30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tuğçem çok yüklenme..
çok acır sonra her yerin.
her gün yap, zamanı azar azar arttır en sağlıklısı, yoksa kas ağrısı çekersin.

tamam canım. öyle yapıcam.
dANS EDEREk kilo vermek çok eğlenceli oluyor.
tavsiye ederim.
oryantalle her yerimiz aynı anda hareket ediyor. :)

hmm ne demek ıstedıgını anladım canım ıste bende terapi anlamında alıp okuyacagım pekı o açıdan sence ıyımı?

hiç okumadım kendisini tanımıyorum da şimdi sitesine baktım. tek seansta çözüm diyor bana sağlıklı gelmiyor adamın elinde sihirli bir değnek yoksa. bu yorumum sadece siteye göz atarak oluştu. eğitimi hakkında tarama yaptım ama bulamadım sadece psikolojik danışman ve yazar diyor. kitap sahiplerinden rica etsem. hangi üni hangi bölüm mezunu olduğunu kitaptaki özgeçmiş bölümünden söyler misiniz?

Tugce Yavas yavaş yap. Sıkma kendini. Zevk al zumbada cok eglencelidir deneyebilirsiniz

:)) herkes spora başlamis. Ben bir kitap okudum canının cektigni ye. Cok yavas ye. Doyunca birak. Her lokmanın tadina varang

şahsen benim birey olarak sorunum şu.. ki bu bizim toplumun sanırım çoğunda olan bir sorun
doysakda yiyoruz. yani tamam doyduk kalkalım yok. yiğelim onuda yiğelim ama yemek kalmasın yiğelim...
bide yani porsiyon kavramı ile yetişmedim ben.. dolduruyordum eskiden tabağı yerken.. sonra zamanla öğrettim kendime küçük porsiyon olayını.
ben mesela sofradan tam doyarak kalkmıyorum artık.
meyve çok sevdiğimden, süt içmeyi sevdiğimden yarı tok kalkarım onlarada yer kalsın. ne fazla olsun ne eksik

turkuaz benımde problemım bu .bunu öğrenmem lazım.ben bıde abur cuburda çöp öğütme makinesi gibiyim.abur cubur gördünmü ne bulursam yerim

Son düzenleme:
hmm ne demek ıstedıgını anladım canım ıste bende terapi anlamında alıp okuyacagım pekı o açıdan sence ıyımı?

tabii o anlamda iyi bence.. ben çok ağladım bazı hikayeleri anlatırken. yine vurgu Tabii Allah... yani insan diyorki ya ne kadar boş şeylere üzülüyorum ben .. yada ay ne kadar yalnış düşünmüşüm diyor.. yada aynen böle diyip kendi hayatındna bazı kesitleri hikayeler ile bağdaştırıyorsun..

yani benim terapi açısından demek istediğim, adama birebir terapiye gitmekdi aslında. eksik anlattım canım.
yani adama gidim bana terapi yapın demem ve kitapdan tek aldığım Allah ve bizim için yarattıklarının kıymetini bilmek daha da farkında olarak yaşamak, günlük hayata Rabbim in sevgisini daha da yaymak.

Olmaz derken bu iş olmaz gibimi duruyor. Vallahi peşimden koşan o oldu ben kimseyi bu iliski icin zorlamadim. Bu kaynanalarin geneli böyle benimkide 30 yaşında yim diye o zaman neden o zamana kadar evlenmemisim onu sormuş eski esime. Kendisi de.35 te evlenmis bu arada. Bana haber yolladı eski esimden kedi daha genç topuklu giysin diye yani beni kisa ve oğluna yakisir bulmuyordu oglu da dişi bile eksik çürük berdus görünümlü kilolu beyaz saçlı biri iken ben yaşımdan genç gösteren bakımlı bir kadındim. Neyse yaranilmaz bunlara..

