30+ yaş ilk çocuklarına hamile anne adyları, düşünenler gelin bakalım :)))))

amin canım, tavsiyelerin için teşekkür ederim uymaya çalışacağım. çayı ben de bırakamam gibi geliyor ama en azından çok açık içerim diye düşünüyorum.

Bana da yavaş geçiyor du amma bi baktım 9. haftam bitecek neredeyse :) son aylar zor geçiyormuş genelde

birde hazırlıklar falan başladımıdaha çabuk geçer sana.ben odası dışında tamamladım gibi bütün kıyafetlerini.ilk bebek,özlemle beklenen bebek,heves bol Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin

merhaba bende şubat 17 de 32 yaşına gireceğim benimde ilk gebeliğim ama 15 yıllık evliyim olmadı bizim bebeğimiz yıllarca aradık şimdi 33 haftalık gebeyim çok şükür anne olmanın yaşı yok kızlar tadını çıkarın

tavsiyeler için teşekkürler. folik asiti 2 aydır içiyorum. ben yumurta sevmiyorum yaaa, bide işe erken geliyorum anca akşamları belki yerim.
cevizi de seviyorum ama badem le aram yok. nesse dengelemeye çalışmalıyım artıkın.
DR a ne zaman gitmeliyim?

şuan 8. haftandaysan bence git.kese oluşumunu ve kalp atışlarını duyabilirsin.Alttan bakıyorlar belli bir haftaya kadar.daha net görmek için.ilk kalp atışlarını duymakkbir ömre bedel

şuan 8. haftandaysan bence git.kese oluşumunu ve kalp atışlarını duyabilirsin.Alttan bakıyorlar belli bir haftaya kadar.daha net görmek için.ilk kalp atışlarını duymakkbir ömre bedel

:) benim 2,5 haftalık canım. ama Dr lar adet gününden sayıyolarmış o zaman 4 haftalık olmuş olur.

Hazırlık yapamıyorum korkuyorum ya.. hele biraz daha büyüsün bebiş..yoksa planlaar var tabi..odasını nereye yapalım vs vs birde benim 3 tane kedim var evde :) eşimle yer belirlemeye çalışıyoruz sürekli bebek onlarla aynı yerde olmayacak bir müddet çok plan yapmamız lazım çoook :) hatta kedilerimden biri de gebe olabilir ilk evvel anneanne olcam sanırsam

:) benim 2,5 haftalık canım. ama Dr lar adet gününden sayıyolarmış o zaman 4 haftalık olmuş olur.

son adet tarihini baz alıyorlar gebelik haftasını belirlerken eğer ki geç döllenme olmadıysa.benim 5. haftada duyulmuştu galiba kalp atışları ama 7. haftada anca duyulanlar oldugunuda duymuştum.istersen ortasında 6. haftanda git.

bende cinsiyetini öğrenince başladım hazırlıklara.bana kalsa odasını falanda yapıcam ama annemler ,kayınvalidemler ,çevre çok erken deyip duruyorlaryaaa bence çok şanslısın 3 kedili bir evv49:yerinde olmayı çok isterdim.bebeginle büyürler işte.süpermiş gerçekten.toxoplazma testi istediler mi senden ben hayvan sever olunca doktorum 2 kere tekrarlamıştı.

canım bende kediler 2 taneydi 1 seneyi geçti bendeler ki çocukluktan beri hayvanlarla içli dışlıyım onlardan asla vazgeçemem sokakta evde severim yani :) toxo negatif. çocuk istediğim zaman da yaptırdım her ay yaprıyorum doktor gerekyok dedi ama sen istiyorsan her ay yaptırabilirsin dedi. Tabi kedilerin temizliği ile eşim ilgileniyor. Onlara 2 oda bi salon neredeyse ev açtık yani düşün :) bir sürü masrafa girdik borç harç gebelikten sonra. Ama değer bebişleri olunca resimleri yüklerim :)))))

merhaba sheflera, bana dr um 6. haftalıkken gel, kalp atışını o zaman alırız ancak demişti. 4. haftalarda gidince pek birşey demiyorlar ama şu da var canım. tsh ve hemogram değerime ben gebelikten önce baktırmıştım. tsh, hipotiroidin belirtisi, kan değerlerine de kansızlık sıklıkla yaşadığım için bakıldı. yakın zamanda bu değerlere bakılmadıysa 5. hafta içinde gidebilirsin, bakıldıysa 6. haftayı bekleyebilirsin. hayırlı olsun bebeğin.

bu mesaj beni nasıl mutlu etti anlatamam
benim de 2 kedim var evde, 2senedir kediliyiz. toxo negatif. aşılarına dikkat ediyorum, kumu ben temizliyorum ama sonrasında ellerimi çok temiz yıkarım. bir sorun çıkmadı.
toksoplazmadan korunmak için, dışarıda çiğ sebzeler, salatalar, pişmemiş gıdalar pek yememeye çalışıyorum. bunlardan da bulaşıyormuş çünkü...

amin canım, tavsiyelerin için teşekkür ederim uymaya çalışacağım. çayı ben de bırakamam gibi geliyor ama en azından çok açık içerim diye düşünüyorum.

çay içerken, kansızlık yapmasın diye, yemeklerle içmeyin, yemek aralarında açık için demişti dr...

Allah bağışlasın, çok sevindim. beklemenize fazlasıyla değer, çok sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir evlat olur inş.
benim yaşıtlarım da 2. ye hamile genelde, yine aynı heyecanı yaşıyorlar. yaşın önemi yok bence de:)

kedi beslemek herşeye değer kesinlikle canım.çok büyük bir özveri göstermişsiniz.Bebekler kısmetiyle gelir canım inşallah.resimleri bekliyoorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…