duymayım diyosun ama öyleki bazıları sanki delirtmek için uğraşıyo cevabını veriyosun ama yüzsüzce devam ediyolar amaç birilerini rencide edip kendilerni iyi hissetmek heralde bilemiyorum ben duymasamda ısrarla devam ediyolar biyere gitmek istemiyorum sayelerinde. iyi dileklerin için teşekkür ederim canım
bazı zamanlar daha hassas olabiliyoruz.o yüzden aslında duyup duymama olayı.
sen kendini iyi hissettikçe geçecektir emin ol, rica ederim.
30 neyki? ;-) ben almanyada yasiyorum. 38 ve bekarim. Bir cok, cokda güzel, zeki, esprilili, basarli arkadaslarim, hatda benden büyükler, hepsi bekar. Cünkü sonucda elbetde yuva kurmak güzel, ama dogru kisise. Hic birimiz bu kadar sorun etmiyoruz. Geziyoruz, tozuyoruz, gelecegimizi planliyoruz. Kafana takma bu kadar. 30 neyki gercekten. Cevre baski yapiyor diye, kendini ne komplexe sok, nede üzül.
Bana öyle evde kaldin dediklerinde hep bunu derim:
evde kalmak gibi bir olay yok. Her bayanin bir talibi cikar, sorun, her önüme gelenle evlenmek degil, benim icin dogru insanla evlenmek. Kismetimde varsa onu bulmak ne mutlu bana. Degilsede, isimdeyim, gücümdeyim, kendi hayatimi istedigim gibi yasiyorum. SIZE NE? derim ;-)
onlar yüzsüslüge vurunca ben onlardan daha yüzsüs olmayida bilirim ;-)
Hayattan soğudum neden olmuyo hiçbişey neden ben benmi başaramadım... çok mutsuzum artık yarınlara dair ümidim hevesim hayalim hiçbişey kalmadı içimde sadece acı var burukluk var hayal bile kuramıyorum. benim gibi hiçbir istediğini başaramayan hayattan bıkıp bezen hayal bile kuramayan varmı? uzatttım sanırım kusura bakmayın ama içim acıyo artık bu saatten sonra iflah olurmuyum telafisi olurmu bu sıkıntının dertleşelim lütfen
böyle söyleme lütfen. ne kötü durumda olanlar var, çok ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşanlar çok zor ailevi hayatı olanlar vs , onlar bile hayata tutunmaya çalışıyor. bak benim de hayatım mükemmel değil, yaş 29 iş yok eş yok, maddi yönden aileye bağlıyım. dönem dönem çok mutsuz oluyorum ama sonrasında allahım buna da şükür diyorum. bugünlerde de daha olumlu düşünmeye çalışıyorum, gün içimde güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum hayal kuruyorum. bak hayal kurmaktan sakın vazgeçme. umut yoksa hayat da yoktur.
sen çalışıyor musun ya da gittiğin bir kurs var mı?
Bi umutsuz vakada benim yeter artik o kadar bunaldimki kimse anlamiyorda halimden...yasayan anlar derler yaa ...allah yuzume gulsun artik nolur bi yuva kurmak benimde hakkim olsun...gece uyuyamaz oldum bu sefer sabah oglene kadar yatiyorum..hayatin ne tadi kaldi ne tuzu cok mutsuzum bugunlerde cokkkk ama anlayanim yok...
her dediğine harfiyen katılıyorum itirazım yok ama yoruldum artık emek verip karşılık alamamktn umut etmekten işim yok ne kadar uğraştım olmadı evlilikten ümidimi kestim yaşım 30 ve insanlara güvenim kalmadı en öenmlisi sağlık problemleri elimi kolumu bağladı çaresiz bırakıyo insanı elinden bişey gelmiyo insanın artık hastane kelimesinden iğreniyorum allah beterini vermesin ve dilerim ne kadar şifa bekleyenkulu varsa hepsine şifa versin. iş eş sağlık olmayınca huzurda olmuyo nasıl mutlu olcaksın neye umut bağlaycksın arkkadaşım hyl bile kuramıyosunki. sen neler yapıyosun ??
zaten zevk almıyorum yaptıklarımdan tat vermiyo bi ortama girmek istemiyorum en kötüsü insanların sorularından ve laf sokmalarından yoruldum kimseye kendimi anlatmak zorunda değilim ama rahat vermiyolar. maddi boyutuda var tabi daha kısıtlı davranıyosun. bende dün gece 2 kadar 2 tane film izledim yapcak bişey yok kafa boşalmıyo çünkü.
