveda diyenler buyrun lütfen hoş geldiniz ......

kızlar öğlen ne yesem acaba işteyim marketten yoürt falan mı alıp geçiştirsem evden birşeyler getirmeye eriniyorum burdada yiyecek nirşey bulamıyorum atlamakda istemiyorum ne yapsam acep...
birde topikte lahana çorbası diyeti buldum yapsammı diye düşünüyorum da ben öğle listeye uyamıyorum ya

Öğlen menüm: Bahçivan kebap(Sadece patateslerini yedim.)
Yayla çorba(Yarım kase)
1 dilim ekmek
Veeeeee bomba: 1 tane halley(Abur cubur oldumu dayanamıyorum.)
Kızlar inanın işyerinde koltukta otururken nefes almakta zorlanıyorum. Sabah pantolonumu zor kapattım.

çorba söyledim lokantadan ekmeksiz mercimek çorbası yedim öğlenide böyle geçiştirdim akşam ne olacak bakalım.ya bende hiç hareket yok masabaşı işi bütün gün oturuyorum.siz spor yapıyormusunuz

çorba söyledim lokantadan ekmeksiz mercimek çorbası yedim öğlenide böyle geçiştirdim akşam ne olacak bakalım.ya bende hiç hareket yok masabaşı işi bütün gün oturuyorum.siz spor yapıyormusunuz

Aynen bende de sıfır hareket. İşe arabayla gelip gidiyorum. Aslında evimle işyerim 20 dakikalık yürüme mesafesinde ama soğuk olunca üşeniyorum. Masabaşı çalışıyorum ben de. Akşamları birşeyler yapmaya çalışıyorum ama nasıl olucak bilmiyorum

ben leslı 3 mıl yapmaya calısıyorum.45 dakıka falan ıyı oluyo valla bende 10 aylık bı bebek var zilli bırakmıyo bana cok düşkün ama ben bu sefer verıcem kıloları taktım kafaya.havalar sıcak olsa kızımla dısarda yurumek daha guzel ama müthıs kar var her tarafta

Aynen bende de sıfır hareket. İşe arabayla gelip gidiyorum. Aslında evimle işyerim 20 dakikalık yürüme mesafesinde ama soğuk olunca üşeniyorum. Masabaşı çalışıyorum ben de. Akşamları birşeyler yapmaya çalışıyorum ama nasıl olucak bilmiyorum
bendede aynı canım arabayla geliyorum özellikle çocuk için anaokulundan alıyorum mecburen araba yani.birde havalar çok soguk yürünmez donarız alimallah.
ben leslı 3 mıl yapmaya calısıyorum.45 dakıka falan ıyı oluyo valla bende 10 aylık bı bebek var zilli bırakmıyo bana cok düşkün ama ben bu sefer verıcem kıloları taktım kafaya.havalar sıcak olsa kızımla dısarda yurumek daha guzel ama müthıs kar var her tarafta

burdada öğle canım çok kar var .benim iki tane canavar var lesli falan yaptırmazlar ama onlarla boğuşuyorum hareket olsun diye.onlarda mutlu oluyorlar oynuyoruz falan.bir taşla iki kuş....

Kızlar merhaba benide unutmayın bugün tartıda 70,6 çıktım tam gaz gidiyorum bakalım nereye kadar gidecek ama bu sefer azimliyim. Bugün geç kaldım okula o yüzden bisey alamadım Dukani da yapamadım o yüzden. Sabah 1 simit yedim öğlende evde bir büyük kase tarhana corbasi 1 dilim ekmek yedin. Aksamda yoğurt ve kabuska yemeği yiyeceğim. Herkese basarılar öpüldünüz.

kızlar bende75 ile başlamıştım şimdi 73.4 üm inşallah azimle ve gayretle devam...bu sefer pes etmek yok arkadaşlar Allah yardımcımız olsun bu arada duayıda eksik etmeyelim çünkü anlatılır ya sahabe efendilerimiz ayakkabılarının bağı bile kaybolsa Rbbimizden yardım isterlermiş bizde gayret edip sonucu O'ndan bekleyelim muhabbetle...

