- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.301
kızlar evde yapılabilecek spor ne önerirsiniz az hareket lazım
günaydın arkadaşlar;
Dün yedıklerımı yazıyım:
Sabah:kepek ekmeğine dilim ekmeklerden peynırlı tost+yeşilcay
Öğlen:kurufasulye+yoğurt
Akşam:meyve+süt
Bu sabah:gene aynı tost ve normal çay.
Öğleden sonra yedıklerımı yazarım.Bugun spor salonuna başlıyorum.Vücut ölçümü için gidicem bakalım.
Kızlar dün bır arkadaşımın arkadaşı ıle konuştuk bıraz.Kız NLP ve yaşam koçuymuş.
Niye ılıskı yaşayamadıgımı ve korkularımı konuştuk,ilişki yaşayamamamın altında yanlış kişiler sececeğim ve benım ılıskıye ayıracak vaktım yok cümlelerini buldu.Zaten bıldıgım seydı ama bazı olumlamalar verdı ne zaman aklıma olumsuz bsy gelse onları 40 kere tekrar et içinden dedi ve 40 kereden sonra ınsan hayatına ıster ıstemez o düşünceyı bellı zaman sonra oturtururmuş benımkısı kesınlıkle uzun bir süre gerekiyor dedi.
Arkadaşımın kaynınada gelınce haftasonu bır görüşcez bakalım gerçi içimde suanda olsun ıstegı yok ama bır görüşcem sonuçta görüşmekten kımseye zarar gelmez.En azından arkadaş oluruz ve cocuk bsyler öğretebilecek cınsten bırısı bırseyler öğrenirim bari dıye bakıyorum bakalım.
Dün cok yogundum bugunde aynı sekılde.görüşürüz öptüm sizleri.
kızlar cok enteresan bırsey oldu az önce.
Ben bırkaç gündür rüyamda benımle hıc ılgısı olmayan bırısını görüyorum ve bana sabır,mükafat ıle ılgılı bırseyler anlatıyor tanıdıgım bırısı ama yüzünü bulduramıyordum.Birde tüm fallarda 30 yaşın üstü asker bırısı hayatına nısana kadar girecek diye cıkıyor.
Az önce bır arkadaşım faceınde sabır hayra cıkarmı tarzında bırsey paylaşmış .bende sabır en büyük mükafattır dedım.İşte o arkadaşımın kaynı ıbrahım bın ethemın hıkayesını sabırda kendınıze örnek alın demiş bende evet kesınlıkle dedim.Sonrasında bsylerde yazıştık sabır ıle ılgılı.Çocuk arkadaşıma benı yakından tanımak istediğini söylemiş.
Gerçi arkadaşıma daha onceleride söylemiş ama arkadaşım xın o konularda pek alakası yok ıkınız aynı kafada degılsınız demiş.Ama bu arkadaşım bır süredir bu konulara yöneldiğimide bılen bırısı ve bukezde soyleyınce kaynı tanışırmısın dedi.Emin değilim napmalıyım? Çocugu düğünde falan görmüştüm olabılecek kafada bırısı yanı dindar bırısı degıl kesınlıkle ama bu konularda bızım gibi mevlana vs ılgılenen bırısı. Arkadaşım yakın cevremden bırısı yanı hayatım boyunca yanımda olmasını ıstedıgım bırisi.kaynı sonuçta olmazsa bırsey dostlugum bozulurmu sizce ve asıl şaşırtıcı olay cocuk asker rütbeli bırısı.kafam allak bullak oldu yaww ve kız benden yanıt beklıyor. help me??
Bu arada aranızda ıbrahım bın ethem hazretlerini bilen yoksa dıye sabır ıle ılgılı yazısının ıletisini paylaşıyorum belki okumak istersiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639208
Narçiçek değil ben yazmıştım onları; filozof prenses yani gülümsün
ben de erkekleri anlayabilirim bu yüzden! pek normal kadınlara benzemem bu konularda...
Erkek arkadaşlarım da sever sohbetimi, mantığımı her zaman.
Saol canım inş hayırlı olacak..
günaydınlar hanımlar.hastalarageçmiş olsun.
hayata yeni görüyorum sorduğun soruyu.
denemeden bilemeyeceğin bir durum.biraz cesaret.rüyalar bazen klavuzluk eder günlük hayatımıza.
yapmadan pişman olmak tüm ömrünü alabilir.ama yaparak pişman olmak çoğu zaman geçicidir.
dün de demiştim, fark ediyorsun.belki yarın belki yarında da yakındır her şey ne dersin.
günaydın bayanlarrr
geçmiş olsun canım ben hep toz aldım o daha etkili geldi diğerini adaçayı vs karıştırıp içtim ama bende en etkili olan bal ve toz zencefil karışımı..
teşekkürler canım yavaştan dinginleşiyorum sanırım..aslında aile telefonda biri varmı diye sormasa iyiyimde sorunca telaş oluyor sanıırm bende.