siz neler yapıyosunuz vaktiniz nasıl geçiyo iş arıyomusunuz nerden takip ediyosunuz, bide çok sıkılıyorum artık arkadaşlar hep evli malesef yalnız kaldım herkes eşli görüşmeyi tercih ediyoo
her dediğine harfiyen katılıyorum itirazım yok ama yoruldum artık emek verip karşılık alamamktn umut etmekten işim yok ne kadar uğraştım olmadı evlilikten ümidimi kestim yaşım 30 ve insanlara güvenim kalmadı en öenmlisi sağlık problemleri elimi kolumu bağladı çaresiz bırakıyo insanı elinden bişey gelmiyo insanın artık hastane kelimesinden iğreniyorum allah beterini vermesin ve dilerim ne kadar şifa bekleyenkulu varsa hepsine şifa versin. iş eş sağlık olmayınca huzurda olmuyo nasıl mutlu olcaksın neye umut bağlaycksın arkkadaşım hyl bile kuramıyosunki. sen neler yapıyosun ??
zaten zevk almıyorum yaptıklarımdan tat vermiyo bi ortama girmek istemiyorum en kötüsü insanların sorularından ve laf sokmalarından yoruldum kimseye kendimi anlatmak zorunda değilim ama rahat vermiyolar. maddi boyutuda var tabi daha kısıtlı davranıyosun. bende dün gece 2 kadar 2 tane film izledim yapcak bişey yok kafa boşalmıyo çünkü.
siz neler yapıyosunuz vaktiniz nasıl geçiyo iş arıyomusunuz nerden takip ediyosunuz, bide çok sıkılıyorum artık arkadaşlar hep evli malesef yalnız kaldım herkes eşli görüşmeyi tercih ediyoo
O kadar iyi anliyorumki seni ama ozu gulmeyenin yuzu gulmezmis derler benimde oyle isten yana hic sansim olmadi bi gecen sene iyi bisey denk geldiydi oda benim kotu bi anima denk geldi olmadi..kismet desen bi zaman o kadar ciktiki ayy nasilsa devami gelir bunun dedim begenemedim kimseyi e tabi kismette degilmis..simdiyse cikanlar oluyo ama yok iste..iste birine tamam dedim bu kezde o beni istemedi zaten birazda onun yuzunden sanirim bu keyifsizlikte olmadi iste..arkadaslarim hepsi evli.bikaciyla haftaici bulusup gezerdik havalar soguk ya bu ara onlarida gordugum yok.benimkilerde evlende cift takilalim modunda.bende istemiyorum onlarin yaninda yalniz olmak.cok zor yaa..bekarlik sultanlik falan degil eziyet resmen..he bide soyle bi durum var bu ara haber geliyo biri varmis tanisir misin diye tamam diyorum ses kesiliyor..anliyacagin hayatim cok berbat bu ara..isi gectim ama biri olsun o kadar istiyorumki aksam arkadaslarimizla bulusalim ne bilim iste..hele anne olmak tek hayalim yasitlarimin boyunca cocuklari var bide bana bak..yalnizlik olumden beter benim icin bu ara...
geçmiş olsun canım. inşallah tez zamanda şifa bulursun.. benim de ufak tefek sağlık sorunlarım var ve bazılarını da erteliyorum hala göstermedim gitmemekte direniyorum. mükemmel sağlıkta kimse yok bunu anladım. herkesin biyerinde bişey var.ben de kpss ye hazırlanıyorum ama motivasyomum hep düşük. hiç arkadaşım kalmadı diyebilirim, bazısı evli bazısı iş için şehir dışında herkes kendi hayatını çizdi. kendimi çok yalnız hissediyorum zaman zaman. özellikle evli arkadaşlarımın aile hayatlarını dinledikçe. içimdeki aile kurma özlemi öyle büyüyo ki..kimisi de nispet yapar gibi kocamla bugün şunu yaptık yok gezelim dedi gezdik yok şunu almış bana bu sürprizi yapmış bilmem ne.. bugüne kadar ki en büyük başarısı bi koca bulmak sanırım. bu tarz insanlardan da uzak dur, eğer çevrende varsa. hiç dinleme bile onları. bak eğer kursa falan gidiyorsan orda hiç değilse muhabbetin olan insanlarla arada buluş bişeyler yemeye içmeye çıkın. ben kurstaki kızlarla öğle arasında yemeğe çıkıyorum bi değişim oluyo benim için.