..................................Başlangıç kilo..................Bitiş kilo................. Toplam Kaybedilen Kilo (haftada)

Gülhanxx ...........................77,5
Yagmur0301...................... 66,0
Ahsen_81......................... 86,7
Merhas............................. 70.6
Zeyneb24......................... 73,4

hadi bakalım

ya spor olayı güzel de evde küçük çocuk olunca ev işlerini bile zor yetiştiriyorum bazen akşam olunca da bende yorgun düşüyorum spor falan yapmıyorum aslında evimde her türlü aletim var ama yapana kolay tabi.

ya spor olayı güzel de evde küçük çocuk olunca ev işlerini bile zor yetiştiriyorum bazen akşam olunca da bende yorgun düşüyorum spor falan yapmıyorum aslında evimde her türlü aletim var ama yapana kolay tabi.
İki tane de bende var. Biri 7 yaşında 1. sınıf, diğeri de 2,5 yaşında iki kızım var. İşten eve gidince hiçbir şeye halim olmuyor.

Günaydın herkese. Yenii gün herkese mutluluk güzellik sağlık getirsin inşallah.
Akşam menüm: Küçük bir tabak yoğurtlu makarna. Başka bişey canım istemedi nedense.
20 dakika leslie.
1 elma, 1 portakal.
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 bardak az şekerli çay. 3-4 dilim peynir, 4 tane zeytin, 1 ceviz.

evet neden 30 nisan çünkü kızımın doğum günü
neden 30 nisan çünkü yaz geliyor
neden 30 nisan çünkü 18 kilo fazlalık var
neden 30 nisan çünkü genç ve güzel bir anne olmanın vakti geldide geçiyor.
neden 30 nisan çünkü alışverişe çıkmak istiyorum artık.
neden 30 nisan çünkü artık kilolarımlar dalga geçenlerden bıktım.
neden 30 nisan çünkü kısa hedeflerle fazla kilo veremeceğimden eminim.
neden 30 nisan çünkü eşimi ve ailemi seviyorum.
neden 30 nisan çünkü yaza düğünümüz var.
neden 30 nisan çünkü çuval gibi kıyafetlerimden bıktım.
neden 30 nisan çünkü yazın oramı buramı kapatarak gezmekten bıktım.
neden 30 nisan çünkü artık resimlerimin çekilmesi beni rahatsız ediyor.
neden 30 nisan çünkü v.s v.s v.s aklıma gelen gelmeyen o kadar çok sebep sıralayabirim ki bu fazla kilolarla ilgili... bu yüzden benim hedefim 18 kg ve 30 nisan a kadar gidecek bu kilolar. buradan benimle beraber bıkmadan sıkılmadan bu kiloları verecek yol arkadaşları arıyorum buyrun günlüğüme hoş geldiniz......
bu arada benim yaşım 30 kilom 78 boyum 1.68
Ben de bu medenlere 1 neden daha ekleyip,katılmak istiyorum size
Çünkü 30 Nisan benim de doğum günüm.Geçen yaz 7-8 kg verdim.2 kilosu geri döndü.10 kilo versem bana yeter

Günaydın herkese. Yenii gün herkese mutluluk güzellik sağlık getirsin inşallah.
Akşam menüm: Küçük bir tabak yoğurtlu makarna. Başka bişey canım istemedi nedense.
20 dakika leslie.
1 elma, 1 portakal.
Sabah: 2 dilim ekmek. 1 bardak az şekerli çay. 3-4 dilim peynir, 4 tane zeytin, 1 ceviz.

süper menü devam canım

..................................Başlangıç kilo..................Bitiş kilo................. Toplam Kaybedilen Kilo (haftada)

Gülhanxx ...........................77,5
Yagmur0301...................... 66,0
Ahsen_81......................... 86,7
Merhas............................. 70.6
Zeyneb24......................... 73,4
Bety21............................. 70,3

kızlar bu kilolar p.tesi itibariyle kilolarımız yapacağımız tek şey haftaya p.tesi ye kadar en mümkün kilo kaybetmektir.haftanın birincisi yarışmamızda ödül ve ceza lar hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.

beni de yazıııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn......ben de varım...

Back
X