30 yas üstü yalnizlar

Böyle bulamadım bulamadım birini bulmalıyım derseniz Özgüveniniz düşer, zaten belirli bir yaşa gelmişsiniz tek de yaşarım diyin o zaman olur herşey.

hala evlenmedin mi diyenlere ben de uyuz oluyorım.Sürekli kötüyü düsünmekle kendini mutsuz edersin.Arkadaslarım 30 oncesi evlenmis olabilir ama 31 yasında biri olarak doğru kisiyle tanısmak icin umudumu kaybetmis degilim.Herkes icin dogru zaman farklı.

hayata melankolik bakiyorsun sanirim, sanki bu yorumu sana daha önce de yaptim gibi hatirliyorum...

hala evlenmedin mi diyenlere ben de uyuz oluyorım.Sürekli kötüyü düsünmekle kendini mutsuz edersin.Arkadaslarım 30 oncesi evlenmis olabilir ama 31 yasında biri olarak doğru kisiyle tanısmak icin umudumu kaybetmis degilim.Herkes icin dogru zaman farklı.

o hiç evlenmedin mi diyenler evlenince de çocuk ne zaman sorusuna doğru dönüşüm geçiriyorlar :KK53:

ben cok samimi oldugum arkadasıma bile cocuk sorusunu soramazken herkesin özel sorularla bizi bunaltması cok üzücü.Paylasmak istesem zaten digerleri ile paylasırım.

Ben de seneye 30 olucam. Ailemle oturuyorum, iş arıyorum. Yaşıtlarım evlendi hatta çocukları ele avuca gelir oldu. Ben hala aynı yerdeymişim gibi. Karşıma çıkanlar ciddi düşünmeyen kişilerdi hep cinsellik beklentisindeydi. Bana internete üye ol (reklam olmasın diye site ismi veremiyorum) diyenler var. Yahu sapık mıdır katil midir nasıl üye olup internetteki adamlara güveneyim?
Karşıma şu an ciddi biri çıksa bile artık çalışan bayanla evlenmek istiyorlar. İş yok ki. Uzun zamandır hayatıma kimse girmedi, sırf bu sevgi açlığım yüzünden bir adama kanıp da yanlış ilişkiye girmekten korkuyorum. Sonuçta el el üstünde el baş üstünde oturuyorum :(

Uzun süredir yalnizim, dogru düzgün biriyle tanisamadim bir türlü olmuyor, olmuyor ve bu durum beni cok üzüyor. Bir haftadir biriyle yazisiyordum gecenlerde bulustuk yan cizmeye basladi sonra, halbuki ben begenmistim onu. Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum bir türlü. Iyi bir kariyerim var, spor yapiyorum, bakimliyim ama cevremde gördügüme göre is bunlarla da bitmiyor. Bütün arkadaslarimin uzun süreli evlilikleri, iliskileri var. Yakin arkadasim da uzun süredir yalnizdi, yarim sene önce internetten biriyle tanisti, simdi cok mutlu (Adam gercekten cok iyi biri) O arkadasim bile benle bir süre önce ayni seyleri yasamasina ragmen, simdi bana yine mi olmadi, hala mi biri yok diyor. Herkes biriyle olmak zorunda degil ama ben istiyorum bunu iste :( dertleselim, ya da tavsiye verin lütfen, dogru düzgün bir insanla nasil tanisabilirim? (Cevremde herkes birini aradigimi biliyor, tanistirabilcekleri biri yok)
Öncelikle ön yargılı olmayin işinize gelmeyen birşey olursa hemen kestirip atmayin şans verin.Tanistirma işini kimse yapmak istemiyor artık .o nedenle siz kendiniz bulun değişik ortamlar lazım.ama iş dönüp dolaşıp internet e geliyor deneyin şansınızı

Ben de seneye 30 olucam. Ailemle oturuyorum, iş arıyorum. Yaşıtlarım evlendi hatta çocukları ele avuca gelir oldu. Ben hala aynı yerdeymişim gibi. Karşıma çıkanlar ciddi düşünmeyen kişilerdi hep cinsellik beklentisindeydi. Bana internete üye ol (reklam olmasın diye site ismi veremiyorum) diyenler var. Yahu sapık mıdır katil midir nasıl üye olup internetteki adamlara güveneyim?
Karşıma şu an ciddi biri çıksa bile artık çalışan bayanla evlenmek istiyorlar. İş yok ki. Uzun zamandır hayatıma kimse girmedi, sırf bu sevgi açlığım yüzünden bir adama kanıp da yanlış ilişkiye girmekten korkuyorum. Sonuçta el el üstünde el baş üstünde oturuyorum :KK43:
pozitif düşünün olacak deyin kurslara yazılsanız belediyelerin .bilgisayar ingilizce ahşap boyama falan bir sürü dalı var.oralara gelen kadınların da evlenmek isteyen erkek yakınları komşuları falan oluyorçkısmet bu belki tanışırsınız belli mi olur hayatınızın erkeğiyle.eve kapanıp kalmayınn .

Uzun süredir yalnizim, dogru düzgün biriyle tanisamadim bir türlü olmuyor, olmuyor ve bu durum beni cok üzüyor. Bir haftadir biriyle yazisiyordum gecenlerde bulustuk yan cizmeye basladi sonra, halbuki ben begenmistim onu. Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum bir türlü. Iyi bir kariyerim var, spor yapiyorum, bakimliyim ama cevremde gördügüme göre is bunlarla da bitmiyor. Bütün arkadaslarimin uzun süreli evlilikleri, iliskileri var. Yakin arkadasim da uzun süredir yalnizdi, yarim sene önce internetten biriyle tanisti, simdi cok mutlu (Adam gercekten cok iyi biri) O arkadasim bile benle bir süre önce ayni seyleri yasamasina ragmen, simdi bana yine mi olmadi, hala mi biri yok diyor. Herkes biriyle olmak zorunda degil ama ben istiyorum bunu iste :KK43: dertleselim, ya da tavsiye verin lütfen, dogru düzgün bir insanla nasil tanisabilirim? (Cevremde herkes birini aradigimi biliyor, tanistirabilcekleri biri yok)
astroloji haritana baktırdıgın mı kadersel döngüler vardır bazı ruhlar 28 yas döngüsünden sonra acılıyor yada dügümler 5 11 aksı aslan kova aksı oglak yengec aksı toplumcu degil bireyse ol der bazı ruhlar evlenmemeye gelmistir haritada bunu net görüyprsun özellikle 4 ev 11 ev yerlesimleri

Biliyorum zor ama düşünmeyi bırak, hayatı güzelce yaşamaya bak. Kismetinde varsa gelip seni bulacak zaten. Eşim bı anda çıktı mesela karşıma. Hiç ciddi bı iliski arayışında değilken ben. Arkadaşımın arkadaşının esinin arkadasi. Alakasız bi şekilde tanıştık bı gecede sonrada kısa bı zamanda evlendik. Belki sizin nasipte bı yerde bekliyodur boyle❤️

Back
X