30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

:)) Metabolizma için su iç derler. bak nasıl hareketleniyorsun. Evde otur 3 litre su iç . Metabolizma hızlanıyor ister istemez :))

:)))) gerçekten evlenince rahatlıktan heralde ...

bende :))
1,5 lt suyum yanımda... evde falan içtiklerimle 2 lt yi buluyordur. aklıma geldikçe içiyorum ama bitiremediğim günler de oluyor.

su içmeyi seviyorum.yanımda 1 lt lik cam şişe var.gözümün içine bakıyor ister istemez.
bu arada ban da evlenince veririm gibime geliyor .şimdi hiç bir işe el atamıyorum çünkü.:26:

nar_çiçek bende sendenım hıcbırseye el atmıyorum.

Oldugu gibi kaliyor.Su ben ıcemıyorum aslında içmem lazım ama dogru dürüst aklıma bile gelmiyor..

teşekkür ederim canım.
beyin gücüyle bunu yapabiliriz dediğin gibi.

Merhaba kızlar.
Herkese sevgi ve ışık dolu bir gün dilerim.
Bugün güzellik merkezine gidicem kıl tüy operasyonuna. :)
Sonra da babaannemi ziyaret edicem.
Akşam görüşmek dileğiyle.
sağlıklı yaşama devam.

ay benımde gıtmem lazım ıyı hatırlattın bır kuaforu arayıp haftasonu ıcın randevu alıyım cok şükür fırsat bulcam zaman oldu.

Oldugu gibi kaliyor.Su ben ıcemıyorum aslında içmem lazım ama dogru dürüst aklıma bile gelmiyor..

dahiliyeci bir kadın var geçen de tv de izledim.vücudumuzu fidana benzetin dedi.
fidanın büyümesi için de bol bol su içmek lazım dedi.gerek cilt için gerekse iç organlar için aslında oldukça önemli.
günlük içtiğimiz çay ya da kahve ile su ihtiyacımızı giderdiğimizi sanıyoruz ama hiç biri bunu sağlamıyor dedi.aksine bu da yetmez
gibi su ihtiyacımızı duymadığımızı hissettiriyor dedi.

gerekirse bir hatırlatıcı koyalım ama içelim mutlaka

doğru söylüyorsun bırde bende mıde rahatsızlıgı var oyuzden kesın olarak içmem gerekıyor ama gün içerisinde cok fazla cay ve bıtkı çayı tüketimim oluyor bu sebeplede su ıhtıyacım kalmıyor.halbukı tam tersi olmalı.

Hatırlatıcı koyalım içelim..

Son düzenleme:

Ben çay veya bitki çayı yerine su içiyorum.

İlaç yüzünden istesemde içemiyorum. Bugün alış verişe çıktım. tuzsuz ve şekersiz gıda alışverişine. Allah sabır versin. Herşeyde tuz ve şeker var. Ligth ürünler aldım ( meyve bile alamadım sadece yeşil elma. şekerim de yükselmiş. şeker içeren v etuz içeren herşeyden tiksindim valla :) meyve hariç. bir kere simit yedim. aman allahım nasıl susamak o. ağzım boğazım kuruyor. tuzsuz simit güyyaa. :)bugünde aldığım gıda dan ya tuz yada şeker yüzünden yine 30 dk 1,5 litre su içtim. nasıl içtim bende bilmiyorum ama ne zormuş ya.

senın kulağın dışında ne problemın var? kulaktan degıl dımı bu rahatsızlıklar?

hayır hayata iç kulak hastalığı

istanbuldaysan doktor önerebilirim.Ben cok memnun kaldım.İç kulak iltihabı olmuştum ımkansız cok ağrın olur ölürsün haftalarca dedıler benım 5günde geçti.
Zor bır hastalık ama tuz durumunu bu kadar etkilediğini bilmiyordum.Demekki herkeste farklı etki yaratmakta.Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Ben kortizon kullanıyorum ani isitme kaybi benim ki :)). Nedeni tam bilinmiyor :) üzüntü stres herşey olabilir dedi doktor. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ben biktim bu durumdan 30oldum hala bi adam yok hayatimda..sonuncuyu dogru sanmistim..meger en beteri oymus..buraya bi kismet topic mi acilsa?? Nasi olur acaba???umarim iyi gecmistir toplantiniz
Teşekkürler evet iyiydi.. :)

ben de bir ara su içmedim doğru dürüst nerdeyse 6 ay...ama farkında değildim yurtta kalıyordum . öğrenci olunca durmadan sallama çay vs içiyordum ve susuzluk hissetmiyordum.. fena halde cildim kurudu ne krenm sürsem 1 dk da yok oluyordu..doktora gittim bana en son ne zaman su içtin dedi.. düşündüğümde nerdeyse hiç anımsayamadım
ne zaman içtiğimi... o zamandan beri önüme koyuyorum şişe de ..zaten susamasan bile arada bir yudumluyorum.. içtikçe susuyorsun.. hiç içmezsen unutuyorsun.. Sağlıklı günler hepimize...

selamlar hanımlar nasılsınız?

biraz önce erkek arkadşımının kardeşinin yazın nişanlanacağı öğrendim çocuk 93 lü ya gülsem mi kendi halime ağlasam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…