- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
merhaba,
32 yasındayım ,evlıyım ,2 de kızım vr ..üni mezunuyum -işletme.
bekarken calıstım evliyken çalısmadım bir sürü kurslara gıttım.,
..bir iş yeri açtım okudugum bolumle ılgılı degıl..
yeni kapattım..
bugun dank ettı bana birden..gecen yıllarıma üzüldüm.. üni bitirdikten sonra neden ıkıncı uni.yi okumadım kı dedım..
yada cocuk olmadan once bı ıse gırıp neden calısmadım kı..
kpssye hazırlandım ,neden daha cok calısmadım kı dedım.
dönüp baktım hiç birsey yapmamısım ..boşa gecırmısım.
dedım ben bu sene yapacagım..bırden hırslandım:)))
yapabılır mıyım sızce ,etrafınıda yapan var mı ..bu yastan sonra guzel bı meslek edınsem olur mu
esıme bu gun bana bı ısyerı ac desem acacak güçte..ama istemiyorum..
cesaret verıcı hıkayelerınız var mı mesela ben yaptım .ablam yaptı..olur dıyen..
kpss sınavı bu yıl yok sanırım..bızım zamanımızda öss vardı:)) sımdı o da yokmus
basvuru zamanı ne zaman gec mı kaldım.
sıfır bılgı ıle olur mu bu işler.
hayatımı yenıden kurmak ıstıyorum ..öyle bunaldım.
Yeni bir bölüm neden okuyacaksınız anlayamadım.İş garantisi olsun istiyorsanız öyle bir bölüm yok artık.Her bölümden mezun olanlar sudan çıkmış balık gibi.Okul bittikten sonra da çabalamak gerekiyor.
Devlet için diyorsanız işletme bölümünden alımlar görüyorum ben ilanlarda.
Ben olsam kendi bölümüm ile ilgili ilerlerim.
Açık uçlu soru mu? Yok artık gerçekten mi?Benim iki kuzen otuzbesten sonra cocukla universite sinavini kazandi ogretmen olma hayali vardi ikisi de ogretmen oldu kpssde de iyi puan alinca atandilar. Bir sene sonra da es durumundan donduler. Yapabilirsin ama artik es durumu yok, gidersen alti sene uzakta olacaksin esinden bunu onermem. Ama baska bir bolum pekala okuyabilirsin bizim kuzenler yaptılar gayet.
Üniversite sınavı başvuruları başlamış sanırım dün. ama sistem bize gore daha zor. Çalışman lazım
Hem açık uçlu sorular var hem de her dersten müfredat daha ağır ve ayrı sınav şeklinde.
Gerçi istersen yapilmayacak şey de yok
Açık uçlu soru mu? Yok artık gerçekten mi?
Evet bu sen açık uçlu sorular olacakmış. Ama yanlış doğruyu götürmeyecekmis.
kızların kırmızıyla işaretlediğim yerleri duymasın:) hiç boşa geçmiş olur mu ya, iki çocuk kolay mı
diğer konularda cesaret verecek bi hikayem yok malesef : D
bence iş kurmayı düşünebilirsin, kadınlar için güzel teşvikler oluyor takip etmekte fayda var
2. ünv. okumayı oldum olası anlamamışımdır. Onun yerine kendi alanında uzmanlaşmak daha mantıklı geliyor bana. Yüksek lisans yapardım ben olsam.
Not:eski ofis arkadaşım 33 yaşında doktoradan mezun oldu 30da başlamıştı. İsterseniz doktora bile yaparsınız, 30 ne ki.
Benim iki kuzen otuzbesten sonra cocukla universite sinavini kazandi ogretmen olma hayali vardi ikisi de ogretmen oldu kpssde de iyi puan alinca atandilar. Bir sene sonra da es durumundan donduler. Yapabilirsin ama artik es durumu yok, gidersen alti sene uzakta olacaksin esinden bunu onermem. Ama baska bir bolum pekala okuyabilirsin bizim kuzenler yaptılar gayet.
Üniversite sınavı başvuruları başlamış sanırım dün. ama sistem bize gore daha zor. Çalışman lazım
Hem açık uçlu sorular var hem de her dersten müfredat daha ağır ve ayrı sınav şeklinde.
Gerçi istersen yapilmayacak şey de yok
Yeni bir bölüm neden okuyacaksınız anlayamadım.İş garantisi olsun istiyorsanız öyle bir bölüm yok artık.Her bölümden mezun olanlar sudan çıkmış balık gibi.Okul bittikten sonra da çabalamak gerekiyor.
Devlet için diyorsanız işletme bölümünden alımlar görüyorum ben ilanlarda.
Ben olsam kendi bölümüm ile ilgili ilerlerim.
Yüksek lisans yapmak daha iyi olmaz mı?
Bölümünüzden sıkılmadıysanız.
Ayrıca nefes aldığınız sürece hiçbir şey için geç değildir :)
merhaba,
yeni kapattım..
bugun dank ettı bana birden..gecen yıllarıma üzüldüm.. üni bitirdikten sonra neden ıkıncı uni.yi okumadım kı dedım..
yapabılır mıyım sızce ,etrafınıda yapan var mı ..bu yastan sonra guzel bı meslek edınsem olur mu
cesaret verıcı hıkayelerınız var mı mesela ben yaptım .ablam yaptı..olur dıyen..
kpss sınavı bu yıl yok sanırım..bızım zamanımızda öss vardı:)) sımdı o da yokmus
merhaba,
yeni kapattım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?