30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın arkadaşlar;

Dün yedıklerımı yazıyım:

Sabah:kepek ekmeğine dilim ekmeklerden peynırlı tost+yeşilcay
Öğlen:kurufasulye+yoğurt
Akşam:meyve+süt

Bu sabah:gene aynı tost ve normal çay.

Öğleden sonra yedıklerımı yazarım.Bugun spor salonuna başlıyorum.Vücut ölçümü için gidicem bakalım.

Kızlar dün bır arkadaşımın arkadaşı ıle konuştuk bıraz.Kız NLP ve yaşam koçuymuş.
Niye ılıskı yaşayamadıgımı ve korkularımı konuştuk,ilişki yaşayamamamın altında yanlış kişiler sececeğim ve benım ılıskıye ayıracak vaktım yok cümlelerini buldu.Zaten bıldıgım seydı ama bazı olumlamalar verdı ne zaman aklıma olumsuz bsy gelse onları 40 kere tekrar et içinden dedi ve 40 kereden sonra ınsan hayatına ıster ıstemez o düşünceyı bellı zaman sonra oturtururmuş benımkısı kesınlıkle uzun bir süre gerekiyor dedi.

Arkadaşımın kaynınada gelınce haftasonu bır görüşcez bakalım gerçi içimde suanda olsun ıstegı yok ama bır görüşcem sonuçta görüşmekten kımseye zarar gelmez.En azından arkadaş oluruz ve cocuk bsyler öğretebilecek cınsten bırısı bırseyler öğrenirim bari dıye bakıyorum bakalım.

Dün cok yogundum bugunde aynı sekılde.görüşürüz öptüm sizleri.

kızlar evde yapılabilecek spor ne önerirsiniz az hareket lazım

önereceğim şeyler var da ben neden yapamıyorum bilmiyorum.

ip atlamak aslında süper bir şey.sonra mekik hareketleri var.vidoalar nette mevcut.
plates lastiklerinden faydalanabilirsin, pek çok farklı hareket yapılabilir kol ve bacaklar için.

bu şekilde bakma işte.baştan kabulleniyorsun durumu hayata.neden güzel bir tutkulu bir aşk olmasın ki?
heyecanlanmaktan neden korkuyorsun? duygularını akışına bırak ,yönlendirmek için çaba harcıyorsun bu durumda.
belli bir kalıba sokma.sen müdahale etme,nasılsa denge sağlanacaktır.

Arkadaşın sizi uygun görmediyse vardır bildiği ama tanımadan sende bilemezsin.

Hayatında kişi senle aynı olursa ondan birşyeler öğrenebilirsin bence ama farklı biri olursa hayat başka açılardan bakmayı öğrenebilirsin.

Belki seninle tasaufa merak sarar yada sana başka bir kapı açar tanımadan bilemezsin.Tanışmaya gidersende ön yargılarından uzak olarak git.

Günaydın gülümsüm...

Saol canım inş hayırlı olacak..

günaydın bayanlarrr

:)) konuları tam takip edemiyorum ama herkese selam ...

Turkuaz8,hayata,cerenkar, nar_çiçek günaydın :))

Son düzenleme:
evet canım benım ama bölümümü deşifre etmeyeyim şimdilik :)
Aslında sorarken bunu da düşünmüştüm. Kusura bakma.

gülümsün tepeden tırnağa yenilenmişsin,yakışmış
Sağ ol canım, bunu görünce bir yerde beğendim. Profil fotoğrafı yaptım.

Günaydın kızçeler, ne güzel kalabalık olduk ne güzel bilgi alışverişi yapıyoruz.
Çok mutluyum ben!

evet neden olmasın :))

kolay gelsin canlar :)

kızlar evde yapılabilecek spor ne önerirsiniz az hareket lazım

ben zumba yapıyorum. karın kasım gelişsin diye de .. yere uzanıyorum ayaklarımı havaya kaldırıyorum ikisi ile aynı anda alfabeyi çiziyorum müthiş oluyor. Alt-üst-yan hepsi çalışıyor acayip yanıyor. ama egzersiz sonra yaparsan acayip ter atıyorsun :))

Bu aKŞAM dolmaları börekleri yedim geldim valla.
Olsun hareket edersem eritirim yediklerimi.