O kadar iyi anliyorumki seni ama ozu gulmeyenin yuzu gulmezmis derler benimde oyle isten yana hic sansim olmadi bi gecen sene iyi bisey denk geldiydi oda benim kotu bi anima denk geldi olmadi..kismet desen bi zaman o kadar ciktiki ayy nasilsa devami gelir bunun dedim begenemedim kimseyi e tabi kismette degilmis..simdiyse cikanlar oluyo ama yok iste..iste birine tamam dedim bu kezde o beni istemedi zaten birazda onun yuzunden sanirim bu keyifsizlikte olmadi iste..arkadaslarim hepsi evli.bikaciyla haftaici bulusup gezerdik havalar soguk ya bu ara onlarida gordugum yok.benimkilerde evlende cift takilalim modunda.bende istemiyorum onlarin yaninda yalniz olmak.cok zor yaa..bekarlik sultanlik falan degil eziyet resmen..he bide soyle bi durum var bu ara haber geliyo biri varmis tanisir misin diye tamam diyorum ses kesiliyor..anliyacagin hayatim cok berbat bu ara..isi gectim ama biri olsun o kadar istiyorumki aksam arkadaslarimizla bulusalim ne bilim iste..hele anne olmak tek hayalim yasitlarimin boyunca cocuklari var bide bana bak..yalnizlik olumden beter benim icin bu ara...
aynen katılıyorum
aynı benim hayatım işte zaten yaşayan anlar sadece yaşamayan direk ölümden kapı açıyo allah korusun ölümmü var diyo derdi çeken bilir. teşekkür ederim black iyi dileklerin için allah hepimize şifa versinevet nispet yapıyolar hele biri nispet yapayım derken işi öyle abarttıki beni beddua etme derecesine getirdi ama sabinin günahı yoktu yeni doğan bebeği kötü niyetine alet etti yapmadığı kalmadı nispet namına ama beddu etmedim bebeğe uğrar diye allah bilir işini dedim geçtim. yakın arkadaşım dediğin insanlar bile yapıyo beraber biyere gitsen kocambekler çocuğumu özledim sen anlamazsın senin bekleyenin yok gibi laflar ediyolar zaten günümüzehir ediyolar lanet ediyorum çokağrıma gidiyo artık hayatımı kurcalamaları ve nispet yapmaları.
miss benim hiç arkadaşım kalmadı bi tane var evli eve çağırır ben kalkmadan süslenmeye başlar kocası gezdircekmiş.bi tane var atama bekliyo ondan da olcam tek kalcam 2 arkadaşım vardı zaten hepi topu ötekiler evlendi sınıf atladı bekarlar anlamıyo onların halini biz ne anlarızki laf hep oaraya geliyo en ufakşeyde koptuk sözün özü eş çokşeymiş bu hayatta ben bunu anladım
nasılsın canım bu bahtsızlık nereye gıder sence boyle napmalı bu duruma ıyıkı burası varda benı anlıyan ınsanlarla dertlesebılıyorum..butun arkadaslarım evlı dıasrı cıkalım dersın cocuk hasta kavınvalıdem geldı oyle boyle hep ben onlara ayak uydurmak zorundayım bekarım yaa..bıktım ama yaa kpss desen yerlesemedım..ıs desen yok bu saatten sonrada pek ıstedıgımıde soyleyemem yaa..hayatımdan sıkayet etmıyorum aslında sukur halıme ıyı bı aıle ne bılım hersey tamam..maddıyattanda eksık bırakmamaya calısıyorlar saolsunlar ama ınsan sevılmek ıstıyor artık..arkadaslarımla bulusunca onları eslerı gelıp alıyor ben bı basıma donuyorum kımı beraber takılıyor ben yıne ıstemıyorum onlarla olmak evıme donuyorum artık bırı olmalı hayatı paylasıcagım bırı olsun baska bısey ıstemıyorum yaa...duzenım sastı resmen bu ara gece dusuncelerden uyku tutmaz oldu oglene kadar yatıyorum kalkınca zaten o saatte keyıf olmuyo halıyle aksam olsunda hemen uyuyım ıstıyorum bılmıyorum ne zaman eskı ben lıgıme donucem tek zevk veren sey bu ara kıtap okumak oda olmasa naparım bılmem..hava bı duzelsın yuruyuse baslıyım dıyorum bakalım toparlanmak benım elımde ıste...cok mu yazdım ne dertlıymısım yaaa
bu aralar biraz daha iyiyim..
