• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 temmuza kadar 4 kg ve üzeri vermek

eymosumcum

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
1.009
1.974
333
35
Kayseri
merhaba hanımlar benim 30 temmuzda yakınımızın düğünü var onun için en az 4 kg vermek istiyorum aslında zayıflama gurubunda yarışıyorum ama motivasyonum bu ara baya düştü benimle diyete başlamak isteyen var mı ciddi bir motivasyona ihtiyacım var ne dersiniz şu an güncel kilom 78,2

merhaba hanımlar benim 30 temmuzda yakınımızın düğünü var onun için en az 4 kg vermek istiyorum aslında zayıflama gurubunda yarışıyorum ama motivasyonum bu ara baya düştü benimle diyete başlamak isteyen var mı ciddi bir motivasyona ihtiyacım var ne dersiniz şu an güncel kilom 78,2
Ben varımmmmmmm:KK49:

Merhaba farmasi danismaniyim farmaside zayiflamak icin biberli jel ve korseyi tavsiye ederm siparis aliyorm kapida odeme dusunursen instagram hesabim @farmasi_dilek_

ne güzel siz cuma zayıflama yarışmasından haberdarmısınız eğer isterseniz orayada katılabilirsiniz ben 4.takımda yarışıyorum mesala ocak ayından beri 7-8 kg verdim
Ben de 6ncı takımda
Tebrikler
Ya bişeye moralim bozuldu
Karatay diyetine başladım da
Bazı insanlara iyi gelmezmiş
Yani benim tatlı pasta yemem şart mı

Back
X