Allah anlina ne yazdiysa o olur. Bu hayattan soguma ibadet et nitekim ahir hayata bos gitmek olmuyor. Aski sevgiyi dusun tabi ama en cok ahiretini dusun canim kardesim.
hoş geldin canım umarım bizim kadar umutsuz değilsindir sen hiç bi konuda
yok canım ya dönem dönem moralim bozulsada bir saat falan sürüyor umutsuzluğum,sonra iş güç devam,hakkımızda hayırlısı olsun.
benim en çok kızdığım nokta etrfatki insanlrın neden evlenmiyorsun sorusu,bi gün birini tersliycem ama kime denk gelicek bilmiyorum:)
bana neler demiyolar anlatsam senin bile sinirin bozulcağına inanıyorum hatta arkadaşım dostum sandığın insanların bile tutupta kalabalık ortamlarda laf sokması alay edercesine konuşmasıda cabasıbunu yapan insanlarda gerçi bigün kocacığım benim diye gezinip öbür gün kocaya bela okuyan insanlar resmen insanın ağzına laf veriyolar sen evlendinde başın göğemi erdi neden ağlıyosu desem ben kötü olurum kesin
hiç takma canım boşver,bizim toplumuzda sanki herkes aynı stnadartlarda yaşayacak düşüncesi var,sanki evlenmeinin yaşı var,okumanın yaşı var ,giyinmenin yaşı var, tarzı davranıyorlar,herkesin kaderi yaşadıkları farklıdır,allah herşeyin hayırlısı versin..
kimse bana laf sokamıyo pek,işten güçten kimseyi gördüğüm yok zaten!
bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı? eğer varsa bunu nasıl çözdüler merak ediyorum. Ben 30 yaşındayım 4 yıllık iletişim fakultesini bitirdim malesef içi hayatıma satış ile başladıgım için o şekilde devam etmek zorunda kaldım.Şu an inşaat firmasında satışta çalışıyorum Evet bu yaşıma kadar farkedememişim ama ben satış işinden nefret ediyorum. çok mutsuzum. Yani hayattan çok mutsuzum ama galiba ana nedeni sevmediğim işi yapmak. Zor bir patron ve sıkıcı satışlar arada muhasebe.. Demek istediğim şu ki benim gibi olan var mı diye sormamın sebebi şu. Bu yaşa gelip meslek değiştiren var mı? burda size ne yardımcı oldu? benim en büyük sıkıntım neyi istediğimi bilmiyorum ama neyi istemediğimi iyi biliyorum.. Ama ne yapacağım nerde çalışırım ben nasıl başarılı olurum bilmiyorum.. inanın ne yapacağım bilmiyorum belki aranızda benim gibiler varsa yol gösterir..
Tesekkur ederim.iyilesek deniliyo ama ben bir turlu tatmin olamiyorum..çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar nasip etsin neyi var ciddi bişeymi? hastalık insanıçaresiz hissettiirir iyi bilirim çok boğuştum o işlerle allah hastalıkla sınamasın. inşallah bundan sonra gülersini ama insanın kaderi değişmiyo galiba dimi
ah canım meyve vericez de baba yok babaaaa :)))))
Hayattan soğudum neden olmuyo hiçbişey neden ben benmi başaramadım... çok mutsuzum artık yarınlara dair ümidim hevesim hayalim hiçbişey kalmadı içimde sadece acı var burukluk var hayal bile kuramıyorum. benim gibi hiçbir istediğini başaramayan hayattan bıkıp bezen hayal bile kuramayan varmı? uzatttım sanırım kusura bakmayın ama içim acıyo artık bu saatten sonra iflah olurmuyum telafisi olurmu bu sıkıntının dertleşelim lütfen
Aman o meyveler aci aciii:))
cocuk sahibi olmak= sisman bir donem+ hamilelik catlaklari + uykusuz geceler + cocuktan dolayi sosyal hayatin bitmesi
Bosverin cocugu babayi
kandiliniz mübare olsun inş.sıkıntılarımız gider bu gece dualarla birlikte huzurlu mutlu sağlıklı günlere inş.
Alone 2 lutfen paylasin o duayi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?