- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.321
1,5 lt suyum yanımda... evde falan içtiklerimle 2 lt yi buluyordur. aklıma geldikçe içiyorum ama bitiremediğim günler de oluyor.:)) Metabolizma için su iç derler. bak nasıl hareketleniyorsun. Evde otur 3 litre su iç . Metabolizma hızlanıyor ister istemez :))
:)))) gerçekten evlenince rahatlıktan heralde ...
bende :))
1,5 lt suyum yanımda... evde falan içtiklerimle 2 lt yi buluyordur. aklıma geldikçe içiyorum ama bitiremediğim günler de oluyor.
evet neden olmasın :))
kolay gelsin canlar :)
ben zumba yapıyorum. karın kasım gelişsin diye de .. yere uzanıyorum ayaklarımı havaya kaldırıyorum ikisi ile aynı anda alfabeyi çiziyorum müthiş oluyor. Alt-üst-yan hepsi çalışıyor acayip yanıyor. ama egzersiz sonra yaparsan acayip ter atıyorsun :))
:)) yeee erit... doyana kadar ye. yediklerini bir gurmeymişsin gibi tat ve her lokmanın tadını çıkar. zayıf olacağını hayal et :) günşük adım sayını 2000 arıtır :) hatta adım matik alarak yavaş yavaş adım sayını artır. en basit yolları :))
Bir ömür boyu rejim yapmak yerine yemek yemeyi beyninle anlaşarak yap derim ben :)
Merhaba kızlar.
Herkese sevgi ve ışık dolu bir gün dilerim.
Bugün güzellik merkezine gidicem kıl tüy operasyonuna. :)
Sonra da babaannemi ziyaret edicem.
Akşam görüşmek dileğiyle.
sağlıklı yaşama devam.
ay benımde gıtmem lazım ıyı hatırlattın bır kuaforu arayıp haftasonu ıcın randevu alıyım cok şükür fırsat bulcam zaman oldu.
nar_çiçek bende sendenım hıcbırseye el atmıyorum.
Oldugu gibi kaliyor.Su ben ıcemıyorum aslında içmem lazım ama dogru dürüst aklıma bile gelmiyor..
dahiliyeci bir kadın var geçen de tv de izledim.vücudumuzu fidana benzetin dedi.
fidanın büyümesi için de bol bol su içmek lazım dedi.gerek cilt için gerekse iç organlar için aslında oldukça önemli.
günlük içtiğimiz çay ya da kahve ile su ihtiyacımızı giderdiğimizi sanıyoruz ama hiç biri bunu sağlamıyor dedi.aksine bu da yetmez
gibi su ihtiyacımızı duymadığımızı hissettiriyor dedi.
gerekirse bir hatırlatıcı koyalım ama içelim mutlaka
doğru söylüyorsun bırde bende mıde rahatsızlıgı var oyuzden kesın olarak içmem gerekıyor ama gün içerisinde cok fazla cay ve bıtkı çayı tüketimim oluyor bu sebeplede su ıhtıyacım kalmıyor.halbukı tam tersi olmalı.
Hatırlatıcı koyalım içelim..
Ben çay veya bitki çayı yerine su içiyorum.
İlaç yüzünden istesemde içemiyorum. Bugün alış verişe çıktım. tuzsuz ve şekersiz gıda alışverişine. Allah sabır versin. Herşeyde tuz ve şeker var. Ligth ürünler aldım( meyve bile alamadım sadece yeşil elma. şekerim de yükselmiş. şeker içeren v etuz içeren herşeyden tiksindim valla :) meyve hariç. bir kere simit yedim. aman allahım nasıl susamak o. ağzım boğazım kuruyor. tuzsuz simit güyyaa. :)bugünde aldığım gıda dan ya tuz yada şeker yüzünden yine 30 dk 1,5 litre su içtim. nasıl içtim bende bilmiyorum ama ne zormuş ya.
senın kulağın dışında ne problemın var? kulaktan degıl dımı bu rahatsızlıklar?
hayır hayata iç kulak hastalığı
Teşekkürler evet iyiydi.. :)Ben biktim bu durumdan 30oldum hala bi adam yok hayatimda..sonuncuyu dogru sanmistim..meger en beteri oymus..buraya bi kismet topic mi acilsa?? Nasi olur acaba???umarim iyi gecmistir toplantiniz
ben de bir ara su içmedim doğru dürüst nerdeyse 6 ay...ama farkında değildim yurtta kalıyordum . öğrenci olunca durmadan sallama çay vs içiyordum ve susuzluk hissetmiyordum.. fena halde cildim kurudu ne krenm sürsem 1 dk da yok oluyordu..doktora gittim bana en son ne zaman su içtin dedi.. düşündüğümde nerdeyse hiç anımsayamadımnar_çiçek bende sendenım hıcbırseye el atmıyorum.
Oldugu gibi kaliyor.Su ben ıcemıyorum aslında içmem lazım ama dogru dürüst aklıma bile gelmiyor..
Aslında sorarken bunu da düşünmüştüm. Kusura bakma.
Sağ ol canım, bunu görünce bir yerde beğendim. Profil fotoğrafı yaptım.
Günaydın kızçeler, ne güzel kalabalık olduk ne güzel bilgi alışverişi yapıyoruz.
Çok mutluyum ben!
Görüşmeni öneririm canım.
Rüyanda da malum olmuş sana.
Ben de nişanlımı rüyamda görmüştüm.
Fakat yüzünü göstermemişledi sırtı dönüktü.
O yüzden görüşmen taraftarayım.
Allah acil şifalar versin canım. :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?