- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.081
tabı ılk bı 30 dakıka yap sonra 45 dakıka ben hemen 1 dakıka sonra pes etme dıye dedim.
tuğçem çok yüklenme..
çok acır sonra her yerin.
her gün yap, zamanı azar azar arttır en sağlıklısı, yoksa kas ağrısı çekersin.
uğur koşarın kıtapları güzelmi sizce? bıkaç kıtabını beğendımde alıp okusammı bılemedım.
canım ben şimdi açık yazacağım ama tüfen kimse yalnış anlamasın. amacım siyaset vs değil asla..
benim tarz olarak düşünce yapıp, yazarınki ile alakası yok. yani bu tarzda birinin kitabını ilk kez okuyorum.
buda tuğçe nin vastısı ile oldu, tuğçe ile de bayadır görüştüğüm için ve düşünce yapısını bildiğimden alıp okudum.
yoksa bu tarz yazarların kitabını okumam açıkcası.
kitapdan ne aldığında önemli. tabii kendi reklamını filan yapmış adam. ama ben ona terapiye gitmek vs gibi bir düşüncede olduğum için, sadece Allah ın bize yarattıklarını daha çok farketmek ve daha çok şükretmek, hamd etmek ve sıkıntılı süreçlerimde Rabbim in sevgisi ile ayağa kalkmak için okudum ve okuyorum.
bu benim şahsi fikrim.
tabı ılk bı 30 dakıka yap sonra 45 dakıka ben hemen 1 dakıka sonra pes etme dıye dedim.
Tugce Yavas yavaş yap. Sıkma kendini. Zevk al zumbada cok eglencelidir deneyebilirsiniz
:)) herkes spora başlamis. Ben bir kitap okudum canının cektigni ye. Cok yavas ye. Doyunca birak. Her lokmanın tadina varang
şahsen benim birey olarak sorunum şu.. ki bu bizim toplumun sanırım çoğunda olan bir sorun
doysakda yiyoruz. yani tamam doyduk kalkalım yok. yiğelim onuda yiğelim ama yemek kalmasın yiğelim...
bide yani porsiyon kavramı ile yetişmedim ben.. dolduruyordum eskiden tabağı yerken.. sonra zamanla öğrettim kendime küçük porsiyon olayını.
ben mesela sofradan tam doyarak kalkmıyorum artık.
meyve çok sevdiğimden, süt içmeyi sevdiğimden yarı tok kalkarım onlarada yer kalsın. ne fazla olsun ne eksik
hmm ne demek ıstedıgını anladım canım ıste bende terapi anlamında alıp okuyacagım pekı o açıdan sence ıyımı?
Olmaz derken bu iş olmaz gibimi duruyor. Vallahi peşimden koşan o oldu ben kimseyi bu iliski icin zorlamadim. Bu kaynanalarin geneli böyle benimkide 30 yaşında yim diye o zaman neden o zamana kadar evlenmemisim onu sormuş eski esime. Kendisi de.35 te evlenmis bu arada. Bana haber yolladı eski esimden kedi daha genç topuklu giysin diye yani beni kisa ve oğluna yakisir bulmuyordu oglu da dişi bile eksik çürük berdus görünümlü kilolu beyaz saçlı biri iken ben yaşımdan genç gösteren bakımlı bir kadındim. Neyse yaranilmaz bunlara..olmaz gibi duruyor ama inşallah yanılıyorumdur.
Benıde sağolsun kv çirkin ve bakımsızım dıye ıstememişti.turkuaz resmımı gördü işte o desin.türlü bahaneler cıkmıştı cok istemiştim olsun dıye hala içimde uhtedir ama aıle kuzusu bır erkek bana uzak Allaha yakın olsun.Umarım sen bu kez mutlu olabilirsin.
Canim cok haklısın. Inan ben bu kadar erken bir ilişki istemiyordum istemsiz gelişti. Bu çocuk zaten beni begenirmis uzun süredir uzaktan takip edermis ve bosaninca harekete gecti. Hersey hizli gelisti cok hassas duygulu değer veren biri. Esimden onca yıldır göremediğim duygulari hissettirdi ama bu aile meselesi beni endiselendiriyor henüz ciddi bir gelisme olmasada. Alesi aslinda beni tanıyor ve seviyorlar halasi amcasi abisini tanıyorum ama annesi sorun olacak hangi kadın olsa arıza çıkarır sanki. Üzgünüm çokkötükediserafettin selam canım
işine karışmak gibi olmasın ama yalnış anlamadıysam yeni boşanmışsın.
