30 yas üstü yalnizlar

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Uzun süredir yalnizim, dogru düzgün biriyle tanisamadim bir türlü olmuyor, olmuyor ve bu durum beni cok üzüyor. Bir haftadir biriyle yazisiyordum gecenlerde bulustuk yan cizmeye basladi sonra, halbuki ben begenmistim onu. Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum bir türlü. Iyi bir kariyerim var, spor yapiyorum, bakimliyim ama cevremde gördügüme göre is bunlarla da bitmiyor. Bütün arkadaslarimin uzun süreli evlilikleri, iliskileri var. Yakin arkadasim da uzun süredir yalnizdi, yarim sene önce internetten biriyle tanisti, simdi cok mutlu (Adam gercekten cok iyi biri) O arkadasim bile benle bir süre önce ayni seyleri yasamasina ragmen, simdi bana yine mi olmadi, hala mi biri yok diyor. Herkes biriyle olmak zorunda degil ama ben istiyorum bunu iste dertleselim, ya da tavsiye verin lütfen, dogru düzgün bir insanla nasil tanisabilirim? (Cevremde herkes birini aradigimi biliyor, tanistirabilcekleri biri yok)

Gezin tozun hayata karışın, elbet karşılıklı seveceğiniz biri karşınıza çıkar..

Ne zaman vazgecersin ,olmasa da olur dersin o zaman olur bende 31 yaşındayım ama şart değil kitap okuyun aileniz arkadaslarinzla vakit geçirin zamanını bekleyin bence sizin nasibinizinde bi vakti vardır. Bu arada hayatimda birisi yok yani aman salla çokta şey değil yani hatta dengine gelmeyince yorucu bile yolunuza iyi insanlar çıksın inşAllah

Arkadaşınıza sinir oldum. Uzun zaman biriyle birlikte olmazlar, olunca da hemen ne oldum delisi havalarında etrafındaki insalara “ayy sen daha birini bulamadın mı, yine mi olmadı, tatlım yalnızlık çok zor değil mi” gibi saçma sapan laflar ederler. Tam buldumcuk.

Konu sahibi biliyorum zor ama takmamaya çalışın. Aman diyim sırf biri olsun diye, sırf sürü psikolojisiyle yanlış birine kapılmayın. Siz güzel sosyal aktivitelerle uğraşın, emin olun kendiliğinden olacak hepsi

Bu endişeleri bir kenara bırakarak yaşayın, hayata karışın, mümkün mertebe gezin tozun, siz bunları düşünmeyi bile bırakmış hatta unutmuşken biri çıkacaktır karşınıza. Yurt dışına, seyahatlere çıkın, etkinliklere, seminerlere, mesleki kurslara katılın. Kendi ayarınızda biri illâ ki çıkar.

İnsanlara karşı çok mu seçicisiniz?

Kitap, Film, yalniz takilma; kahve icme, yemek yeme hepsini yapiyorum zaten artik yanimda birini istiyorum ama gercekten kismet isi galiba. Sizin de insallah

Kitap, Film, yalniz takilma; kahve icme, yemek yeme hepsini yapiyorum zaten artik yanimda birini istiyorum ama gercekten kismet isi galiba. Sizin de insallaj
Evet seciyim biraz ama yok senle olmaz diyebilcehim biri bile cikmiyor ki dogru düzgün. Kendime övmek icin degil ama hos biri oldugumu duyarim sıklıkla ama neden kimseyi cekemiyorum anlamiyorum. Dogru yer dogru zaman meselesi sanirim

Ayrica biri yok diyorsunda belkide kimler kimler begeniyor seni.
Ama sana acilmaya cekiniyorlar.Yani sen yok diyorsunda belkide begenen cok ama haberin yok. :) Bak bu daha mantikli :)
Varmidir ki? Geneli evli ya da sevgilisi var cevremdekilerin, iyiler cokta Kapilmis yani :))

Ben de sinir oldum sanki kendisi aynisini yasamamis gibi, zaten eskisi kadar sıkta bulusmuyoruz malum "sevgiliyle planlar".

Kapilcak yanlis biri bile cikmiyor merak etmeyin, sosyal altiviteler konusunda haklisiniz uzun süredir bir seyler yapmadim

Yalnızlık zor şimdi herkes evlenmek zorunda değil derler ama onuda biliyoruz
Ama insanın kafasına uygun birini bulması özellikle 30 yaşından sonra çok zorlaşıyor .
35 yaşındayım ben mesela birinden hoşlanıyorum olmuyor üzülüyorum falan
En son hoşlandığım adamla olmadı adam gitti birini buldu evlilik hazırlığında .
İnsan üzülüyor işte ama ne diyeyim kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…