30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yazış saatine dikkat etmedim,tamam öyle olsun teşekkürler canım,bal yiyorum,zencefil aldım ilk defa ama odun gibi sert,bitkilerle beraber kaynatıp suyunu içeceğim artık...

Yavrum sana cvp yazdım da. Ablamadım kıs zencefil kuru öu yoksa yaş mı?
Odun parçası gibi olandan mı öle olması gerek benim dediğim için.

kahvaltısız diyet de olmaz,sağlıklı beslenme de...

ben toz zencefilin varlığından haberdar olmadığım için odun gibi olanından almışım,kaynattım mecbur teşekkür ederim. öncesinde de bal yedim bayağı. göğsüm ağrıyor,yanıyor hala ama geçer umarım.

canım benim için d seçer misin ilişki anlamında birşey var mı...

Kursun hayırlı olsun..:)

sana yardım ediyoruz diyor meleklerin kartında bu konuda canım.
Bunun farkına var ve meleklerine güven.
Ve akışta ol diyor kartın.
bu durumları oldurmaya çalışma ve kontrolü bırak.
herşey akıp kendiliğinden yoluna girecek.
sen her anından mutlu olmaya çalış ve inancını kaybetme.

Görüşmeni öneririm canım.
Rüyanda da malum olmuş sana.
Ben de nişanlımı rüyamda görmüştüm.
Fakat yüzünü göstermemişledi sırtı dönüktü.
O yüzden görüşmen taraftarayım.

Karşındaki iyi bir insan ise ve senin ruhun onunkiyle birse dünya aleminde hiçbirşey umrunda olmuyor.

Allah acil şifalar versin canım. :94:

günaydınlar

21.01 mönüm

sabah ; müsli, süt az bal

öğlen; makarna , yoğurt, salata

akşam; ıspanaklı yumurta

ve maalesef çikolata yedim ((

aralarda meyve

kafamda oturtabilirsem yaparım ben bu işi.

Günaydın dostlar:) nasılsınız
kızlar merhaba nasılsınız
topic çok aktif son haftalarda nazar değmesin..
cerenkar, hayata, turkuaz, nam-ı değer FilozofPrenses nasıl keyifler ? iyisiniz maşallah
Teşekkürler canım çok şükür..inşallah olumlu düşünürsek bu sene hepimizin hayatında güzel şeyler olur...

ay tam sormak istediğim cevabını düşündüğüm soruyu sormuşsun..Hiç tam olmuyor bir şey..Bakalım ne cevaplar gelecek. merakla bekliyorum..
bu arada da bir toplantım var ...inşallah iyi gecer...

Kızlar bugün tartıda 400 gr eksik çıktım. :)
Lakin bu akşam misafirliğe davetli olduğumuz için orda mecbur yicem biraz.
Yalnız rüyamda sürekli yarım ekmek köfteleri yiyordum.
Ben de tartıldım bugun
55,450
boyun 160 biraz incelsem yetecek hedefim 52 ama olur mu bilmem uzun zamandır 54-55 takıldım kaldım..
sabah galeta a beyaz peynirş zeytin ve cay..ama öğleyin arkadas davet etti bakalım kaçar sanırım..

Hakkında hayırlısı olsun canım...

geçmiş olsun canım ben hep toz aldım o daha etkili geldi diğerini adaçayı vs karıştırıp içtim ama bende en etkili olan bal ve toz zencefil karışımı..

teşekkürler canım yavaştan dinginleşiyorum sanırım..aslında aile telefonda biri varmı diye sormasa iyiyimde sorunca telaş oluyor sanıırm bende.

Hayata görüş derim ben..hem baştan arkadasına söylersin kısmet uyarsak görüşmek isterim diye ..neden bozulsun ki arkadaslığınız..hakkında hayırlısı olsun...

günaydınlar hanımlar.hastalarageçmiş olsun.

hayata yeni görüyorum sorduğun soruyu.
denemeden bilemeyeceğin bir durum.biraz cesaret.rüyalar bazen klavuzluk eder günlük hayatımıza.
yapmadan pişman olmak tüm ömrünü alabilir.ama yaparak pişman olmak çoğu zaman geçicidir.

dün de demiştim, fark ediyorsun.belki yarın belki yarında da yakındır her şey ne dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…