- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.841
sen ortaya konuş boşverben de aranıza yeni katıldım misal.
ya avatarlar değiştikçe alışamadım kim kimdi ben herkesi eski haliyle seviyorum öyle yabancılarla konuşuyor gibi hissediyorum. sanki arkadaşlarım yüz nakli yaptırdı da tipleri değişti
bekar olduğum aşikar.özel sektördeyim ben de 30 u geçmiş hanımlar grubunda
hahahaagülümsün de bulamadı sanırım bizi kayboldu
Aslı ona sürpriz yapacağız demişti ama ses seda yok :44:
hoş geldin tekrar, bende pek tanımıyordum ama olsun tanışmış olduk, iyi yaptın gelmekle :13:
kızlar bana dua edin lütfen.
Deli cesareti örneği olarak işle ilgili bir direktörden bsy ıstedım adam mailimi alınca nasıl tepki verecek bılmıyorum ama acayıp durumdayım.Duanıza ıhtıyacım var.
Tugce bana kart çekermisin lütfen lütfen lütfen.
hayata, güzel gelişmeler olur inş
Deli cesareti örneği olarak işle ilgili bir direktörden bsy ıstedım adam mailimi alınca nasıl tepki verecek bılmıyorum ama acayıp durumdayım.Duanıza ıhtıyacım var.
hayatacım güzel gelişmelerini bekliyoruz.altına imzan olan hiç bir işten kuşkum yok
kendine güven dolu bir kadınsın sen.dualarımız seninle.
petunya hayırdır bir sinyal mi veriyorsun çeyiz gibi.
aaa boyle düşünmene cok sevındım gerçekten
sende oylesın bu topik sayesındede boylece yollarımız kesişmiş oldu.Insallah olur ya cok istiyorum
Benım annemde bana ceyız hazırlamaya başlamış.
Eki Görüntüle 951854
böyle renkli desenli şeylere bayılıyorum. iyi akşamlar kızlarKaraca fırın kabı
tugce bu hafta bsyler beklıyorum bende onunla ılgılı iş için bakarmısın lütfen.
aslında karşıdakini değil kendimizi affedip huzura eriyoruz. mesela boş sanadalye tekniği var. karşında o kişi varmış gibi konuşmak.
bitirilmemiş işleri bitirmek tamamlamak lazım yoksa hepsi birikiyor birikiyor olan bize oluyor. çozğu zaman karşı taraf hatırlamıyor bile bize bıraktığı acıyı.
tuğçecan ben de kart istesem zahmet olmazsa sağlık ve aşkk
ne olcake bizim sonumuz ya o olacak mı ki
teşekkür ederim.
Bende izlemiştim siyah kuğuyu hemde cok begenmiştim.
Aslında bıldıgımız ve uymamız gereken seyler ılk 40 sayfasını okudum.Aslında itiraf etmek gerekirse ben sıkıldım çünkü sey gibi olaylar mesela diyorki Allah'a ettiğiniz duayı edin ve bırakın takip etmeyın,Allah bıze vermedi diye söylemeyin .o sıze takip etmeyi bıraktıgınızda verır dıyor doğru yanı sanırım Allah'a dua ettim aa takip ediyimde belki Allah benı atlar diye sanırım kımsede bır düşünce yoktur bunun gıbı seyler ilk 40 sayfada anlatılıyor bu sebeple ben bıraz tuhaf buldum.
Ama bakalım 40 sayfadan sonra ne olur?
Ben sanırım mesela Allah de ötesini bırak derken gerçekten samanyolu tvde bazen ınanılmaz hıkayeler gösteriliyor ya oyle olaylar bekledım.Oyuzdende garip geldi.İlerleyen sayfalar bakalım ne olacak?
canım senınle ılgılı degıl ben galıba cok büyük beklentı ıcıne girdim ondan dolayı bana tuhaf geldi.
Yoksa cok teşekkür ederim kitap için seninle bır alakası yokki kişiden kişiye kitap değişir.Mesala bir arkadaşımda okumuş telde konuşurken cumartesi akşamı ortaya cıktı.O muhteşem diyor ben bır kıtap okumuştum daha once sureler ve anlamları dıye o kitaptan sonra sanırım bunlar tuhaf geliyor bana.Ben bıraz daha elle tutulur somut hıkayeler okuma taraftarıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?