- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.341
Bu aKŞAM dolmaları börekleri yedim geldim valla.
Olsun hareket edersem eritirim yediklerimi.
teşekkür ederim,doktora gideceğim sanırım.
o olduğunu neresinden anladın
bi git bakalım aslı dikkat et kendine
bizim yerimize de ye,afiyet olsun,ben yemediğimden değil de yapan yokneyse anneme diyeyim de en kısa zamanda yapsın,zira ikisini de çok severim.
Boyu uzundu benden canım.
Onun dışında saçının renginden ve de beyaz gömlek vardı üstünde rüyamda.
İlk gördüğüm gün de beyaz gömlekle geldi.
Ve bu rüyadan 1 hafta sonra haber geldi seni beğenmiş diye.
sağol canım,bu kez ihmal etmeyeyim diyorum.
20 yaşında çalışıyor mu okuyor mu,nereden çıkmış bu nişanlılık işi
selamlar hanımlar nasılsınız?
biraz önce erkek arkadşımının kardeşinin yazın nişanlanacağı öğrendim çocuk 93 lü ya gülsem mi kendi halime ağlasam mı bilemedim
Yapsın canım. benim de kayınvalidem yapmış dün onda yedim.
Hora geçti valla.
ilk yılında radyolojiye gitti. 1 yıldır çalışıyo. uzun zamandır birlikteler gençler hızlı. biizm öküz de hazır olmasın ya feci koydu bana bu durum.
ya onların hayatı beni bağlamaz da uyuz abisnin adım atmıyor olaması ve kardeşinin adım atması etkiledi. belki bi adı olsun istemişlerdir bilmiyorum.
bende evlenmek istiyorum
erkek arkadaşımla kardeşi zıt karekterler hiç huyları benzemiyor burdan da bu sonuç çıkıyo
sen erkek arkadaşına evlenmek istediğini söyledin mi canım?
kaç yaşında erkek arkadaşın?
evet hep söylüyorum
ben büyüğüm ondan
hiç mi düşünmüyor yoksa bir kaç sene sonra mı düşünücek canım?
genel olarak isityor ve düşünyor ama son bir kç aydır çok sorun yaşadığımız için eskisi kadar istiyor mu bilmiyorum. onun planı işe başlayıp askere gidip evlenmek . en son öyleydi en azından. artık açmıyorum evlilik vs. konularını zaten aramızda hala mesafe var bakalım. o da zor biri bende bilmiyorum ne olacak
anladığım kadarıyla sen onsuz olmak istemiyorsun.
o zaman herşeyi kabulleniceksin canım.
böylesi ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama evlilikte anlaşmak ve uyum çok önemli olacak.
Bunu da göz önüne almalısın.
evet onsuz olmak istemiyorum am davranışlarımla bunu gösteremiyorum eskisine göre azaltsam da çok fevri hareket ettim.
şu sıkıntıları çözebilsek anlaşmak ve uyumla ilgili sıkıntımız yok kafa yapımız çok benzer çok eğleniriz çok konuşuruz paylaşımda vs sıkıntımız yok ama mesafelerin verdiği sıkıntılarda var. hayırlısı diyorum ben bunca zamandır anladım kii ondan büyük baya byük bi sıkıntı olmadıktan sonra ayrılacağımı sanmıyorum
İyi geceler
Tuğçem senin su kamlumbağan mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?