- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.261
kızlar merhabanasılsınız
topic çok aktif son haftalardanazar değmesin..
cerenkar, hayata, turkuaz, nam-ı değer FilozofPrenses nasıl keyifler ? iyisiniz maşallah
yok petunya daha yeni evi tamamlanmadı. takiptekiym
valla ben şöle böle işin aslında. zor durumlar zor günler...
Rabbim tez zamanda hayırlara çıkarsın inş.
öle işte..
sen de ne var ne yok?
berbaerliğin nasıl gidiyor?
tuğçe den örnek al kendine yakında sende bu süreçlere gireceksin nasipse:13:
kızlar merhabanasılsınız
cerenkar, hayata, turkuaz, nam-ı değer FilozofPrenses nasıl keyifler ? iyisiniz maşallah
kızlar cok enteresan bırsey oldu az önce.
Ben bırkaç gündür rüyamda benımle hıc ılgısı olmayan bırısını görüyorum ve bana sabır,mükafat ıle ılgılı bırseyler anlatıyor tanıdıgım bırısı ama yüzünü bulduramıyordum.Birde tüm fallarda 30 yaşın üstü asker bırısı hayatına nısana kadar girecek diye cıkıyor.
Az önce bır arkadaşım faceınde sabır hayra cıkarmı tarzında bırsey paylaşmış .bende sabır en büyük mükafattır dedım.İşte o arkadaşımın kaynı ıbrahım bın ethemın hıkayesını sabırda kendınıze örnek alın demiş bende evet kesınlıkle dedim.Sonrasında bsylerde yazıştık sabır ıle ılgılı.Çocuk arkadaşıma benı yakından tanımak istediğini söylemiş.
Gerçi arkadaşıma daha onceleride söylemiş ama arkadaşım xın o konularda pek alakası yok ıkınız aynı kafada degılsınız demiş.Ama bu arkadaşım bır süredir bu konulara yöneldiğimide bılen bırısı ve bukezde soyleyınce kaynı tanışırmısın dedi.Emin değilim napmalıyım? Çocugu düğünde falan görmüştüm olabılecek kafada bırısı yanı dindar bırısı degıl kesınlıkle ama bu konularda bızım gibi mevlana vs ılgılenen bırısı. Arkadaşım yakın cevremden bırısı yanı hayatım boyunca yanımda olmasını ıstedıgım bırisi.kaynı sonuçta olmazsa bırsey dostlugum bozulurmu sizce ve asıl şaşırtıcı olay cocuk asker rütbeli bırısı.kafam allak bullak oldu yaww ve kız benden yanıt beklıyor. help me??
Bu arada aranızda ıbrahım bın ethem hazretlerini bilen yoksa dıye sabır ıle ılgılı yazısının ıletisini paylaşıyorum belki okumak istersiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639208
Cok güzelmis. Uyumadan msjini gördüm cok heyecanlandım. :)) artık ilgimizi belli ettik. Ama ne olacak bilemiyorum. Oglak burcu ve benimde yükselenim oglak okudum yazılanlari. Eski yaptıgjm hatalari yapmadim. İnsallah gelecek bizim icin güzel olur. :))hayata, okudum gönderdiğin linki. Şahaneymiş! Nasıl görmemişim ben. Sağ ol.
Niyet et , duâ et, sebat et, sabret . .
Umudunu yitirme sakın.
Sonrası, Kûn Fe Yekûn
Ol, der ve olur . . .
Sabır İncecik Sırat; Murat İçinde Murat... Sabır HAKKa Tevekkül; Sabır HAKKa İtimat.
...Necip Fazıl Kısakürek...
tuğçenin kahve saati ama.. yeni evinde içiyordur artık kahvesini
iyi gidiyor canım ya, iyi anlaştık zaten aceleye getirme niyetimiz yoktu.
iş güç yoğun onlarla uğraşıyorum bu ara.. zamanla herşey daha güzel olacak inş.
gün doğmadan neler doğar kızlarteslimiyet ve sabır
bende iyimsen sormadan söyleyeyim dedim
canın cekiyorsa yarim yerine ceyrek ye. Bol marul ile katik et. 2 litre su iç :)) kilolarini dusunme zayıflıyçm de ve bu ekmek benim bedenimde eriyecek beynin vücuduna emir veriyor.
Günaydın kızlar...
Bence balık hapı içme, ilerisi için iyi değil. Kilo almak isteme bence... İleride yaş itibariyle nasılsa alacaksın.
Aslı yeminle ben de düşündüm bunu. Filozofum bilgeyim affetmem gerekiraslı böyle der dedim
27 yaşındasın ve doktora yapıyorsun. İmrendim sana başarılar... Bölümün ne? Öğretim görevlisi misin?
şükretmek çok güzel bir eylem.
yalnız olmak bir ceza değil en başta bunu bilmek lazım zaten.aksine yalnız olan kadın kendini daha iyi tanıyandır.
farkında olanlar kastım.ne istediğini bilmenin yolu kendini tanımaktan geçiyor.kendini tanıyan da daha kararlı adımlar atıyor.
diye benim düşüncem.
aslı geçmiş olsun bende portakal çayı+karanfil+ıhlamur+limon+zencefil+balı kaynatıp içiyorum süper oluyor sabaha hıcbırseyım kalmıyor.
ahh ahhh dertler bitmiyor.valla ben beyaz bayrak açtım artık. pes ettim. arayınca bulunmuyor. umudum kalmadı.
hayata, okudum gönderdiğin linki. Şahaneymiş! Nasıl görmemişim ben. Sağ ol.
Niyet et , duâ et, sebat et, sabret . .
Umudunu yitirme sakın.
Sonrası, Kûn Fe Yekûn
Ol, der ve olur . . .
Sabır İncecik Sırat; Murat İçinde Murat... Sabır HAKKa Tevekkül; Sabır HAKKa İtimat.
...Necip Fazıl Kısakürek...
kızlar merhabanasılsınız
unutur muyum hic asli, seni nasil unuturum. O saatte onlar aktif oldugu icin onlarin isimlerini yazdim :) sen de iyisin havalar da guzel.. havalar nasil olursa olsun sizin havaniz iyi olsun kizlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?