Canim cok haklısın. Inan ben bu kadar erken bir ilişki istemiyordum istemsiz gelişti. Bu çocuk zaten beni begenirmis uzun süredir uzaktan takip edermis ve bosaninca harekete gecti. Hersey hizli gelisti cok hassas duygulu değer veren biri. Esimden onca yıldır göremediğim duygulari hissettirdi ama bu aile meselesi beni endiselendiriyor henüz ciddi bir gelisme olmasada. Alesi aslinda beni tanıyor ve seviyorlar halasi amcasi abisini tanıyorum ama annesi sorun olacak hangi kadın olsa arıza çıkarır sanki. Üzgünüm çok

turkuaz benımde problemım bu .bunu öğrenmem lazım.ben bıde abur cuburda çöp öğütme makinesi gibiyim.abur cubur gördünmü ne bulursam yerim

canım ben eskiden abur cubur yer hiç yemek yemezdim.Benim çok şükür öle kilo problemim pek olmadı hayatta. bir dönem hormon ilaçları kullandım o hariç..
abur cubur hiç almayarak çözdüm ben. şimdi alıştım evde abur cubur var valla bazen aç gözlülük yapıp yiyorum yoksa görmesem aklıma gelmiyor.

ben şimdi şöle yapıyorum. iki çeşit yemek istiyorsam, az az yiyorum..
sonra biraz aç kalkıyorum.
sonra meyve, sonra sahlep yada süt yada çay...
sonra dünyayı versen yemem.. nefsimi terbiye ettim bide. onunda etkisi var..
çok yiğincede midem rahatsız oluyor o yüzden sindirerek yayarak yiyorum.
tek sorunum antep fıstığı, onuda almıyorum. yoksa 1 kilo yiyorum bir oturuşta

zaten biz kadınlar işte burda yanılıyoruz bence duygu duygu his vs. boşlukda olup sakın sakın ama böle şöle diye kendini kandırma..
açıkcası bir süre yalnız kalsan bazı şeyleri insan daha net görüyor.. hatalarını eksiklerini bakış açısındaki yalnışları ve ihtiyacı olan şeyi ..
sonra duygumuzla oturup kalıyoruz öle.. sevgi tabii olmalı ama ben ilişkide açıkcası adam saygılımı güvenlimi ona bakarım. dürüst güvenilir sadık olsun, az da sevsem gider.. zaten bana değer vereni severim ben. vermezse soğurum..

bugünlük yeterli kızlar.
10 dk mola vererek 50 dk yapmış bulunmaktayım. :)
herkes kilosunu boyunu ve kaç kiloya düşmek istediğini yazsın ilk olarak bence. :)

beğen'e bastım beğenmedi.
O yüzden yazma gereği duydum.

Hiç evlenmedim. Sadece TURKUAZ'a katılıyorum. Güzel yazmış.
Canim bende katılıyorum mantıklı olan bu ama bu güzel duyguları da bulmuş ken yaşamanın nesi kötü. Ben esimden yeni boşanmış olabilirim ama ona olan hislerim 1.5 yıl önce zaten ölmüştü. Kuru bir ağaç gibiydim son bir aydır yeserdim. Neden kapatalım Kalbimizi peki ? Onu opmeme bile izin vermeyen sirtima bir ton borc birakan bir adamdan ayrıldığım için neden kendimi yeni bir heyecandan mahrum edeyim ? Buda var.

Bende de aynı sorun var. Sanki tabakta kalsa günah işi liyorum. Annem biz cocukken kalmasin diye tabagimizda artanlari yerdi ve cok kilolu oldu. Su kalmasın mantığını bir geçsek doyunca kalmayi bilsek sofradan.

bugünlük yeterli kızlar.
10 dk mola vererek 50 dk yapmış bulunmaktayım. :)
herkes kilosunu boyunu ve kaç kiloya düşmek istediğini yazsın ilk olarak bence. :)
rezil olma pahasına yazıyorum. :18:
164 cm
64 kg
olmak istediğim 58 kg

( herkes iyisin böyle , dese de hayır ben 58 kg olmak istiyorum. )

Yok canım, tabii ki o duygular şahane.
Ben sadece "temkinli ol" diye dedim.
Sonradan üzülme diye...

Yoksa tabii ki devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…