- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.281
yazış saatine dikkat etmedim,tamam öyle olsunteşekkürler canım,bal yiyorum,zencefil aldım ilk defa ama odun gibi sert,bitkilerle beraber kaynatıp suyunu içeceğim artık...
Yavrum sana cvp yazdım da. Ablamadım kıs zencefil kuru öu yoksa yaş mı?
Odun parçası gibi olandan mı öle olması gerek benim dediğim için.
evet öyle canım, ben de yazdım sana tekrar. teşekkür ederim.
günaydınlar
sabah 56.5 aç karna ve kıyafetsiz kilom
20. 01 mönüm
kahvaltı; yok
öğlen; 1 dilim ekmek, ıspanak yoğurt
akşam; tarhana çorbası, dolma
aralarda meyve falan
gece; mısır patlattım az yedim
Herkes yatmış.
Gecelerin prensesi geldi.
Canım geçmiş olsun ben genelde boğaz ağrım olunca toz zencefille balı karıştırıyorum bir miktar günde 2-3 kaşık aralıklı olarak yiyorum boğazından yavaş yavaş gecerse daha iyi..biraz acı ama hem nemlendiriyor boğazı hemde iyileştiriyor bana hep iyi gelir...
canım benim için d seçer misin ilişki anlamında birşey var mı...
Kursun hayırlı olsun..:)
kızlar cok enteresan bırsey oldu az önce.
Ben bırkaç gündür rüyamda benımle hıc ılgısı olmayan bırısını görüyorum ve bana sabır,mükafat ıle ılgılı bırseyler anlatıyor tanıdıgım bırısı ama yüzünü bulduramıyordum.Birde tüm fallarda 30 yaşın üstü asker bırısı hayatına nısana kadar girecek diye cıkıyor.
Az önce bır arkadaşım faceınde sabır hayra cıkarmı tarzında bırsey paylaşmış .bende sabır en büyük mükafattır dedım.İşte o arkadaşımın kaynı ıbrahım bın ethemın hıkayesını sabırda kendınıze örnek alın demiş bende evet kesınlıkle dedim.Sonrasında bsylerde yazıştık sabır ıle ılgılı.Çocuk arkadaşıma benı yakından tanımak istediğini söylemiş.
Gerçi arkadaşıma daha onceleride söylemiş ama arkadaşım xın o konularda pek alakası yok ıkınız aynı kafada degılsınız demiş.Ama bu arkadaşım bır süredir bu konulara yöneldiğimide bılen bırısı ve bukezde soyleyınce kaynı tanışırmısın dedi.Emin değilim napmalıyım? Çocugu düğünde falan görmüştüm olabılecek kafada bırısı yanı dindar bırısı degıl kesınlıkle ama bu konularda bızım gibi mevlana vs ılgılenen bırısı. Arkadaşım yakın cevremden bırısı yanı hayatım boyunca yanımda olmasını ıstedıgım bırisi.kaynı sonuçta olmazsa bırsey dostlugum bozulurmu sizce ve asıl şaşırtıcı olay cocuk asker rütbeli bırısı.kafam allak bullak oldu yaww ve kız benden yanıt beklıyor. help me??
Bu arada aranızda ıbrahım bın ethem hazretlerini bilen yoksa dıye sabır ıle ılgılı yazısının ıletisini paylaşıyorum belki okumak istersiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639208
ya hepsi varsa bazende adamlar yaklaşmaktan korkuyorlar .benim yanlız oldugumu gercekten bılenler fazla ıddıalısın adamlar yaklaşmaktan korkuyor diyorlar.Çünkü mesela son tanıştığım 2 kısı var kı bırısıyle arkadaştık daha once ve kesın olur dıyordu herkes o cocuk bıle ortak tanıyanlara niye uzaklaştın dıyenlere bu yaştan sonra ciddi düşünmek lazım. benım maaşım değil ev kirası,faturalar onun gezmesine yetmez ben babasının evındekı konforu ona sunamam demiş.
