30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

herkese merhaba.
bugün geç kalktım ve geç bir kahvaltı yaptım.
menemen, çay ve bir dilim kepek ekmek.
bugünkü yediklerim bu kadar şimdilik. :)

bende sabah peynir zeytin ve galeta yedim, şirkette bir fincan çay içtim, öğlen nohut ve bulgur pilavı yedim. az çorba içtim
birazdan da limonlu çayımla devam edicem..

benim de bugün yediklerin bu kadar..(şimdilik!)

Petunyacım nasılsın?
Nasıl gidiyor?

iyiyim canım sağol, güzel gidiyor çok şükür, senin gibi koşturacağım zamanları bekliyorum.. sen de yoruluyorsun ama zevklidir diğer yandan da, öyle tahmin ediyorum. rabbim herkese güzel heyecanlar yaşatsın

sen nasılsın Tuğçe?

merhaba turkuaz Nasılsın?

Hayata?

Aslııı85? - akşam gelince okur artık, demesin beni unuttun :))))

Amin canım ama güzel telaşlar tabi ki.
Hepinize yaşatsın Rabbim hayırlısı ile.

Limoncum nasılsın? sevgi kelebeği.. sevginden ve aşkından vazgeçmeyişini anlıyorum canım ama zaman da çok hızlı geçiyor.
senkronu tutturmak lazım, sonrasında pişman olma geçen zamana. ama bakarsın bunlar da sizin için bir imtihandır belki sabretmişiz diyceksin, belki mükafatı var.. bilemiyoruz ki işte bilsek zaten anlamı kalmaz.. sevgiyle kalın

saol bildiğin gibi hamdolsun,
sen nasılsın?

aslışş kıs hadi yine iyisin unutulmadın bak

Aslı Elma dersem çııık, Armut dersem çıkmaaaaa.... yaa sen misin gülümsün'ün arkasından konuşan :)) bak senin yüzünden yenilendi pırıl pırıl oldu, iskelet gibiydi önceden kilo almış güzelleşmiş - avatar resmine ithafen -

selamlar hanımlar nasılsınız?

biraz önce erkek arkadşımının kardeşinin yazın nişanlanacağı öğrendim çocuk 93 lü ya gülsem mi kendi halime ağlasam mı bilemedim

yok canım onla da kıyaslama kendini, 21 çok erken ya o ağlasın desem olmaz.. hayırlısı olsun ..

sen nasılsın Tuğçe?

merhaba turkuaz Nasılsın?

Hayata?

Aslııı85? - akşam gelince okur artık, demesin beni unuttun :))))

bende ıyım napıyım.

Sabah : bır domates+kıbrıt kutusu peynır+1 dilim kepek ekmeği
Öğlen: Yarım porsiyon taze fasulye+corba
Ve sırkette yürüyenler vardı onlarla 40 dakıka yürüdüm.
Bırazdanda yogurdumu yıyecegım.Oyle işte kılo vermeyi ve hayırlı kısmetımı beklıyorum..

senin de iyi canım, sağlıklı beslenmişsin, hadi bekliyoruz bakalım kısmeti inş. hayırlısı olsun afiyet olsun ayrıca.

Son düzenleme:
Gülme Aslı, senelerdir boşuna uyumuşuz :):)))))

boşu boşuna uyumuşuz cidden.Benım o kısı ıle görüşmem olmayacak ben karar verdım.Ben kendım bulacağım.Cok gerildim resmen görüşmede yanlış bırsey yaparsam veya atıyorum ılerıkı zamanlarda olmazsa arkadaşlığım bozulurmu dıye o yuzden görüşmeyeceğim.

hiç görüşmeden böyle hissettiğine göre olumsuz bşyler var canım sanki.. sen bilirsin öyle hissediyorsan zaten görüşsende olumsuz yola girer gibi.. bekle bakalım o ısrar etsin olmazsa biraz. Karşı tarafta çok dyrağan olmamalı bu gibi durumlarda.

ay ne güzel öğlene kadar yatmak tugcecan suanda tek ıstedıgım sey bıraz uyku o kadar.
Benim de istediğim bu! dökülüyorum kızlar, vücudum ağrıyor. Etlerim kemiklerim sızlıyor.

Sağ ol Petunyacığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…