• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas üstü yalnizlar

Hobileriniz ilgi alanlarınız varsa sosyal medyada bunlarla ilgili gruplara dahil olun. Yoksa edinin😄Buralardan çok güzel muhabbetler kurulur. Arkadaş da bulunuyor sevgili de. 90 Days Fiancee mi ne bir evlilik programı var Amerikada. Türkiyeden Mürsel diye biri Amerikadan Anna adında bir kadınla arıcılık sayfasında tanışıyorlardı evleniyorlardı falan. Adam translate ile iletisim kuruyordu😂😂 Düşünün yani dil bariyerine rağmen. Bazen ilişki bulma koçu olasım geliyor he nasılsa psikoloji diplomalarım var hahah

:KK45: Hobileriniz ilgi alanlarınız varsa sosyal medyada bunlarla ilgili gruplara dahil olun. Yoksa edinin😄Buralardan çok güzel muhabbetler kurulur. Arkadaş da bulunuyor sevgili de. 90 Days Fiancee mi ne bir evlilik programı var Amerikada. Türkiyeden Mürsel diye biri Amerikadan Anna diye bir kadınla arıcılık sayfasında tanışıyorlardı evleniyorlardı falan. Adam translate ile iletisim kuruyordu😂😂 Düşünün yani dil bariyerine rağmen
ne çalkantılı aşktıı.mürselin ailesi istemedi ayrıldılar ama eninde sonunda gene evlendiler.adam tek kelime ingilizce bilmiyordu valla :KK45: ama meslektaştılar ya ikisi de arıcıydı

ne çalkantılı aşktıı.mürselin ailesi istemedi ayrıldılar ama eninde sonunda gene evlendiler.adam tek kelime ingilizce bilmiyordu valla :KK45: ama meslektaştılar ya ikisi de arıcıydı
Şimdi Anna hamileymiş. Helal olsun 2 3 çocuklu single mother idi fenomen oldu Mürsele İngilizce öğretti jsjsbs

Hobileriniz ilgi alanlarınız varsa sosyal medyada bunlarla ilgili gruplara dahil olun. Yoksa edinin😄Buralardan çok güzel muhabbetler kurulur. Arkadaş da bulunuyor sevgili de. 90 Days Fiancee mi ne bir evlilik programı var Amerikada. Türkiyeden Mürsel diye biri Amerikadan Anna adında bir kadınla arıcılık sayfasında tanışıyorlardı evleniyorlardı falan. Adam translate ile iletisim kuruyordu😂😂 Düşünün yani dil bariyerine rağmen. Bazen ilişki bulma koçu olasım geliyor he nasılsa psikoloji diplomalarım var hahah
Anna ile Mürsel efsaneydi :)))

Uzun süredir yalnizim, dogru düzgün biriyle tanisamadim bir türlü olmuyor, olmuyor ve bu durum beni cok üzüyor. Bir haftadir biriyle yazisiyordum gecenlerde bulustuk yan cizmeye basladi sonra, halbuki ben begenmistim onu. Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum bir türlü. Iyi bir kariyerim var, spor yapiyorum, bakimliyim ama cevremde gördügüme göre is bunlarla da bitmiyor. Bütün arkadaslarimin uzun süreli evlilikleri, iliskileri var. Yakin arkadasim da uzun süredir yalnizdi, yarim sene önce internetten biriyle tanisti, simdi cok mutlu (Adam gercekten cok iyi biri) O arkadasim bile benle bir süre önce ayni seyleri yasamasina ragmen, simdi bana yine mi olmadi, hala mi biri yok diyor. Herkes biriyle olmak zorunda degil ama ben istiyorum bunu iste :KK43: dertleselim, ya da tavsiye verin lütfen, dogru düzgün bir insanla nasil tanisabilirim? (Cevremde herkes birini aradigimi biliyor, tanistirabilcekleri biri yok)
Ben gecen bırıyle tanıştıö .Çocuk 26 yasına yenı gırdı bende 32 .Ayrıca ben boşandım .Çocugum yok .Gelen ınsanlar oluyor .Bir görsen olmayınca olmuyor .Gecmısten bırı ıle gorustum evlıymıs bana soylememıs .Neler yasadım neler .Olmuyor olmayınca .Senı anlıyorum ben .Ama bence artık beklemtıye gırme .Beklentıye gırınce olmuyor bence

34 yasindayim. Hala bekarim.
Su an kiloluyum. Kendimi artik güzel bulmuyorum bu yüzden. Ama 38 bedenkende olmuyordu, olmuyordu :)
Herkes 2. Cocugu yapti. Bosanan bile 2. Kez evlendi. Ben hala yerimde sayiyorum.
Aslada kimseye biri var mi diye soramam, tanismak icin.
Aylardir bi yere gidemiyorum zaten, koronadir , iştir, karantinadir, hastaliktir.
Artik ne düsünecegimi bilmiyorum ama sıkıldım. Hic bir erkeginde begenecegini düsünmuýorum. Zaten bu kilolarla artik epey zor..

Sevgili konu sahibesi seni uzun zamandır tanıyorum.
Sen bu konuya çok taktığın için bence kafanda bu konuyu çok odak noktası haline getirmişsin.

bu durumu bir süre kabullen ve artık aramayı kes.
Kendine yeni hedefler ve hobiler bul
Hayatının geri kalanını işin ve sevdiğin şeylere zaman ayırmakla geçir.

Bir noktadan sonra bakmışsın ki bay doğru karşında.
bak şimdi ilk satırları güzel güzel yazdınız ya okuyanın kafası dağıldı tmm tmm dedi son satırı yine erkekle kapattınız ya öncesindekiler gitti akıldan yine başa döndü kız, ayrıca herkese niye ümit veriyorsunuz belki öıkmayacak belki gerçekten bay doğru olmayacak hatta belki sevgilisi bile olmayacak enine sonunda ölmeden biriyle evleneceğinin bir garantisi mi var..

Varmidir ki? Geneli evli ya da sevgilisi var cevremdekilerin, iyiler cokta Kapilmis yani :))
Ben de 37 yaşındayım. Ne esmalar, dualar okudum, hatta buradaki toplu dualara katıldım, yok, çıkmıyor.

Bir on kilo fazlam var, ona bağladım bir süre. Ama benden çok çok kilolu olan kızların bile sevgilisi var.

Bilmiyorum, kısmet işi...

Ben de 37 yaşındayım. Ne esmalar, dualar okudum, hatta buradaki toplu dualara katıldım, yok, çıkmıyor.

Bir on kilo fazlam var, ona bağladım bir süre. Ama benden çok çok kilolu olan kızların bile sevgilisi var.

Bilmiyorum, kısmet işi...

Back
X