30+ yaş ilk çocuklarına hamile anne adyları, düşünenler gelin bakalım :)))))

kızlar merhabalar
lise 3e giden bir kızım 8. sınıfa giden birde oqlum var..yaş 38... eşim 2 yıldır bir bebeqimizin daha olmasını istiyor....arada korunmadıqımız zamanlar oldu ama bebiş olmadı... ben hep çalışmak istemişimdir çoqu kez çocuklar büyüdü artık çalışmak istiyorum diye karşı çıktım... bu süre içinde birkaç yerde çalışma imkanım oldu... şuan evdeyim ve bir yandan iş bakıyorum..diqer yandanda eşim bebeqimiz yok diye çok üzülüyor.... bende ne yapıcamı bilmiyorum..

bende ucuncuyu cok ıstıyorum aslında ama esım pek yanasmıyor.ama kendıne guvenıyorsan bence yap ucuncuyu.sonra pısman olma bende cok ıstıyorum bakalım kısmet artık.ben 36 yasındayım

senın yasın daha cok degılkı.ınsallah hemen ıkıncıyede hamıle kalırsın.bence fazla zaman gecırme sonra ınsan vazgecıyor.zor oluyor cunku gec oluncada

senın yasın daha cok degılkı.ınsallah hemen ıkıncıyede hamıle kalırsın.bence fazla zaman gecırme sonra ınsan vazgecıyor.zor oluyor cunku gec oluncada

bende o yüzden istiyorum vakit geçtikçe rahata alıştıkça istek kalmıyor:)

Allah gönlüne göre versin canım... ben çok karışıqım....

evet haklısın cunku artık bır duzene alısıyosun.cocuklar buyudu artık rahat etme zamanı dıyosun.bebek fıkrı zor gelıyor mutlaka.hamılelık sıkıntılar dogum hastane falan falan....ama ınan bence bunların hepsıne deger.ben keske daha once yapsaydım dıye hep uzuldum ama olsun.oyle tatlı bır kızım varkı bana herseyı unuttururyor.yuce rabbım hepımızın evlatlarımızı bagıslasın.senın yıne aralaraında cok fark yokmus.benım oglum 14 yasında kızım 22 aylık.

allah bagıslasın canım.sen kac yasındasın zaten bebegın kucukmus.benım kzıımda nısanda 2 yasına gırecek ınsallah

Amin canım sağolasın. 37 yaşımdayım. vakit geçmeden bir tane daha yapayım diyorum. ya aslında öyle 2. yapayım diye bir derdim yoktu. ama geçen eylülde bi niyetine girdik eşimle. ama sonra 8 haftalık kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. o gün bu gün daha çok ister oldum 2. bebişi. Bir tarafım yarım kaldı sanki. nebilim değişik duygular içindeyim. bir taraftan da korkuyorum açıkçası 3 kayıp az değil. yıpratıyor insanı. bilmiyorum işte böyle Allahtan hayırlısı.
evet canım senin kızında nisan doğumluymuş 1 ay var benim kızımla. Allah bağışlasın tektrar çocuklarını.

amın canım sagol.sen ıcını ferah tut rabbım buyuktur.ınsallah ıstedıgın olur.korkma cok boyle olupda hamıle kalan var.cocugunu doguran var.sen gecmı evlendın canım.

Canım beni düşündüren alıştıqım düzen yada hamilelik falan deqil... bebeqim olursa çok rahat bakarım....ben çalışmayla bebek arasında kaldım... çalışırsam bebişime bakacak kimse yok onun için ya işi ya bebişi tercih etmem gerekecek...

Son düzenleme:
amın canım sagol.sen ıcını ferah tut rabbım buyuktur.ınsallah ıstedıgın olur.korkma cok boyle olupda hamıle kalan var.cocugunu doguran var.sen gecmı evlendın canım.

evet canım öyle. herşey allahtan.
geçmi sayılır bilmem. 31 yaşımda evlendim.

iğneleri olduktan sonra uyuşmazlık sorunu yaşamazsınız.
benim de bulantılarım birkaç gündür başladı. tam bulantı gibi değil de, midemin hassasiyeti çok arttı. bir de kokular, herşeyden tiksindim birkaç gündür.
5,5-6 haftalıkken dr a gidin, keseyi, sonrasında kalp atışlarını görünce rahatlarsınız...

gebelikte de yapılıyor galiba canım. kaçıncı gebelik olduğu önemli kan uyuşmazlığında diye biliyorum...

arkadaşlar, ben yarın 2. kontrolüme gideceğim. minicik bir kese görmüştük, kan pıhtısı da olabilir yeni bir gebelik de demişti dr. kese olduğuna iyice emin olalım artık yarın :) diğer tüm belirtiler ve b hcg gebesin diyor çünkü :)

aynen oyle bencede canım.kılolarıda verırsın takma kafana.benım kadarda degıslsındır ben 95 kıloyum ama boydan kurtarıyorum allahtan.:)

Bir 66 yım bir 68 regli dönemi tartıya çıkmamak en iyisi:)hamileliğimde bile ödemim olmadı ama her ay davul gibi oluyorum:) senin boy kaç canım benim ki 1,60 :)

Şu an gerçekten tek düşündüğüm kilo çok takar oldum gerçi etim sıkı çok göstermiyorum Allah'tan :) hayırlısı olsun canım ikincide iyice üstüme yapışır mı yoksa verirmiyim endişliyim çünkü annem ve ablalarım gözümün önünde:)

gebelikte de yapılıyor galiba canım. kaçıncı gebelik olduğu önemli kan uyuşmazlığında diye biliyorum...

arkadaşlar, ben yarın 2. kontrolüme gideceğim. minicik bir kese görmüştük, kan pıhtısı da olabilir yeni bir gebelik de demişti dr. kese olduğuna iyice emin olalım artık yarın :) diğer tüm belirtiler ve b hcg gebesin diyor çünkü :)[/QUOTE]

Gerçekten mi ? bende 0 rh negatif eşim 0 rh pozitif 3 sene evvel bir gebelik yaşamıştım. ama kalp durması nedeniyle 9 haftalıkken kürtaj oıldum hemen sonra bana kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Dr a da söylemedim oda sormadı acaba bir dahaki kontrolümde sorsam mı ? veya hemen sorsam mı :26:

Bu arada kontrolünü merakla bekliyor olacağız inşallah kalp atımını da görürsün:)))

Bu arama maşallah 2. ciler bitti 3.cüler istenmeye başlanmış :)))) hepinizi kocaman tebrik ediyorummm
Rabbim hepinizin kalbine göre versinnnnnn sağlıcakla 1., 2.,3. ler gelsinnnnn :))))

amin canım.
kızlar hamilelerde tahlil vb şeyler için para ödenmiyormuş diye birşeyler söyleniyor. bilgisi olan var mı?
yaa bir de bende kabızlık başladı o kdr su içiyorum meyve yiyorum ama kabızım ne yapcam?

İncir ve kuru kayısı ye canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…