ben açıkcası boşanan birisi olarak, ruhun dinlenmeye kendi ile kalmaya ihtiyacının olduğunu düşünüyorum.
bide eski eşin ile aile problemi yaşamışken,yine ailesi için problem yaşadığın birlikteliği kaldırabilecek misin?
bu çok önemli.:26:
turkuaz benımde problemım bu .bunu öğrenmem lazım.ben bıde abur cuburda çöp öğütme makinesi gibiyim.abur cubur gördünmü ne bulursam yerim
Olmaz derken bu iş olmaz gibimi duruyor. Vallahi peşimden koşan o oldu ben kimseyi bu iliski icin zorlamadim. Bu kaynanalarin geneli böyle benimkide 30 yaşında yim diye o zaman neden o zamana kadar evlenmemisim onu sormuş eski esime. Kendisi de.35 te evlenmis bu arada. Bana haber yolladı eski esimden kedi daha genç topuklu giysin diye yani beni kisa ve oğluna yakisir bulmuyordu oglu da dişi bile eksik çürük berdus görünümlü kilolu beyaz saçlı biri iken ben yaşımdan genç gösteren bakımlı bir kadındim. Neyse yaranilmaz bunlara..
Canim cok haklısın. Inan ben bu kadar erken bir ilişki istemiyordum istemsiz gelişti. Bu çocuk zaten beni begenirmis uzun süredir uzaktan takip edermis ve bosaninca harekete gecti. Hersey hizli gelisti cok hassas duygulu değer veren biri. Esimden onca yıldır göremediğim duygulari hissettirdi ama bu aile meselesi beni endiselendiriyor henüz ciddi bir gelisme olmasada. Alesi aslinda beni tanıyor ve seviyorlar halasi amcasi abisini tanıyorum ama annesi sorun olacak hangi kadın olsa arıza çıkarır sanki. Üzgünüm çok
Canim bende katılıyorum mantıklı olan bu ama bu güzel duyguları da bulmuş ken yaşamanın nesi kötü. Ben esimden yeni boşanmış olabilirim ama ona olan hislerim 1.5 yıl önce zaten ölmüştü. Kuru bir ağaç gibiydim son bir aydır yeserdim. Neden kapatalım Kalbimizi peki ? Onu opmeme bile izin vermeyen sirtima bir ton borc birakan bir adamdan ayrıldığım için neden kendimi yeni bir heyecandan mahrum edeyim ? Buda var.beğen'e bastım beğenmedi.
O yüzden yazma gereği duydum.
Hiç evlenmedim. Sadece TURKUAZ'a katılıyorum. Güzel yazmış.
turkuaz benımde problemım bu .bunu öğrenmem lazım.ben bıde abur cuburda çöp öğütme makinesi gibiyim.abur cubur gördünmü ne bulursam yerim
rezil olma pahasına yazıyorum.bugünlük yeterli kızlar.
10 dk mola vererek 50 dk yapmış bulunmaktayım. :)
herkes kilosunu boyunu ve kaç kiloya düşmek istediğini yazsın ilk olarak bence. :)
Canim bende katılıyorum mantıklı olan bu ama bu güzel duyguları da bulmuş ken yaşamanın nesi kötü. Ben esimden yeni boşanmış olabilirim ama ona olan hislerim 1.5 yıl önce zaten ölmüştü. Kuru bir ağaç gibiydim son bir aydır yeserdim. Neden kapatalım Kalbimizi peki ? Onu opmeme bile izin vermeyen sirtima bir ton borc birakan bir adamdan ayrıldığım için neden kendimi yeni bir heyecandan mahrum edeyim ? Buda var.
Bende de aynı sorun var. Sanki tabakta kalsa günah işi liyorum. Annem biz cocukken kalmasin diye tabagimizda artanlari yerdi ve cok kilolu oldu. Su kalmasın mantığını bir geçsek doyunca kalmayi bilsek sofradan.
rezil olma pahasına yazıyorum.:18:
164 cm
64 kg
olmak istediğim 58 kg
( herkes iyisin böyle , dese de hayır ben 58 kg olmak istiyorum. )
rezil olma pahasına yazıyorum.:18:
164 cm
64 kg
olmak istediğim 58 kg
( herkes iyisin böyle , dese de hayır ben 58 kg olmak istiyorum. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?