- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.801
aynen nar_çiçek ben aşık olmak istiyorum ya..
Dün kuaföre gittim kuafördeki kızla 2007den berı tanışıyoruz.Kımse yokmu dıye sordu kımse yok dedim Allah Allah cok güzelsin,istediğinde kendıne baktırmayacağın erkek yok ama neden yok kısmetini bağlama büyüsü falan bırısı yapmasın.Ben araştırıyım bı senı hocaya götüriyim dedigülsemmi ağlasammı yuh dedim halime.
facebook u hayattan çıkarmak mesela.
bir de nromalde irtibat yok face üzerinden irtibat kurmak manasız geliyor.
düşüncem bu yönde.
ıyıde herkesle aynı sehırde aynı ülkede yaşayamazsınki.
Facebook bence msn kalktıgından berı bır ıletısım aracı.Cunku herkes skype kullanmasını bılmıyor.
Ama denız eşin hiç hoşlanmıyor ise sende kullanmayacaksın.bır facebook için kendını ve eşini üzmeye değmez.Fotoğraf nasıl bır fotoğrafki belki cocukta falan oldugunu toplu foto dıe etiketlemiştir.
canım eşim twiter kullanıyor bende face o konuda çok bi sıkıntı olmuyor ama eşim kimseyi ekleme diyor bende eklemiyorum.
o etiketlediği kişiyide eşim hiç sevmez görüşmez falan
eltim de özellikle bu kişiyi benim resmime etiketleyince kötü niyet sezdim durum bu yani
ama hiç bişey demesem mi yoksa ne yapmaya çalışıyorsun desem mi diye kararsız kaldım işte
canım eşim twiter kullanıyor bende face o konuda çok bi sıkıntı olmuyor ama eşim kimseyi ekleme diyor bende eklemiyorum.
o etiketlediği kişiyide eşim hiç sevmez görüşmez falan
eltim de özellikle bu kişiyi benim resmime etiketleyince kötü niyet sezdim durum bu yani
ama hiç bişey demesem mi yoksa ne yapmaya çalışıyorsun desem mi diye kararsız kaldım işte
görümcem değil canım eltimbence eşine soyle bır muhabet esnasında eşinin keyfı yerındeyken akşam geldiğinde görümcenede bırsey deme.
Gorumcen mahsus yapmışsa daha cok yapabılır huzurunuzu kaçırmak için.
Görümcenle problemın varmı yada masumane olarak yapmış olabılırmı belki düşünememiştir.Eşinin kızabılecegını
estagfurullah ne aptalı ama bır yanımda inşallah umarım öyledir diyor itiraf ediyorum
Hayata aslında , birilerine şans vermelisin. Kişileri uzak tutan biraz sensin gibi geliyor.
Bende öyleydim bu benim hiç işime yaramadı :)
Nar çiçek ,aslında ölçülü kullanıldığında süper bir olay ama biz kendimiz ölçüyü kaçırıyoruz.
vakti zamanı var elbet.tam teslimiyet ille de teslimiyet diyorum ben son zamanlarda.
büyüklerimiz ne acılar çekmiş de ümidini kaybetmemiş.Rabbim büyük.
canım kurs fena değildi, ama açıkcası yorum yapmak için erken bence.
şimdilik eksik gördüğüm nokta kelime olayı. çok kelime öğrenmek için döküman vermiyormuş.
ama ben istedim, almak için zorlayacağım.
3-4 hafta içinde daha net yorumlarım olur. sınıflar çok az kişi, bu açıdan iyi aslında ama seni böyle ders çalışman için gaza getirme olayı yok.bakalım ya ben çalışırım derse inş. çalışırsam verim almam artar.
gülümsün değil o, filozof prenses
kolay gelsin canım, senin için, işin için çok faydalı olucaktır. Hayata ile tanışmışsınız bu arada
Avatar resmini de beğendim, güzel olmuş. inşallah zamanla gerçek olur
inanalım o zamanolmuş gibi düşünelim mesela nasıl bir bu hayata ?
ziyadesiyle ölçü mevcut sultanımfazlası zamanımı alıyor zaten, alaaa böyle (muhteşem e özendim )
ziyadesiyle ölçü mevcut sultanımfazlası zamanımı alıyor zaten, alaaa böyle (muhteşem e özendim )
ben avatar resmımı değiştiremedim
Çıkış butonunun yanında Kullanıcı Kontrol Paneli var. ordan Ayarlarım menüsünün altında avatar resmi değiştirme var, ordan yükleme yapabilirsin canım
ınanalım ama ben o ınanma işini fazla kaptırıyorum mıllet ılıskın varmı deyınce var dıyorum ılıskı ıstemediğim için o anda psıkolojık olarakta var dıe dusundugum için dile vuruyor.
varda dem bir zahmet kısmetleri kaçırıyosun hayata
benim de tv izleme alışkanlığım minimumdur.bu ara kitap sevdasına tutuldum yine.bir ara film-belgesel izlerdim.
sorma hemde ne cocuklar kaçtı varya bazılarında hay dilime oldum...
Neyse kısmet gelecek ilk kişiye inşallah..
aa bende cok severım film izlemeyi.
Ama kitap okumak gerçekten hastalık gibi bir okumaya başladıgında o yazarın veya benzer kitapları okumak istiyor ınsan.
Sen suan hangi kıtabı okuyorsun?
düşün düşün o halde son cümleyi söyleme içinde tut
son zamanlarda izlediğim siyah kuğu güzeldi bak.epey olmuş izlemedim ben de.
bir arkadaşımın önerisi üzerine murat menteş okuyorum,ruhi mücerret.fena bir roman tavsiye ederim sıradanlıktan sıkılanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?