30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyi gidiyor canım ya, iyi anlaştık zaten aceleye getirme niyetimiz yoktu.
iş güç yoğun onlarla uğraşıyorum bu ara.. zamanla herşey daha güzel olacak inş.
gün doğmadan neler doğar kızlar teslimiyet ve sabır

tanısın bence..yetıskın ınsanlarız.. herseye bı sebep sunulmus..tanısmakla hemen aranızda bısey olucak dıye anlam yok..aklınıza kalbınıze uyarsa olur kısmet ısı bunlar..hem kımbılır belkı tanısınca sız ıstıyceksınız yada o ıstemıycek bılınmez..yasamadan bılemezsınız ama bana kalırsa mutlaka tanısın..olur yada olmaz allahın takdırı..benım tek hayalım vardı asker bı es..bırıyle tanısmıstım zamanında ama ıs ortamlarından mıdır bana mı denk geldı bılmıyorum degısık bı psıkoljısı vardı onun anlasamadık olmadı...ama erkeklerın hepsı degısık psıkolojıye sahıp zaten bıde bıze derler zorsunuz dıye ama bız konusarak anlasmaktan yana ınsanlarız..onlarda bu medenıyet nedense yok anca kacmayı bılırler...sız yınede tanısın derım..

kızlar sızce bu dogru adamı nasıl bulucaz dogru dıye baslıyoruz ılıskıye olmazın onde gıdenı cıkıyo..senın ıstedıgın senı ıstemıyor senı ısteyenı sen ıstemıyosun nasıl olcak bu ıs...bulamadım da bulamadım

Cok güzelmis. Uyumadan msjini gördüm cok heyecanlandım. :)) artık ilgimizi belli ettik. Ama ne olacak bilemiyorum. Oglak burcu ve benimde yükselenim oglak okudum yazılanlari. Eski yaptıgjm hatalari yapmadim. İnsallah gelecek bizim icin güzel olur. :))

Kızlar bugün tartıda 400 gr eksik çıktım. :)
Lakin bu akşam misafirliğe davetli olduğumuz için orda mecbur yicem biraz.
Yalnız rüyamda sürekli yarım ekmek köfteleri yiyordum.

Lafa girdim :)) bir kaç aydir sohbet ediyorduk biriyle cok güzel bir arkadaslik kurduk. Umarim hersey daha olumlu gelisir. cok emin olmadam ne o ne de ben bir iliski baslatamayiz. Su anda bende o da eminim bu biraz sakli yürütmek isteriz. Cevre faktörü yüzünden. Birbirimize uygunmuyuy uyumlumuyuz :)) Nasil olucak bilemiyorum artik. :)

Son düzenleme:
canın cekiyorsa yarim yerine ceyrek ye. Bol marul ile katik et. 2 litre su iç :)) kilolarini dusunme zayıflıyçm de ve bu ekmek benim bedenimde eriyecek beynin vücuduna emir veriyor.

Son düzenleme:

evet canım benım ama bölümümü deşifre etmeyeyim şimdilik :)

kesınlıkleee katılıyorum cok haklısın

aslı geçmiş olsun bende portakal çayı+karanfil+ıhlamur+limon+zencefil+balı kaynatıp içiyorum süper oluyor sabaha hıcbırseyım kalmıyor.

teşekkürler, marketten zencefil aldım. toz değil ama. soyup dilimleyip mi kullanacağım...bal var. hazır bitki çayı var.

gülümsün tepeden tırnağa yenilenmişsin,yakışmış

unutur muyum hic asli, seni nasil unuturum. O saatte onlar aktif oldugu icin onlarin isimlerini yazdim :) sen de iyisin havalar da guzel.. havalar nasil olursa olsun sizin havaniz iyi olsun kizlaar

unutur muyum hic asli, seni nasil unuturum. O saatte onlar aktif oldugu icin onlarin isimlerini yazdim :) sen de iyisin havalar da guzel.. havalar nasil olursa olsun sizin havaniz iyi olsun kizlaar

yazış saatine dikkat etmedim,tamam öyle olsun teşekkürler canım,bal yiyorum,zencefil aldım ilk defa ama odun gibi sert,bitkilerle beraber kaynatıp suyunu içeceğim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…