canım aynı durumlar bende de vardı.. ancak 7. haftadan itibaren başladı az az bende :) çokşiddetli olmasa da hepsini yaşıyorum(yorgunluk, argınlık, bulantı, tansiyon oynamaları vs ) kan da baktırmadın mı sen daha bakiym??? Bu araa kan uyuşmazlığı doğumdan sonra yapılan bir iğne canım..
doktora gıdersenız daha ıyı olur bence.hem belkıde kalp atıslarını bıle duyabılırsınız bebegınarkadaşlar burada yakındaki bir sağlık ocağına gitsem kan tahlili istesem yaparlar mı acaba? bide ultrasonla falan bakarlar mı?
benim aile hekiimim burada değil farklı bir semttte çalışıyorum?
Allah bağışlasın evlatlarınızı. inşallah yeniden hayırlısıyla hamile kalabilirsem 2. çocuğumu istyorum bende bakalım.
doktora gıdersenız daha ıyı olur bence.hem belkıde kalp atıslarını bıle duyabılırsınız bebegın
Allah hayırlı uzun ömürler versin size ve evlatlarınıza inşallah.. Gerçekten çok tezat yaşlarda anne olmuşsunuz :)
merhaba, DRa tabiki gideceğim ama cumartesi günü :)
çünkü şuan işteyim izin almim diyorum
Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım. Biraz geç anne olmaya karar verdim ama zamanı şimdiymiş ve anca kendimi hazır hissettim ki taki kalp atışlarını duyana kadar :)1.5 aylık gebeyim :) 6.5 senedir evliyim. Bakalım çıtır anne adayı olamıycaz ama ruhumuz çocuk ayolll :)))
evet ben ıkıncıyı once ıstemedım sonra tek cocuk olmaz yanlızlık zor dedım ıkıncıyı yapacaktım malesef babamı kaybettım ve uzuntuden panık atak hastalıgına yakalandım.yedı sene mecburen agır depresyopn ılacları kullandım.sonra allaha sıgındım ve ılacları kendılıgımden bıraktım ve hamıle kaldım oyuzden gec oldu ıkıncı cocugum keske oglum 2 yasındayken falan ıkıncıyı dusunseymısım aptallık etmısım
evet ben ıkıncıyı once ıstemedım sonra tek cocuk olmaz yanlızlık zor dedım ıkıncıyı yapacaktım malesef babamı kaybettım ve uzuntuden panık atak hastalıgına yakalandım.yedı sene mecburen agır depresyopn ılacları kullandım.sonra allaha sıgındım ve ılacları kendılıgımden bıraktım ve hamıle kaldım oyuzden gec oldu ıkıncı cocugum keske oglum 2 yasındayken falan ıkıncıyı dusunseymısım aptallık etmısım
Merhaba öncelikle hayırlı olsun hamileliğin...Allah kucağına da aldırsın.
Ben de 31 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.Bilerek erteledik eşimle bebeğimizi.Daha doğrusu Allahım bu zamanı uygun görmüş diyeyimÇıtır anne olmayacağım ama çocuğumun benden daha olgun olacağı kesin.Çünkü içimdeki çocuk hatta çocuklar hiç büyümedi ve çook yaramaz
merhaba;
bende 32 yaşımdayım mayısta 33 olcam.25 yaşında evlendim ilk başlarda bizde istemedik ama sonradan da hemen olmadı araya başka hastalıklarım girdi tüp bebek tedavisiyle bu gebeliği elde ettik.ilk zamanlar (hamileliğin başında)sorun etmiyordum ama sonradan etrafımdaki annelere ve genellikle benle yaşıtların 2.yi doğurduklarını görünce pişman olmuyor değilim.inşallah en fazla iki sene sonra 2.yi istiyorum ben.tabi herşey Allahtan.
gebelik süresi olarak sizlerden ileriyim bi sorunuz olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım herkese keyifli hamilelikler..
2011 nisan annesisindeğil mi:) benim oğlumda 21 aylık ikinciyi düşünüyorumda,kilo vermek istiyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum doğumdan beri hep verdim almadım ama 6 kilo yapıştı gerçi ben daha çok vermek istiyorum:) birde diş muayenesine gitmem lazım lazımda lazım zaman geçiyor eşimde istiyorken yapmak lzaım:)Şimdi sende iki yaşndayken yapsaydım deyince iyice heveslendim:)
Allah babanıza gani gani rahmet etsin. Mekanı cennet bahçelerinden olsun inşallah..Bazen planlarımız istediğimiz gibi olmuyor. Yaşananlar ve düşünceler hepsi nasip, hepsi kısmet.. ve keşkesiz bir hayat olsun. Yoksa keşke diyerek ancak kendimize eziyet ederiz..
hayırlı olsun canım neyın olacak kızmı erkekmı
tesekkur ederım canım.senın ılk cocuk kac yasında.
çok sağol canım oğlumuz olucak inşallah Osman Kaan koyucaz adını Allah'ın izniyle.
senin de kızın varmış Allah bağışlasın.
martta 2 yaşında olcak inşallah canım.
evet canım nısan 2011 annesıyım bende.hatırladınmı benı.hanı amnıyosentez olmustum bayagı sıkıntılar gecırmıstım.çok sukur fıstık gıbı bır kızım var allahın ıznıyle.ama cok yaramazsenın yasın kac canım ıkıncıyı neden gec olacak dıyorsun kac yaasındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?