seni kendime benzetiyorum , takipteyim:93: yazdıklarının aynısı benim için de geçerli. çok şükür benim ailem de orta halli, kendi yağımızla kavruluyoruz. şuyum da eksik diyemem zaten ben elindekiyle yetinmeyi bilen biriydim çocukluğumdan beri. öyle özel zevklerim pahalı isteklerim hiçbir zaman olmadı.işte benim derdim de artık kendi düzenim olsun, kendi çekirdek ailem olsun. sevdiğim adamla bir yuvam olsun, çocuklarımız olsun. dışardaki her 10 kişiden 8 i evlidir belki. işte ben de bu hayatı istiyorum. çok şey istemiyoruz ki..ama seveceğimiz insanla olsun istiyoruz. yoksa evlenmek de zor değil. zor olan o insanın aklına yüreğine hitap etmesi. gözünün içine bakması, seni koruyup kollaması. sevildiğinden emin olman.. işte zor olan bunlar.
nasılsın canım bu bahtsızlık nereye gıder sence boyle napmalı bu duruma ıyıkı burası varda benı anlıyan ınsanlarla dertlesebılıyorum..butun arkadaslarım evlı dıasrı cıkalım dersın cocuk hasta kavınvalıdem geldı oyle boyle hep ben onlara ayak uydurmak zorundayım bekarım yaa..bıktım ama yaa kpss desen yerlesemedım..ıs desen yok bu saatten sonrada pek ıstedıgımıde soyleyemem yaa..hayatımdan sıkayet etmıyorum aslında sukur halıme ıyı bı aıle ne bılım hersey tamam..maddıyattanda eksık bırakmamaya calısıyorlar saolsunlar ama ınsan sevılmek ıstıyor artık..arkadaslarımla bulusunca onları eslerı gelıp alıyor ben bı basıma donuyorum kımı beraber takılıyor ben yıne ıstemıyorum onlarla olmak evıme donuyorum artık bırı olmalı hayatı paylasıcagım bırı olsun baska bısey ıstemıyorum yaa...duzenım sastı resmen bu ara gece dusuncelerden uyku tutmaz oldu oglene kadar yatıyorum kalkınca zaten o saatte keyıf olmuyo halıyle aksam olsunda hemen uyuyım ıstıyorum bılmıyorum ne zaman eskı ben lıgıme donucem tek zevk veren sey bu ara kıtap okumak oda olmasa naparım bılmem..hava bı duzelsın yuruyuse baslıyım dıyorum bakalım toparlanmak benım elımde ıste...cok mu yazdım ne dertlıymısım yaaa
gerçekten öyle kadınlar var ki, yatıp kalkıp kocası da kocası, çocuğu da çocuğu. dünya bu kadar. bundan ibaret. dışarıda ne oluyor, insanlar mı ölüyor, toplumda ne yaşanıyor zerre kadar umurlarında değil. hele facebokta gördüğüm saniye saniye kocamla şurda kocamla burda diye yer bildirimleri yapanlar, dakka başı resim yükleyenler.. yani anlamıyorum. evliliğin bu kadar uluorta yaşanması.. evlilik saygın bir kurum ve kişinin özelidir. ama kimi insanlar kamuya mal ediyor, bakın görün ben nasıl bir evlilik yaşıyorum diye. bunun altında kompleks var. çok mutlu olan insan zaten bunları yapmaya ihtiyaç duymaz..
bak öyle nispet yapan arkadaşlarının yanında bilhassa çok rahat ol. o nisbetin altında başka mutsuzluk vardır kesin. kendini bu şekilde tatmin ediyor, çok mutluymuş gibi görünerek. bence acınası bir durum. sen ondan çok daha şanslısın. ben eskiden çok üzülürdüm kendimi boşlukta hissederdim duyunca. daha yeni yeni umursamamayı öğrenmeye başladım.
Ya nelere taılıyorsunuz.İnsanın hedefleri mutlulukları çeşit çeşittir.Bebeği olacağına sevinir face te paylaşır olabilir.Ya da hayat evlilikten mi ibrettir.30 a gelipte hayattan ümidim kalmasın.Bu mudur ya hayat.Bu kadar mı içi boştur.sizdemi benim gibi kimseyle bişey yapamaz oldunuzhep aynı tavır hep yanı laflar sen anlamazsın çocuğumu özledim geç kalıyorum mağaza gezeriz annelik böyle bişey sen anlamazsın kendini bırakır çocuğuna alırsın ne alaka neden durup dururken lafı başkasına aynı yere getirirler koca bulmasalardı bu hatunlar kesin yaşayamazdı o face bildirimleri artık mide bulandırıyo ona diyecek bişey bulamıyorum ultrason resimlerinide paylaşan var hamile kalır kalmaz anında paylaşıyolar ayıp yahu bu neyin yarışı bi nevi yatak odası oluyo hamilelik karnın çıkınca zaten görcekler neyi ispat ediysunki sonrada bizi beğenmezler hiçmi çıkmıyosun evde napıyosun facetede bişey yok gibilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?