• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 unu geçmiş kartlaşmış evde kalmış çalışan hatun..

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
burda yazılanları okudum kızlar, açıkçası erkeklerin bakış açısı çok kötü. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O erkek müsveddeleri önce bi kendilerine baksınlar, ne takıyosun yazılanları bacım,
çoğunun akıl sağlığı yerinde olsa saçma sapan şeylerle uğraşmazlardı.

Erkek olduklarını nerden çıkardınız ki?

Hem ilk iki sayfayı okudum, gayet güzel şeyler yazılmış.

4.güzel bir hayat geçirmek ve sevişmek için evlenmek zorunda olmadığının bilincinde olabilir pekala. ayrıca tıp sürekli gelişiyor, artık çocuk doğurmak için 25 yaşında hamile kalmak zorunluluğu da yok. öyleyse, bir insanın 30 yaşında kendi hayatını istediği gibi yaşayıp, öte yandan kendi parasını kazanmasında ne kötülük var

Bu yorumu yapanın ellerine sağlık. Ne güzel düşünmüş ne güzel yazmış:3:

Ahahah benimde gelecekte dönüşmeyi planladığım kişi oluyor kendileri :27::27:

kader kısmet bu işler .. mııllet ne derse desın.. allahın dedıgı olur.. allah ıstemıyorsa konu kapanmıstır ;)

Bunu yazan erkekler sevgili bulamadığı için kadınlara sarmış tipler. Onları da anlamak lazım.

Bunlar ne bicim insan ya, kimse mi dusunmez insanlarin yaralarini gocunduryorum, kimin kalbini kriiyorum diye.

Bekarliktan sikayeti olmayanlari ayri tutuyorum.

Evlenemek isteyip evlenememis kadinlarin canini acitiyorlar resmen. Evlenmek, yuva kurmak, cocuk sahibi olmak istemis ama nasip olmamis insanlarin yarasina iyice parmak basmanin alemi nedir? Neden insanlar baskalarina karsi bu kadar acimasiz?

O basligi acan, sen ne bicim bir insansin?

Erkek olduklarını nerden çıkardınız ki?

Hem ilk iki sayfayı okudum, gayet güzel şeyler yazılmış.

yani çoğunluğu erkek, yazış tarzlarından anlaşılıyor. ayrıca olumlu yazan çok az bir iki tane aralarında onlarda muhtemelen bayandır

Insanların neler yaşadığını bilmeden bu kadar rahat konuşan insanları Allah'a havale ediyorum. Ben en evlilik düşünülecek yaşta babamın rahatsızlığı ve ölümü ile sarsıldım. Ailemi kendimi toparlamam zaman aldı. Yaş geçti 30 U tabi bazen pılımı pırtımı toplayıp bu ülkeden gitmek istiyorum. Çünk burada böyle. Yabancıların hiç kimsenin hiç bir şeyine karıştığı falan yok.

http://www.itusozluk.com/goster.php...E+evde+kalm%FD%FE+%E7al%FD%FEan+hatun/sayfa/1

burda yazılanları okudum kızlar, açıkçası erkeklerin bakış açısı çok kötü. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim?

Sadece erkekler değil ki, kadınlar da böyle düşünüyor ne yazık ki. Bana kalırsa 19, 20'sinde evlenmiş, eli ekmek tutmayan, kocasına bağımlı, kaynana dırdırı, koca dayağı yüzünden hayatı zehir olmuş, beş çocuk doğurup vücudu pörsümüş evli ev kadını olmaktansa otuzunda çalışan ve yalnız bir kadın olmak çok daha iyi.

yazık kıyamam ben onlara...kesin hatunlar bunların tekliflerini kabul etmemiştir...sindiremeyincede bu tabirleri kullamışlardır:51:öncee kendilerine baksınlar...biz onların ergenlik dönemlerini biliriz suratlarına bakılmıyordu be sivilceden:27:

Son düzenleme:
birde yazılanlardan anladığım kadarıyla. erkekler 30 unu geçmiş ama evlenmemiş kadınların cinsel olarak kolay elde edildiklerini çoğunun da bu nedenle kullanıldığı gibi şeyler yazmışlar..
yani 30 unu geçtiysen seni namussuz da yapıp o gözle de bakıyorlar. hani kocası yok ya azmış gibi bir gözle, ne garip bir ülkede yaşıyoruz. anlamıyorum

Son düzenleme:
birde yazılanlardan anladığım kadarıyla. erkekler 30 unu geçmiş ama evlenmemiş kadınların cinsel olarak kolay elde edildiklerini çoğunun da bu nedenle kullanıldığı gibi şeyler yazmışlar..
yani 30 unu geçtiysen seni namussuz da yapıp o gözle de bakıyorlar. hani kocası yok ya azmış gibi bir gözle, ne garip bir ülkede yaşıyoruz. anlamıyorum

Kadınlar hakkın da bilgi sahibi olmadıkları burdan da belli oluyor.
30 unu geçmiş bir hanım onların yazdıklarının aksine daha da zor oluyor..
Yaşanmışlıklar,hayat mücadelesi vs.. derken hanımlar daha ince eleyip sık dokuyorlar.
Sanırım bu yazıyı yazanlar sert bir kayaya çarpmışlar..
Kısaca kuyruk acısı:1:30 unu geçmiş hanımlar hakkın da böyle bir yazı yazdırmış onlara.:ssz:

Son düzenleme:
Back
X