30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet ınanılmaz fazla eğer devam edersen gerçekten oluyor ben bunu deneyımledimki ben vakıtsızlıkten hıc evde çalışamadım. ınsallah sanada cok işe yarar kı ben ınanıyorum işe yaracak.

hiç faydası olmayan kurs yoktur. kişinin beklentisine göre değişir.
ama kursa git hiç çalışma sonra kurs faydalı olmadı demek yalnış olur.
ben açıkcası çok alt düzeyde bildiğim için ingilizceyi, faydalı olacağına inanıyorum.
hemde ders çalışırım ben. tıp okumalıymışım. yanlış okumuşum

beni yalnış anlamazsan eğer; bence kursun adına burda direkt yazma. özelden yaz canım. biribi kib basar sonra boşyere ban yersin, canın sıkılır.
ben reklam yapmadığını biliyorum. amacın yardımcı olmak olduğunuda biliyorum.

hayata bu yanacı dil eğitimi dediğin gibi işe yarar mı konuşup anlama açısından?

herkeslere günaydın, hayırlı haftalar olsun inşallah

selam nar çiçek, hoş geldin...
hayırlı güzel bir hafta olsun inş..

filozof bizi affetmişsin ama pişman olan ben afdan yararlanan benle beraber aslı olmuş
onun hiç pişmanlığı yokki

akşam konuştuğumuz kitabı aldım kızlar. bugün okumaya başlarım inş..
yorumlarımı yazarım.

Bir affedilene bir bedava...

Nasılsın Turkuazcanım, iş güç?

Sana dua ediyorum aklıma geldikçe...
Rabbim feraha çıkartsın.

doğru söylüyorsun bıtek size yazdım ama haklısın.

Hangi kıtapmış o?

ben de 5 - 6 kg vermeliyim derken 7 - 8 kg oldu.
yıllarca zayıftım ama şiştim birden! 64 kg falanım.

bu arada HAYATA haklısın, herkesin fikrini alalım. Buradan yazışmamızı istemeyenler de olabilir.

Bi bakalım ne diyecekler ya diyet grupları bi gazla başlıyo sonra kimse kalmıyp. İtirazı olan varsa ya şimdi konuşsun ya da bix zayıflayana kadar sussun desem. Bi daha konuşamax yıllardır hep vercem sözde :-( uyar derseniz yarın başlarız

sımdılık ısteyen cogu kişi var bı turkuazımız var bıde tugcecan onlardan haber beklıyoruz geri kalan herkes ok dedi zaten.olmazsa öyle yaparız.

aynen bir gazla başlanıyor, kimse kalmıyor sonra.
Bir de konu dağılmasın buradan yazışalım bence...
Tabii herkes olumlu bakarsa

Kişisel gelişime yönelebilirsin canım.

kızlar aslında burda kendı dıyet grubumuzu kendımız kursak ya zaten gun içerisinde muhabete gırıyoruz hem bırbırımızede destek olmuş oluruz gaz verırız ne dersiniz?

Olur canım. Ben de bugünden itibaren spora başlamaya karar verdim.
Kilolar aldı başını gidiyor.
Önce kendim oryantale başlıyım diyorum evde.
Şubatta da pilatese başlıyım ayrıca diyorum.
Annem gidiyor ona takılırım.
Bir de bizim apartmanın birinci katında spor salonuna pilates hocası geliyor.

ben de 5 - 6 kg vermeliyim derken 7 - 8 kg oldu.
yıllarca zayıftım ama şiştim birden! 64 kg falanım.

bu arada HAYATA haklısın, herkesin fikrini alalım. Buradan yazışmamızı istemeyenler de olabilir.

Ben de istiyorum kızlarr...
Tam da bugün karar vermiştim buna.
Herkes aynı şeyi düşünmüş.

Bir affedilene bir bedava...

Nasılsın Turkuazcanım, iş güç?

Sana dua ediyorum aklıma geldikçe...
Rabbim feraha çıkartsın.

saol canım Allah razı olsun binkere.
işler aynı canım ya stresli açıkcası biraz.. bakalım zaman ne gösterecek..

doğru söylüyorsun bıtek size yazdım ama haklısın.

Hangi kıtapmış o?
Allah bana yeter isimli kitabı önerdiler akşam. onu aldım. psikolojimi bu süreçte inanlımaz rahatlattı diğer kitap.
ben böyle nasıl diyim Allah ın bize sunduklarını anlatan şeylerden çok etkilenirim. farkındalığım arttı.
ALLAH ın varlığını bilmek inanmak güvenmek çok büyük huzur veriyor bana.O yüzden de bu tarz kiatpalrı çok beğenerek okuyorum.
duların için canım senden de, benden desteini esirgemeyen herkesden de Allah bin kere razı olsun. daha hayırlı daha iyi kapılar sizlere açılsın inş. amin

turkuaz aynı sekılde bende dua ediyorum olumlu herhangi bsy varmı?

canım kaç kere gittim konuşamadım.. bakalım canım ama zaten en geç aten bu hafta filan belli olur herhalde...

sımdılık ısteyen cogu kişi var bı turkuazımız var bıde tugcecan onlardan haber beklıyoruz geri kalan herkes ok dedi zaten.olmazsa öyle yaparız.

arkadaşlar benim için problem yok.
diyet grubunda değilim ama yediklerinize bakarım. canım isterse sipariş veririm size

Son düzenleme:
yuppi o zaman bı turkuaz kaldı turkuazda hayır demez boyle bır konuya zaten gördü.
Tamam kızlar o zaman başlıyoruz yuppppppiiii çok sevindim... Bundan boyle her sabah herkes ne kadar yürüyüş veya ne kadar spor yaptıgını ve ne yediğini yazacak anlaştık

boyle daha kolay olacak hem bırbırımıze gazda verırız.

kzılarrr ne güzel ilerlemiş sohbetiniz ben maalesef ki uzak kalıyorum şu sıra:26:

turkazcım hoşbuldum. dilerim her birimiz adına güzel şeyler olur, yeni başlangıçlar.

tuğçecan hoşgeldin sen de aslında fazlasıyla kişisel gelişimle uğraşmış biriyim.
ama her güne de ben mutlu olacağım diye uyanamıyorsun maalesef.normalde oldukça enerjik ve neşe saçan biri
olmama rağmen zaman zaman muhtemel sorunlarla baş edemeyip bir çöküş evresi yaşıyorum.sonra yine toparlanıyorum tabi kalıcı
olmuyor asla.

nasıl bir diyet olacak peki? porsiyon mu ufaltcaz, klasik diyet yöntemleri mi deneyeceğiz.kalori hesabı mı yapacağız?
hareket de lazım aslında.ben biraz yürümek istiyorum ,bir kaç durak önce inmek gibi mesela, aklımda olan bir şey.

Ben 1 saat içinde oryantale başlıyorum madem.
kALKInca sebzeli omlet, bir bardak çay, biraz cevizli salça ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.
şimdilik bu kadar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…