:)) yeee erit... doyana kadar ye. yediklerini bir gurmeymişsin gibi tat ve her lokmanın tadını çıkar. zayıf olacağını hayal et :) günşük adım sayını 2000 arıtır :) hatta adım matik alarak yavaş yavaş adım sayını artır. en basit yolları :))

Bir ömür boyu rejim yapmak yerine yemek yemeyi beyninle anlaşarak yap derim ben :)

İnanın bana şu kitap için yazılan yazıları okusanız müthiş bir adam bir çok diyetisyen de uyguluyor. Seni zayıflatabilirim kitabın ismi...

beni de mi sultan

merak ettim bakacağım.

yalnız gerek yoğunluk gerek stres homini gırtlak yer sendromundayım ben.

:)) zayıflamak isteyenler için. Kitabı okuyunca sağlık sorunları dışında yapılan diyete karşı çıkıyorum ama yapanlarıda uyarmak istiyorum.

Kısıtlama olmadan az ve öz yemek taraftarıyım birde duygusal açlığın kaynağı bulup çözme taraftarıyım. yemek yerken bile benim canım bunu niye çekt. vücudumun ihtiyacı mı var yoksa can sıkıntısı mı diyorum. bazen 1 elma bile fazla geliyor yiyemiyorum.

genel olarak yemek yemeyi seven bir toplumuz biz.ihtiyacın çok çok ötesine geçmiş durumda bizimki.
fark ettim ki mutluyken de mutsuzken de yiyelim açılalım diyoruz.

genel olarak yemek yemeyi seven bir toplumuz biz.ihtiyacın çok çok ötesine geçmiş durumda bizimki.
fark ettim ki mutluyken de mutsuzken de yiyelim açılalım diyoruz.

Evet nar_cicek gerçekten öyle. Fuzuli şeyler yemesek sadece canımızın isteğini yesek ne güzel :)

Yemek yemeyi seviyorum. Abur cuburu da. Mutlu ya da mutsuz olmak iştahımı kapatmıyot. Kendimi frenlemesem 100 kilo olurum. Het şey çok lezzetli ya. Öğlen çok yicem maalasef veda yemeği var

:) bende seviyorum yemek yemeyi yerken diyorum biride aynı onuda aynı tat :) o yüzden bazen sağlıklı kalıcam yemeyeceğim diyorum. Aşırıya kaçmadan işde :)

ay tam sormak istediğim cevabını düşündüğüm soruyu sormuşsun..Hiç tam olmuyor bir şey..Bakalım ne cevaplar gelecek. merakla bekliyorum..
bu arada da bir toplantım var ...inşallah iyi gecer...

Ben biktim bu durumdan 30oldum hala bi adam yok hayatimda..sonuncuyu dogru sanmistim..meger en beteri oymus..buraya bi kismet topic mi acilsa?? Nasi olur acaba???umarim iyi gecmistir toplantiniz

öncelikle şükürle başlayayım. yanlış anlaşılmasın.
Elhamdülillah yiyeceğim var, istediğimi alıp yiyebiliyorum. Allah'ıma şükür.

YALNIZ!
Yemek yemek benim için hep zevkli değil. Tabii daima böyle düşünmüyorum artık; zevk olduğu anlar da çok! :131:
Moralim bozukken ya da migrenim tutmuşken ya da eskiden çok zayıfken işkence!!!
Hep diyordum ki: Bir hap olsa yutsak doysak.

Benim kilom balık haplarından, yaştan, hareketsizlikten!

Gerçi diyorum ya gene de çok kilolu gibi durmuyorum. Sadece ben fazlalık hissediyorum. :76:

evlenmemekten oluyor hep bunlar

öyle diyorlar ya hani hep.evlenince geçer evlenince şöyle olur.

bazı arkadaşlarımda gördüm ben bunu ama.evlenip epey kilo veren oldu.

o bir yana da düzensizliği hayattan çıkartıp düzenli şeyleri hayatımıza dahil etmemiz lazım.

Ay evet, bir de o tipler vardır. Ne olsa "Evlenmemekten oluyor." der.

Benim çevremdekiler de evlenip kilo aldılar.

:)) Metabolizma için su iç derler. bak nasıl hareketleniyorsun. Evde otur 3 litre su iç . Metabolizma hızlanıyor ister istemez :))

Ay evet, bir de o tipler vardır. Ne olsa "Evlenmemekten oluyor." der.

Benim çevremdekiler de evlenip kilo aldılar.

:)))) gerçekten evlenince rahatlıktan heralde ...

benımde kılo verenenı görmedim

bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…