Ve erkeklere hep dedıgım sey ben evımdekı rahatı ısterım ,aynı gezme-yeme-içme çile çekmek için evlenmıyorum.Hayatımı yaşamak için evlenırsem evlenırım lafı sanırım onları ürkütüyor.Çok iddialımyım degılım ama sanırım kendı paramı kendımın kazanması ve arkamda kapı gibi ailemin olması,bursla özel okulda okumak,sayılı kurumlardan bırısınde çalışmak vs benı bıraz ukala yaptı dışarıya karşı ınsanlar öyle zannedıyor yanı .Son ayrıldıgım kişi bile aile olarak ıyı olmasına karşın x o arkadaş cevrenin başarılı olması ve senın bukadar ıyı olman benım kendımı ezık hıssettırıyor dedi,bende sen asalaksan ben napıyım demiştim.Belkide benımde sorunum bu bılmıyorumki.
Ama benım karşıma gerçekten aşık olacağım kimse çıkmadığı için böyleyım yoksa para,pul eminim umrumda olmaz.
burada herkes prenses, filozof prenses, gecelerin prensesi...
ben toz zencefilin varlığından haberdar olmadığım için odun gibi olanından almışım,kaynattım mecburteşekkür ederim. öncesinde de bal yedim bayağı. göğsüm ağrıyor,yanıyor hala ama geçer umarım.
Teşekkürler canım çok şükür..inşallah olumlu düşünürsek bu sene hepimizin hayatında güzel şeyler olur...kızlar merhabanasılsınız
topic çok aktif son haftalardanazar değmesin..
cerenkar, hayata, turkuaz, nam-ı değer FilozofPrenses nasıl keyifler ? iyisiniz maşallah
ay tam sormak istediğim cevabını düşündüğüm soruyu sormuşsun..Hiç tam olmuyor bir şey..Bakalım ne cevaplar gelecek. merakla bekliyorum..kızlar sızce bu dogru adamı nasıl bulucaz dogru dıye baslıyoruz ılıskıye olmazın onde gıdenı cıkıyo..senın ıstedıgın senı ıstemıyor senı ısteyenı sen ıstemıyosun nasıl olcak bu ıs...bulamadım da bulamadım
Ben de tartıldım bugunKızlar bugün tartıda 400 gr eksik çıktım. :)
Lakin bu akşam misafirliğe davetli olduğumuz için orda mecbur yicem biraz.
Yalnız rüyamda sürekli yarım ekmek köfteleri yiyordum.
Lafa girdim :)) bir kaç aydir sohbet ediyorduk biriyle cok güzel bir arkadaslik kurduk. Umarim hersey daha olumlu gelisir. cok emin olmadam ne o ne de ben bir iliski baslatamayiz. Su anda bende o da eminim bu biraz sakli yürütmek isteriz. Cevre faktörü yüzünden. Birbirimize uygunmuyuy uyumlumuyuz :)) Nasil olucak bilemiyorum artik. :)
geçmiş olsun canım ben hep toz aldım o daha etkili geldi diğerini adaçayı vs karıştırıp içtim ama bende en etkili olan bal ve toz zencefil karışımı..ben toz zencefilin varlığından haberdar olmadığım için odun gibi olanından almışım,kaynattım mecburteşekkür ederim. öncesinde de bal yedim bayağı. göğsüm ağrıyor,yanıyor hala ama geçer umarım.
teşekkürler canım yavaştan dinginleşiyorum sanırım..aslında aile telefonda biri varmı diye sormasa iyiyimde sorunca telaş oluyor sanıırm bende.sana yardım ediyoruz diyor meleklerin kartında bu konuda canım.
Bunun farkına var ve meleklerine güven.
Ve akışta ol diyor kartın.
bu durumları oldurmaya çalışma ve kontrolü bırak.
herşey akıp kendiliğinden yoluna girecek.
sen her anından mutlu olmaya çalış ve inancını kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?