- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi melankolik_24
Ben varım valla nasıl mutluyum şuan kelimelere dökemem tatile cıktım önümde içkim sana yazıyorum mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekbasina mi aileyle mi? Bende genelde tek yapiyorum aktiviteleri mi ama sıkıcı oluyor bazenBen varım valla nasıl mutluyum şuan kelimelere dökemem tatile cıktım önümde içkim sana yazıyorum mesela
Sizin hikayeniz ne?:)Hoopp geldim. 36 yaşındayım
Bu tarz korkular insanı yanlış karar almaya itiyor maalesef. İnanın bunun yaşlada alakası yok bende 26 yaşındayım hiç acelem yok inanın hepimize uygun erkekler var ve ben kendime uygun kişiyi bulmadan evlenmeyi düşünmüyorumHerkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
Başka konunuzda soylemistinizInsallah bende de öyle olur cok tesekkür ederim. Burcu mu nerden biliyorsunz?:)
Kendisi bu kafayla kimi bulacakmis?
Ben senelerdir yalnizim. Flortlerim oluyor ama iliskiye evrilmiyor. Kopuyor bir noktada.
Umutsuz degilim ben. Kismet bu isler. Zamana birakin.
Guzel haberlerinizi almak dilegiyle...![]()
yaa olmadı mı senin iş?
canım sıkıldı.
bak demedi deme çok mutlu olup turnayı gözunden vuracaksın, bu beklemenin sonu çok guzel olacak. bir suru problemin var hayatında biliyorum. sonunda oh be diyeceğin zamanlar gelecek inşallah.
Yorumun cok duygulandirdi beni. Cok zor bir donemdeyim ve beni kurtarirsa guzel bir iliski/evlilik kurtarir.![]()
inşallah karşına çıkabilecek en iyi insan çıksın.çok mutlu ol. bunu beklemişim de gözlerinden kalpler çıkar halde.
Benim cok arkadaşım var evlenmeyen. Teklifler geliyor onlar beğenmiyor, onlar begeniyor teklif gelmiyor... insan belli bir yastan sonra epey secici oluyor. Kendinizi bosa strese sokmayın. Yaşlanmıyorsunuz da bence. Evliyim 8 sene yani 35 ime kadar cocuk düşünmüyorum bazi sebeplerden dolayı. Belki gic nasip olmayacak. Sal gitsi takarsan hic gelmez.Herkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
Ahaha nasıl bakış attıysan artık Mağazanın kökünü kazımışsın.O kizlar boyle tiplerin parasi var saniyor cunku , inanilmaz ama gercek bu , maalesef para icin yasli adamlarla beraber olan cok kiz var
Bizim boyle komik bi hikayemiz var , annemle babam 43 yillik evliler hala da ilk günkü gibi asiklar birbirlerine
Elele dolasirlar , surekli gezerler
Daimi musterisi olduklari bir magaza vardi , surekli ordan alisveris yaparlar
Birgun benim de bir iki ihtiyacim vardi beraber gittik o magazaya
Bu arada babam da 60 yasinda bembeyaz sacli , sakalli hos bir adam
Neyse dolasiyoruz iceride , magazada calisan kiz babamin pesinden ayrılmıyor , ama ne dolanmak , babam neye elini uzatsa hemen atliyor anlatiyor biseyler , isterseniz evinize getiriyim dedi , ben orda annemi cektim kenara noluyor be dedim
Annem de dedi sorma , deli midir nedir ne zaman gelsek yapisiyor babanae dedim niye mudahale etmiyorsun , kizim senden bile kucuk bi kiz ne diyim simdi ben buna dedi
Ben dayanamadim gittim koluna girdim babamin kiza da en kotu bakisimi attimkabul ediyorum cok sacma bir hareketti
Ama kizin tek derdi babamin parasi olmasihdi bence yoksa karisiyla gelen musteriye bi insan niye asilir
Buyuk ihtimal ben gencim , nasil olsa beni ister diye dusunmesiydi ki bence mide bulandirici
Neyse magaza da kapandi bi sure sonra zaten