30 yas bunalimi!

ben şöyle düşünüyorum gençler.
şu an 27 yaşındayım ve son gençlik çağının başları olarak nitelendiriyorum.
ilk gençlik :16-23
gençlik:23-28
son gençlik:28-35
Allaha şükür lk gençliğimi süper ötesi dolu dolu tam bir gençlik tadında yaşadım.
ikinci devre gelince evlendim ve bazı sorunlar yüzünden çok üzüldüğüm zamanlarda oldu ama çok keyifli zamanlarımda.Allahım bana bir de evlat verdi.
şimdi de 27 yaşındayım bakımlı ve minyon olduğum için 35e kadar genç olarak takılabilirim.çünkü halen kaça gidiyorsun diye soruyorlar.:17:

yalnız şu da var ki şu anki aklımı çok daha seviyorum.20li yaşlarımdaki aklıma dönmek istemezdim.çılgındım,plansızdım,fevriydim,çabuk parlardım,özeleştiri ve geçmiş muhasebesi yapamazdım.yani olgulaşmanın tadı da bir başka.
35den sonrada hayattan keyif almasını bilen,kadınlığını doya doya yaşayan,iyi bir insan olmayı başarabilmiş,olgun biri olmak isterim.bakımlı bir kadın da 40a kadar gençtir zaten.40dan sonra da artık öbür tarafa çalışırız.:53::52::52:
Cahit Sıtkı Tarancı da "yaş 35 yolun yarısı" derken 37 yaşında gitmiş öbür tarafa :51:

bir arkadaş çocuk olunca gençleşirmiyiz demiş ama yok valla bende öyle olmadı.Çocuk olunca hepten bitiyorsun.Bir sinemaya bile gidemiyoruz. cafeler barlar artık bize göre değil.Çocuğun oralarda ne işi var.ha gezip dolaşıyoruz ama çocukla anca nerelere gidilebilirse..kendine eskisi gibi zaman ayıramıyorsun.çocuk uyuyunca o da enerjin kalırsa :27: yine de çocuk güzel birşey.ama ben 2.çocuk için hala kararsızım.yaş 31. 40 olunca düşünmeye başlıyacağım herhalde:1::1:

Ben de 2 ay sonra 29 u dolduruyorum, ama hiç takmıyorum valla, yaşını kabullenemeyenlerdenim, ama sadece ben değil dünya kabullenemedi yaşlanmaya başladığımı :52: dün abimin düğünü için elbise bakıyorum, lise mezuniyeti mi deği kız bana, oha ki ne oha.
Yaşam tarzım da 18imden beri değişmedi, evlendim çocuk yapmadım ben daha çocuğum çünkü, bu gidişle de yapamam çocuk falan, 2 gün evde dursam 3. gün daralıyorum, haftada en az 3 akşam çıkarım alemlere akarım, kocam da aynı kafadan hala öğrenci gibi yaşıyoruz, bekliyorum hayat ne zaman vuracak yüzüme artık 18 imin çok gerilerde kaldığını...

Ben de 2 ay sonra 29 u dolduruyorum, ama hiç takmıyorum valla, yaşını kabullenemeyenlerdenim, ama sadece ben değil dünya kabullenemedi yaşlanmaya başladığımı :52: dün abimin düğünü için elbise bakıyorum, lise mezuniyeti mi deği kız bana, oha ki ne oha.
Yaşam tarzım da 18imden beri değişmedi, evlendim çocuk yapmadım ben daha çocuğum çünkü, bu gidişle de yapamam çocuk falan, 2 gün evde dursam 3. gün daralıyorum, haftada en az 3 akşam çıkarım alemlere akarım, kocam da aynı kafadan hala öğrenci gibi yaşıyoruz, bekliyorum hayat ne zaman vuracak yüzüme artık 18 imin çok gerilerde kaldığını...

Yol arkadaşım dizinde bi meserret vardı, çok severdim, onu hatırladım :71:

Back
X