- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.021
evet ınanılmaz fazla eğer devam edersen gerçekten oluyor ben bunu deneyımledimki ben vakıtsızlıkten hıc evde çalışamadım. ınsallah sanada cok işe yarar kı ben ınanıyorum işe yaracak.
hayata bu yanacı dil eğitimi dediğin gibi işe yarar mı konuşup anlama açısından?
herkeslere günaydın, hayırlı haftalar olsun inşallah
Bir affedilene bir bedava......
filozof bizi affetmişsinama pişman olan ben afdan yararlanan benle beraber aslı olmuş
onun hiç pişmanlığı yokki
akşam konuştuğumuz kitabı aldım kızlar. bugün okumaya başlarım inş..
yorumlarımı yazarım.
hiç faydası olmayan kurs yoktur. kişinin beklentisine göre değişir.
ama kursa git hiç çalışma sonra kurs faydalı olmadı demek yalnış olur.
ben açıkcası çok alt düzeyde bildiğim için ingilizceyi, faydalı olacağına inanıyorum.
hemde ders çalışırım ben. tıp okumalıymışım. yanlış okumuşum
beni yalnış anlamazsan eğer; bence kursun adına burda direkt yazma. özelden yaz canım. biribi kib basar sonra boşyere ban yersin, canın sıkılır.
ben reklam yapmadığını biliyorum. amacın yardımcı olmak olduğunuda biliyorum.
selam nar çiçek, hoş geldin...
hayırlı güzel bir hafta olsun inş..
filozof bizi affetmişsinama pişman olan ben afdan yararlanan benle beraber aslı olmuş
onun hiç pişmanlığı yokki
akşam konuştuğumuz kitabı aldım kızlar. bugün okumaya başlarım inş..
yorumlarımı yazarım.
ben de 5 - 6 kg vermeliyim derken 7 - 8 kg oldu.
yıllarca zayıftım ama şiştim birden!64 kg falanım.
bu arada HAYATA haklısın, herkesin fikrini alalım. Buradan yazışmamızı istemeyenler de olabilir.
Bir affedilene bir bedava...
Nasılsın Turkuazcanım, iş güç?
Sana dua ediyorum aklıma geldikçe...
Rabbim feraha çıkartsın.
Bi bakalım ne diyecekler ya diyet grupları bi gazla başlıyo sonra kimse kalmıyp. İtirazı olan varsa ya şimdi konuşsun ya da bix zayıflayana kadar sussun desem. Bi daha konuşamax yıllardır hep vercem sözde :-( uyar derseniz yarın başlarız
Bi bakalım ne diyecekler ya diyet grupları bi gazla başlıyo sonra kimse kalmıyp. İtirazı olan varsa ya şimdi konuşsun ya da bix zayıflayana kadar sussun desem. Bi daha konuşamax yıllardır hep vercem sözde :-( uyar derseniz yarın başlarız
hayatacım, aslında boş vaktim benim de kendi çapımda yok.iş ile ilgili kursum var,ona devam edeceğim.sonra yaz gibi yabancı dil kursu gündemde.bunun dışında dur durak bilmeden okuyorum.ama gel gör ki sureti aklımda, düşünmeden edemiyorum.:26:
biraz daha farklı düşünme yolu geliştirmem gerek şu son günler için.biraz yazarak bunu sağlayabilirim sanırım.
ama spora da el atabilsem hiç fena olmazdı
kızlar aslında burda kendı dıyet grubumuzu kendımız kursak ya zaten gun içerisinde muhabete gırıyoruz hem bırbırımızede destek olmuş oluruz gaz verırız ne dersiniz?
Diyete varım diyorum 5-6 kilo vermem şart. Benim derdim göbek kocaman oldu ya :-(
ben de 5 - 6 kg vermeliyim derken 7 - 8 kg oldu.
yıllarca zayıftım ama şiştim birden!64 kg falanım.
bu arada HAYATA haklısın, herkesin fikrini alalım. Buradan yazışmamızı istemeyenler de olabilir.
Bir affedilene bir bedava...
Nasılsın Turkuazcanım, iş güç?
Sana dua ediyorum aklıma geldikçe...
Rabbim feraha çıkartsın.
Allah bana yeter isimli kitabı önerdiler akşam. onu aldım. psikolojimi bu süreçte inanlımaz rahatlattı diğer kitap.doğru söylüyorsun bıtek size yazdım ama haklısın.
Hangi kıtapmış o?
turkuaz aynı sekılde bende dua ediyorum olumlu herhangi bsy varmı?
sımdılık ısteyen cogu kişi var bı turkuazımız var bıde tugcecan onlardan haber beklıyoruz geri kalan herkes ok dedi zaten.olmazsa öyle yaparız.
bugun canım fena sıkılıyor, her yere yazasım varnasılsınız 30 yaş ve üzeri hatunlar
yuppi o zaman bı turkuaz kaldı turkuazda hayır demez boyle bır konuya zaten gördü.
Tamam kızlar o zaman başlıyoruz yuppppppiiii çok sevindim... Bundan boyle her sabah herkes ne kadar yürüyüş veya ne kadar spor yaptıgını ve ne yediğini yazacak anlaştık
boyle daha kolay olacak hem bırbırımıze gazda verırız.
İYİYİZ canım sen nasılsın?
Diyet ve spor planları içerisindeyiz bugün.
şükür diyelim :) planlarınızı yapın ve uygulayın
çok ve kararlı kişiler olunca yapılıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?