30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

o olduğunu neresinden anladın

Boyu uzundu benden canım.
Onun dışında saçının renginden ve de beyaz gömlek vardı üstünde rüyamda.
İlk gördüğüm gün de beyaz gömlekle geldi.
Ve bu rüyadan 1 hafta sonra haber geldi seni beğenmiş diye.

beyaz temiz, hayırlı rüyaya işarettir hem de, hatırladım rüyanı canım.

sağol canım,bu kez ihmal etmeyeyim diyorum.
20 yaşında çalışıyor mu okuyor mu,nereden çıkmış bu nişanlılık işi

ilk yılında radyolojiye gitti. 1 yıldır çalışıyo. uzun zamandır birlikteler gençler hızlı. biizm öküz de hazır olmasın ya feci koydu bana bu durum.

ya onların hayatı beni bağlamaz da uyuz abisnin adım atmıyor olaması ve kardeşinin adım atması etkiledi. belki bi adı olsun istemişlerdir bilmiyorum.

bende evlenmek istiyorum

erkek arkadaşımla kardeşi zıt karekterler hiç huyları benzemiyor burdan da bu sonuç çıkıyo

sen erkek arkadaşına evlenmek istediğini söyledin mi canım?
kaç yaşında erkek arkadaşın?

hiç mi düşünmüyor yoksa bir kaç sene sonra mı düşünücek canım?

genel olarak isityor ve düşünyor ama son bir kç aydır çok sorun yaşadığımız için eskisi kadar istiyor mu bilmiyorum. onun planı işe başlayıp askere gidip evlenmek . en son öyleydi en azından. artık açmıyorum evlilik vs. konularını zaten aramızda hala mesafe var bakalım. o da zor biri bende bilmiyorum ne olacak

anladığım kadarıyla sen onsuz olmak istemiyorsun.
o zaman herşeyi kabulleniceksin canım.
böylesi ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama evlilikte anlaşmak ve uyum çok önemli olacak.
Bunu da göz önüne almalısın.

evet onsuz olmak istemiyorum am davranışlarımla bunu gösteremiyorum eskisine göre azaltsam da çok fevri hareket ettim.

şu sıkıntıları çözebilsek anlaşmak ve uyumla ilgili sıkıntımız yok kafa yapımız çok benzer çok eğleniriz çok konuşuruz paylaşımda vs sıkıntımız yok ama mesafelerin verdiği sıkıntılarda var. hayırlısı diyorum ben bunca zamandır anladım kii ondan büyük baya byük bi sıkıntı olmadıktan sonra ayrılacağımı sanmıyorum

o zaman hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Allah yolunuzu açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…