Hayata görüş derim ben..hem baştan arkadasına söylersin kısmet uyarsak görüşmek isterim diye ..neden bozulsun ki arkadaslığınız..hakkında hayırlısı olsun...
Aslında sorarken bunu da düşünmüştüm. Kusura bakma.evet canım benım ama bölümümü deşifre etmeyeyim şimdilik :)
Sağ ol canım, bunu görünce bir yerde beğendim. Profil fotoğrafı yaptım.gülümsün tepeden tırnağa yenilenmişsin,yakışmış
bu şekilde bakma işte.baştan kabulleniyorsun durumu hayata.neden güzel bir tutkulu bir aşk olmasın ki?
heyecanlanmaktan neden korkuyorsun? duygularını akışına bırak ,yönlendirmek için çaba harcıyorsun bu durumda.
belli bir kalıba sokma.sen müdahale etme,nasılsa denge sağlanacaktır.
Ben de tartıldım bugun
55,450
boyun 160 biraz incelsem yetecek hedefim 52 ama olur mu bilmem uzun zamandır 54-55 takıldım kaldım..
sabah galeta a beyaz peynirş zeytin ve cay..ama öğleyin arkadas davet etti bakalım kaçar sanırım..
Hakkında hayırlısı olsun canım...
kızlar evde yapılabilecek spor ne önerirsiniz az hareket lazım
Bu aKŞAM dolmaları börekleri yedim geldim valla.
Olsun hareket edersem eritirim yediklerimi.
İnanın bana şu kitap için yazılan yazıları okusanız müthiş bir adam bir çok diyetisyen de uyguluyor. Seni zayıflatabilirim kitabın ismi...
beni de mi sultan
merak ettim bakacağım.
yalnız gerek yoğunluk gerek stres homini gırtlak yer sendromundayım ben.
:)) zayıflamak isteyenler için. Kitabı okuyunca sağlık sorunları dışında yapılan diyete karşı çıkıyorum ama yapanlarıda uyarmak istiyorum.
Kısıtlama olmadan az ve öz yemek taraftarıyım birde duygusal açlığın kaynağı bulup çözme taraftarıyım. yemek yerken bile benim canım bunu niye çekt. vücudumun ihtiyacı mı var yoksa can sıkıntısı mı diyorum. bazen 1 elma bile fazla geliyor yiyemiyorum.
genel olarak yemek yemeyi seven bir toplumuz biz.ihtiyacın çok çok ötesine geçmiş durumda bizimki.
fark ettim ki mutluyken de mutsuzken de yiyelim açılalım diyoruz.
ay tam sormak istediğim cevabını düşündüğüm soruyu sormuşsun..Hiç tam olmuyor bir şey..Bakalım ne cevaplar gelecek. merakla bekliyorum..
bu arada da bir toplantım var ...inşallah iyi gecer...
öncelikle şükürle başlayayım. yanlış anlaşılmasın.
Elhamdülillah yiyeceğim var, istediğimi alıp yiyebiliyorum. Allah'ıma şükür.
YALNIZ!
Yemek yemek benim için hep zevkli değil.Tabii daima böyle düşünmüyorum artık; zevk olduğu anlar da çok! :131:
Moralim bozukken ya da migrenim tutmuşken ya da eskiden çok zayıfken işkence!!!
Hep diyordum ki: Bir hap olsa yutsak doysak.
Benim kilom balık haplarından, yaştan, hareketsizlikten!
Gerçi diyorum ya gene de çok kilolu gibi durmuyorum. Sadece ben fazlalık hissediyorum.:76:
evlenmemekten oluyor hep bunlar
öyle diyorlar ya hani hep.evlenince geçer evlenince şöyle olur.
bazı arkadaşlarımda gördüm ben bunu ama.evlenip epey kilo veren oldu.
o bir yana da düzensizliği hayattan çıkartıp düzenli şeyleri hayatımıza dahil etmemiz lazım.
Ay evet, bir de o tipler vardır. Ne olsa "Evlenmemekten oluyor." der.
Benim çevremdekiler de evlenip kilo aldılar.
öncelikle şükürle başlayayım. yanlış anlaşılmasın.
Elhamdülillah yiyeceğim var, istediğimi alıp yiyebiliyorum. Allah'ıma şükür.
YALNIZ!
Yemek yemek benim için hep zevkli değil.Tabii daima böyle düşünmüyorum artık; zevk olduğu anlar da çok! :131:
Moralim bozukken ya da migrenim tutmuşken ya da eskiden çok zayıfken işkence!!!
Hep diyordum ki: Bir hap olsa yutsak doysak.
Benim kilom balık haplarından, yaştan, hareketsizlikten!
Gerçi diyorum ya gene de çok kilolu gibi durmuyorum. Sadece ben fazlalık hissediyorum.:76:
Ay evet, bir de o tipler vardır. Ne olsa "Evlenmemekten oluyor." der.
Benim çevremdekiler de evlenip kilo aldılar.
benımde kılo verenenı görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?