30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hayata aslında , birilerine şans vermelisin. Kişileri uzak tutan biraz sensin gibi geliyor.

Bende öyleydim bu benim hiç işime yaramadı :)

facebook u hayattan çıkarmak mesela.
bir de nromalde irtibat yok face üzerinden irtibat kurmak manasız geliyor.
düşüncem bu yönde.

Nar çiçek ,aslında ölçülü kullanıldığında süper bir olay ama biz kendimiz ölçüyü kaçırıyoruz.

evet demek istediğim de son kısımdı hayatacım.eş istemiyor.tek taraf istemiyorken olsun ben kullanırım dersen olacaklara da gebee olursun ve sorun çıkar demek istiyorum.

yoksa ilk cümlelerine katılıyorum.

bence eşine soyle bır muhabet esnasında eşinin keyfı yerındeyken akşam geldiğinde görümcenede bırsey deme.
Gorumcen mahsus yapmışsa daha cok yapabılır huzurunuzu kaçırmak için.
Görümcenle problemın varmı yada masumane olarak yapmış olabılırmı belki düşünememiştir.Eşinin kızabılecegını

Etiketi kaldırmasını söylersin o zaman. Bazen benzer isimler olunca facebook yapıyor bunu... sanal oratm azizliği

görümcem değil canım eltim
baştada yazdım birbirimizden pek haz etmeyiz
bana karşı hep böyle beni kıskandırma çabasında
eşimin ailesiyle onun muhabbeti daha iyi diye bunu kullanıyor bana karşı hep

estagfurullah ne aptalı ama bır yanımda inşallah umarım öyledir diyor itiraf ediyorum

inanalım o zaman olmuş gibi düşünelim mesela nasıl bir bu hayata ?

ziyadesiyle ölçü mevcut sultanım fazlası zamanımı alıyor zaten, alaaa böyle (muhteşem e özendim )

ziyadesiyle ölçü mevcut sultanım fazlası zamanımı alıyor zaten, alaaa böyle (muhteşem e özendim )[/QUOTE]

:))) bende

herkes öğle yemeğine kaçar şimdi.
hafta sonu abarttım . gerçi epeydir abartıyorum.bugün de şartladım sabehtan da az yiyim diye.
öyle kibrit kutusu felan beceremiyorum ben yaa:26: ama salatam ve taze fasulye yemeğim var.biraz da yoğurt.

evett Afiyet Olsun Bayanlar, bu aynı tonda yazıları karıştırdım ben. okudum ama :44::44:

kolay gelsin canım, senin için, işin için çok faydalı olucaktır. Hayata ile tanışmışsınız bu arada
Avatar resmini de beğendim, güzel olmuş. inşallah zamanla gerçek olur

inanalım o zaman olmuş gibi düşünelim mesela nasıl bir bu hayata ?

ziyadesiyle ölçü mevcut sultanım fazlası zamanımı alıyor zaten, alaaa böyle (muhteşem e özendim )

ınanalım ama ben o ınanma işini fazla kaptırıyorum mıllet ılıskın varmı deyınce var dıyorum ılıskı ıstemediğim için o anda psıkolojık olarakta var dıe dusundugum için dile vuruyor.

ınanalım ama ben o ınanma işini fazla kaptırıyorum mıllet ılıskın varmı deyınce var dıyorum ılıskı ıstemediğim için o anda psıkolojık olarakta var dıe dusundugum için dile vuruyor.

varda dem bir zahmet kısmetleri kaçırıyosun hayata

benim de tv izleme alışkanlığım minimumdur.bu ara kitap sevdasına tutuldum yine.bir ara film-belgesel izlerdim.

varda dem bir zahmet kısmetleri kaçırıyosun hayata

benim de tv izleme alışkanlığım minimumdur.bu ara kitap sevdasına tutuldum yine.bir ara film-belgesel izlerdim.

sorma hemde ne cocuklar kaçtı varya bazılarında hay dilime oldum...
Neyse kısmet gelecek ilk kişiye inşallah..

aa bende cok severım film izlemeyi.
Ama kitap okumak gerçekten hastalık gibi bir okumaya başladıgında o yazarın veya benzer kitapları okumak istiyor ınsan.
Sen suan hangi kıtabı okuyorsun?

düşün düşün o halde son cümleyi söyleme içinde tut
son zamanlarda izlediğim siyah kuğu güzeldi bak.epey olmuş izlemedim ben de.
bir arkadaşımın önerisi üzerine murat menteş okuyorum,ruhi mücerret.fena bir roman tavsiye ederim sıradanlıktan sıkılanlara.

baya olmuş anlaşılan..

bende turkuazım verdıgı Allah de ötesini bırak kitabına başladım..

En sonda dün akşam gelinler savaşını izledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…