30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

baya olmuş anlaşılan..

bende turkuazım verdıgı Allah de ötesini bırak kitabına başladım..

En sonda dün akşam gelinler savaşını izledim

evet evet oldu.bir korku film mi var.bir vatandaş tavsiye etti.türü gereği korkuyorum:18:
ama söz verdim izlicem diye hala izlicem. bakayım ben o filme de

nasıl gidiyor kitap? sizden ismini çok duydum ben de uğrarsam kitapçıya soracağım.

baya olmuş anlaşılan..

bende turkuazım verdıgı Allah de ötesini bırak kitabına başladım..

En sonda dün akşam gelinler savaşını izledim

Siyah Kuğu'yu izledim ben, psikolojik bir film, beğendim.
Allah de ötesini bırak henüz okumadım ama okuyacağım. :44:

Siyah Kuğu'yu izledim ben, psikolojik bir film, beğendim.
Allah de ötesini bırak henüz okumadım ama okuyacağım. :44:

teşekkür ederim.

Bende izlemiştim siyah kuğuyu hemde cok begenmiştim.

Aslında bıldıgımız ve uymamız gereken seyler ılk 40 sayfasını okudum.Aslında itiraf etmek gerekirse ben sıkıldım çünkü sey gibi olaylar mesela diyorki Allah'a ettiğiniz duayı edin ve bırakın takip etmeyın,Allah bıze vermedi diye söylemeyin .o sıze takip etmeyi bıraktıgınızda verır dıyor doğru yanı sanırım Allah'a dua ettim aa takip ediyimde belki Allah benı atlar diye sanırım kımsede bır düşünce yoktur bunun gıbı seyler ilk 40 sayfada anlatılıyor bu sebeple ben bıraz tuhaf buldum.

Ama bakalım 40 sayfadan sonra ne olur?

Ben sanırım mesela Allah de ötesini bırak derken gerçekten samanyolu tvde bazen ınanılmaz hıkayeler gösteriliyor ya oyle olaylar bekledım.Oyuzdende garip geldi.İlerleyen sayfalar bakalım ne olacak?

hangi film ki o adından bile korktun?

üzüldümm

canım senınle ılgılı degıl ben galıba cok büyük beklentı ıcıne girdim ondan dolayı bana tuhaf geldi.

Yoksa cok teşekkür ederim kitap için seninle bır alakası yokki kişiden kişiye kitap değişir.Mesala bir arkadaşımda okumuş telde konuşurken cumartesi akşamı ortaya cıktı.O muhteşem diyor ben bır kıtap okumuştum daha once sureler ve anlamları dıye o kitaptan sonra sanırım bunlar tuhaf geliyor bana.Ben bıraz daha elle tutulur somut hıkayeler okuma taraftarıyım.

bu arada turkuaz yazıcam sana ama ona henuz ulaşamadım toplantıdaymış cıkınca yazar bende sana yazarım.aklımda yazmadım dıye atladım dıye dusunme lütfen.

ben tahmin ettim aslında kitabın içeriğini.
o tarz kitaplar son zamanlarda revaçta ve merak edip aldığım kitapların hiç biri de beni şaşırtmadı.
o yüzden farklı tarz kitaplar okuyorum.

farklı şeyleri yapmayı seviyorum biri de korku filmleri

aynen o zaman bende bır kıtap var dur bakalım akşam bakıcam eğer bulabilirsem onun ismini yarın yazarım.

Onu okuduktan sonra her haftasonu dışarılarda sabahlara kadar duran ben 10:00-10:30 oldummu evımdeyım ve alkol almıyorum gece geç dışarda kalsamda çok etkilendim.Bir arkadaşım mutlaka okumamı ıstedı dıye okumuştum bırde bulabilirsem yazarım yarın ısmını sureler ve anlamları hakkındaydı ama muhteşemdi.

içinde hikaye anlatılıyor ama hepsi hikaye değil. inş sonrasında çok beğenirsin
Bana Allah yeter isimli kitap daha hikaye ağırlıklı ve dualar var içinde

bu arada turkuaz yazıcam sana ama ona henuz ulaşamadım toplantıdaymış cıkınca yazar bende sana yazarım.aklımda yazmadım dıye atladım dıye dusunme lütfen.

yok canım öle düşünmedim hiç.
öptüm

belki ilk 40 sayfa dıye oyle olmuştur nede olsa kıtaplar 100.cü sayfadan sonra keyıflı hale gelıyor bakalım.

olur tabi canım yaz.aslında çok bahsetmiyorum ortak bir konuda bululşsak da her birimizin inancı farklı olabilir diye.saygısızlık etmemek adına yanlış anlaşılmasın sakın.

ben sureler ,Allah ın isimlerinin zikri konusunu daha çok seviyorum.kesinlikle çok iyi geliyor.
en son yasin suresiyle ilgili mesela bir şey okudum.eğer ilginizi çeker derseniz bu konuda paylaşım yapabilirim.
ama dediğim gibi saygısızlık etmek istemediğimden ötürü pek konuya girmek istemedim.

Aynne oyle ama bız burda ne ınanmayanı nede ınananı eleştirmiyoruz ..mezhep,din ayrımı yapmıyoruz.

Hepımız bsylerden bahsedıyoruz bence kımse ustu kapalı yazdıgımız seylerden alınmaz.

Bana özelden yazarsan sevınırım yasin suresıyle ılgılı son okudugunu

normalde ben gidecektim ama böyle bir durumda görüşmeyeceğiniz. onun adaylık eğitimi var gelmeyi istemez ama istese de gelemez şu aşamada. düşünmüyorum bakalım iyim böyyle belki bitecek ve görüşmemek işe yarayacak

o kitabı okumuştum sonunda ağladım ya teşekkür ederim önerin için

selamlar limon ,en son bişiler yedim doymadım mı ne diyordu sonradan gören olmadı.

ya avatarlar değiştikçe alışamadım kim kimdi ben herkesi eski haliyle seviyorum öyle yabancılarla konuşuyor gibi hissediyorum. sanki arkadaşlarım yüz nakli yaptırdı da tipleri değişti

ya avatarlar değiştikçe alışamadım kim kimdi ben herkesi eski haliyle seviyorum öyle yabancılarla konuşuyor gibi hissediyorum. sanki arkadaşlarım yüz nakli yaptırdı da tipleri değişti

sen ortaya konuş boşver ben de aranıza yeni katıldım misal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…