30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

duuu şimdi kıs daha erken bişi yok ortada benden dolayı, aşk filan değil ama iş iş canım derdim.

hayırlısı inşallah ..

teşekkür ederim, hepimize kolay gelsin evde ya da işte.
biberiye çayı koydum ben de.bitki çayı seven varsa tavsiye ederim.

evet bende zencefil içerim arada ama sık içmemek en güzeli vücut sürekli istiyor sonra. Biberiye balıkla çok güzel oluyor. Ben geçen hafta peynirime, yoğurduma ve yemeklerime hep kattım. Tuzsuz yiyince özellikle köftenin hiç tadı olmuyor :)

evet hoş bir tadı var.sultancım geçende gördüm çok geçmiş olsun.aslında becerebilsek de biz de haytımızdan çıkarsak.ben genelde az tuzlu yerim ama senin tabi daha farklı.Allah şifa versin.

bu arada en fazla günde 2 bardak iyidir.aşırısı olmamalı zaten.

kızlar şimdi şöyle anlatayım
ben 20 aylık evliyim eşimin ailesiyle irtibatım yoktur.Pek görüşmeyiz birbirimizi arayıp sormayız
eltilerimden bi tanesi bana yakın oturur 20 dklık mesafede diğerleri köyde
neyse bana yakın olan eltimin beni kıskandığını düşünürdüm hep
tavırlarıyla falan bunu bir şekilde belli ederdi zaten.
neyse konuya geleyim
ben facebook kullanıyorum eşim istemiyor ama yinede kullanıyorum
erkek olarak kimseyi eklemiyorum kendi kuzenlerimi bile
neyse dün akşam açıp bi baktım ki bu eltim eşimin bi tane kuzeni var onu benim resmime etiketlemiş bu ne demek oluyor yani
eşimin bu konularda ne kadar katı olduğunu biliyor.
eşim hemen tepki gösterir kıskançtır bir çok konuda buna rağmen ne yapmaya çalışıyor şimdi bu görünce tepem attı.
sizce ne yapmalıyım
görünce tepkimi göstereyim mi?

Merhaba hayata nasılsın? Hafta sonu güzel geçmiş ne güzel ya. Bende ingilizce şarkı dinleyip çeviri yapıyorum.

güzel geçmiş derken?? gene koşturmacaydı..

Ama turkuazı tanıdım o iyi oldu ve güzel bır sohbet ettık ama onun dışında tam bır koşturmacaydı..
Insallah bu haftasonu kursumda olmazda 1 hafta ara verırız bende rahat rahat dınlenırım.

O kadar cok istiyorumki annemlerin yanına gitmeyi..

evet canım. Çok şükür ilaçım bitti artık rahatım :) vücuttan atımı kaldı işde yine bir kaç gün devam ediyorum rejime :)

hiç değilse günde 5 litre su içmeyeceğim ona seviniyorum

benım zencefıl gastritime cok iyi geliyor bu sebeple ben akşamları hep ıhlamur kaynatıp içerisine koyuyorum.

Birde kızlar eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiği çok iyi çok eğleniyorum okurken..

selamlar hayataa

insanın eş bulsak da rezil olsak diyesi geliyor değil mi

ben yorumsuzum hıc anlamam boyle konulardan cok özür dilerim.. kıskanç bırısıne hıc denk gelmedim ve asıkken kıskançlık nasıl olur bılmıyorum buyuzden yorum yapmamam daha doğru olacağını düşünüyorum.

selamlar hayataa

aynen nar_çiçek ben aşık olmak istiyorum ya..

Dün kuaföre gittim kuafördeki kızla 2007den berı tanışıyoruz.Kımse yokmu dıye sordu kımse yok dedim Allah Allah cok güzelsin,istediğinde kendıne baktırmayacağın erkek yok ama neden yok kısmetini bağlama büyüsü falan bırısı yapmasın.Ben araştırıyım bı senı hocaya götüriyim dedi gülsemmi ağlasammı yuh dedim halime.

facebook u hayattan çıkarmak mesela.
bir de nromalde irtibat yok face üzerinden irtibat kurmak manasız geliyor.
düşüncem bu yönde.

kaç yaşında acaba. Eşine söylersin akşam aç face.ni senin kuzen beni etiketlemiş dersin ona göre davranırsın. Birlikte çekindiğiniz fotoğ. mı? anlamsız bir fotoğraf mı.

Art niyeti bile yoktur belki. Herkes aynı anda herkesi düşünemez ki canım.

selamlar hayataa

Bende çok okurdum bir ara. Gerçekten insan imreniyor. O yüzden şimdi pek takılmıyorum ben

Son düzenleme:

aman yok ne büyüsü kısmet kapaması yaaa..

yakın diyorum hayata yakın ayy aptala malum olur derler öyle hissediyorum.

ama şu arakdaş kalmak fikrini kafandan at bir kere.evet aşık olacaksın sen

facebook u hayattan çıkarmak mesela.
bir de nromalde irtibat yok face üzerinden irtibat kurmak manasız geliyor.
düşüncem bu yönde.

ıyıde herkesle aynı sehırde aynı ülkede yaşayamazsınki.

Facebook bence msn kalktıgından berı bır ıletısım aracı.Cunku herkes skype kullanmasını bılmıyor.

Ama denız eşin hiç hoşlanmıyor ise sende kullanmayacaksın.bır facebook için kendını ve eşini üzmeye değmez.Fotoğraf nasıl bır fotoğrafki belki cocukta falan oldugunu toplu foto dıe etiketlemiştir.

vakti zamanı var elbet.tam teslimiyet ille de teslimiyet diyorum ben son zamanlarda.
büyüklerimiz ne acılar çekmiş de ümidini kaybetmemiş.Rabbim büyük.

canım eşim twiter kullanıyor bende face o konuda çok bi sıkıntı olmuyor ama eşim kimseyi ekleme diyor bende eklemiyorum.
o etiketlediği kişiyide eşim hiç sevmez görüşmez falan
eltim de özellikle bu kişiyi benim resmime etiketleyince kötü niyet sezdim durum bu yani
ama hiç bişey demesem mi yoksa ne yapmaya çalışıyorsun desem mi diye kararsız kaldım işte

aman yok ne büyüsü kısmet kapaması yaaa..

yakın diyorum hayata yakın ayy aptala malum olur derler öyle hissediyorum.

ama şu arakdaş kalmak fikrini kafandan at bir kere.evet aşık olacaksın sen

estagfurullah ne aptalı ama bır yanımda inşallah umarım öyledir diyor itiraf ediyorum

fotoğraf ne olursa olsun önemi yok
önemli olan şey bende ekli olmayan irtibatımız olmayan birisini sadece bi kişiyi resme etiketlemesi ne yani şimdi bu?
benim çocuğum yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…