30 yaş üstü 2. bebek isteyenler ya da hamile olanalr

brc1011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.967
1.132
63
Mrb kızlar. İlk gebeliğimi 28 yaşında yaşadım. 6 yaşında bi kızım var. Kızım cok kardeş istiyor. Bu 4. ayımız Doktora gitmedim. Bu ay da deneyip olmazsa gitmeyi düşünüyorum. Hamile olanlar ne kadar sürede hamile kaldı? Olmayanlar da ne kadar süredir ugrasıyor? Belki okuyanlar 4 ay erken diyecekelr ama ben 34 yaşındayım ve gebelik için tehlikeli bi yaşa geldim sayılır, o yüzden acele ediyorum.

Cnm merhaba ilk çocugumu 34 yaşında doğurdum.bende sız gıbı kesın uğraşırım dıyordum.allhın sevgili kuluyumki hemen oldu.hatta eşim hani olmazdı dıye baya konuştu(artık ne kdr beynini yıkadıysam)suan 37 yaşındayım şükür buda korunmayı bırakır bırakmaz oldu.adetım duzenlıdır .ama hiç ovulasyon takibi yapmadım.sadece hamile kalmam için riskli o bi haftayı degerlendirdim.internetteki herhangi bi siteye regl dongunuzu yazınca çıkıyor.ama şansıma işte.bazı arkadaşlarımdan biliyorum o tarıhlere göre yumurtlamıyorlar .kimi reglının hemn sonrası ılk haftadan hamile kaldı kimi reglısıne bı kaçgün kala olan ilişkisinden.drun soylediğide şu 35 yaş üstü 6 ay deneyın şu onemki gunlerı kaçırmayın .olmaz ise bana gelin.bu arada folıdoce vs herhangi bir folıcasıd baslayın.umarım tez zmnda 2.bebeğinize kavuşursunuz.yaşa üzülmeyin olmasa benım olmazdı.bu arad gorumcem 38 ınde ıkıncı gebeliğini yaşıyor ilk denemede .allahın işi işte olacagı varsa oluyor vaktı sanıyesı geldımı hiçbirşey engelleyemiyor

Cok moral pldu gercekten bana bu.Cok tesekkü ederim.Saglıkla al inş.bebeğini kucagına.Ben takip yapmadım hiç.İlk defa bu ay yspıcam.En büuük pişmanlığım internetteki hesaplamaya inanıp o gün gecince korunmasız ilişkiyi bırakmak.Yumurtlama akıntı olmadan olur mu ki?3aydır içiyrm folik.

Yaşında ne var canım ben üçüncüyü dogurdum 1 ay oldu 33 yaşindayım doktor ilk hamileligim sandi bende cok buyuk bir yaş gibi düşünüyordum benimde ilk cocukla ikinci cocuk arasi 6 yaş zor oldu benim icin keske beklemeseydim dedim insallah tez vakitte olur seninde saglıklı olduktan sonra yaşa takılma burda bi abla 44 yaşinda dogum yapti masallah saglikli bir cocugu oldu buyudu bile

Ne güzel maşallah. Allah bağışlasın cocuklarını. güzel yorumlar ve duaların için teşkkür ederim canım

yumurtlsma hesaplama diyince bırçok site çıkıyor.geçmişe dönük üç ay regl tarıhınızı giriyorsunuz .sonuç olarak size hamile kalma şansınızın yuksrk oldugu haftayı verıyor.bırgun ara ışe yada ıkı gun ara ile birliktelık sonucu şansınız artıyor.bi kaç ay bu yol denenebilir.bende bu şekilde tuttu.zaten tam yumurtlama gunu için ovulasyon testı gerekıyor.dedıgım gibi bazı bayanlar bu hesaplamaya uymuyor ilginç zamanlarda yumutrluyor.tez zmnda kızınıza kardeş ve sorunsuz bir süreç diliyorum.Allah isteyen herkese doğru zmnda sağlıklı bebekler versın.

Cook tesekkür ederim tekrar.Kitle yapıcam inş.takibi bu ay .Aminn :)

İnş.bskslım.Bu ay cok garip şeyler oldu.Adetten 15gün sonra kahve-pembe bi kanama oldıu.Yumurtlama kanaması diye dsndüm ve o günü değerlendrdik.Sonrasında da bi sonraki adetimde de 6 gün gecikme olunca cok heveslendim. Kan verdim.Sonucu göremeden dün adet oldum

Merhaba cnm artik yasam sartlari anne adaylarinin yas ortalamasini yukseltti.bende ilk bebegimi 33 yasimda dogurdum simdi de ikinciyi istiyorum yarin regl gunum umarim olmam allahim ins isteyen herkese nasip eder.

İnş.canım. Mutlu hbrini alırız burdan.Gercekten zor bi süreç.Allahım yrdım etsin herkese

36 yaşındayım ve 7 aydır ikinci çocuk için uğraşıyorum vardır elbet vakti zamanı çokta kafama takmıyorum tek yaptığımız korunmayı bırakmak

En güzeli kafaya takmamak canım...Allahım biliyr her şeyi.İnş.biz de en kısa zamanda tekrar yasarz:)

Mrb canım bende 1. Çocuğumu 23 yaşımda doğurdum şimdi 31 yaşındayım 1 yıldır istiyorum ikinciyi olmayınca doktora gittik eşimle yaştan dolayı sorun varmı diye doktor yumurtlama ve hormon testi yaptı sonuç temmuz ayında hiç yumurtlamamışım benklomen başlayacağım agustos adetimi bekliyorum..rabbim basip ederse bu ilaç nedense bir umut düşürdü içime sanki bu ay olacakmış gibi hissediyorum çok rahatımtabi rabbim nasip ederse... çünkü bu ilaçla hamile kalan cok kişi okudum bu sitede...senin içinde hayırlı olsun inşallah tez zamanda evlatlarımıza kardeş nasip olur...

25 yasinda anne oldum.hiç bir problem yaşamadan normal doğumla oldu.28 yaşında korunmayı biraktim 1 düşük ,1 kurtaj yaşadım.kan pihtilasmasi olduğu ortaya çıktı.33 yasindayim şimdi tekrar hamileyim.kan pihtilasmasi icin igne kullaniyorum ,troid de yuksek cikti ilac kullaniyorum.başka yerlerde de yazdım ilk gebelikte herşey normal diye ihmal etmeyin dr.a gidin hormon testlerinizi yaptırın.hamilelikten önce önlemler alın ki içiniz rahat etsin.hayırlısıyla nasip etsin Rabbim size de

36 yaşındayım ve 7 aydır ikinci çocuk için uğraşıyorum vardır elbet vakti zamanı çokta kafama takmıyorum tek yaptığımız korunmayı bırakmak
Doktora gittin mi canım bu arada?Ben gtmedim.Ge
İnş.canım...Yumurtlayamayınca adet olunmuyor di mi?

Zor günler gecrmişssincnm Saglıkla kavuş inş.bebeğine.Korktum şimdi.Önceden önlem almak en güzeli .Troidn belirtisi oluye mu?

Zor günler gecrmişssincnm Saglıkla kavuş inş.bebeğine.Korktum şimdi.Önceden önlem almak en güzeli .Troidn belirtisi oluye mu?
Amin insallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla.Ben hiç bir sıkıntı ya da belirti yaşamadım.kan tahlilinde çıktı. Felaket tellallığı yapmak değil niyetim ama insan üst üste acı yaşayınca biraz karamsar olabiliyor.o yüzden ihmal etmeyin diyorum.

Haklısın cnm.Tesekkür ederim.Sonradan sıkıntı cekmektense önlem almak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…