- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.901
Beni tanımadan nasıl böyle ahkam kesiyorsunuz acaba anlamayadım.. çok şükür seçimlerimde hiç yanılmadım daha ilk adımda adamın ne mal olduğunu anlayıp gönderdim ve evet ben mükemmel bir kadınım itirazınız varmı? mükemmel erkek arıyorum o sebeple....
değişmeyecek erkek yokmuş gerçekten komik.. en güzel zamanlarımı elin odununu yontmak için harcayamam ayrıca bilin diye söylüyorum belli bir yaşa gelmiş erkeği ya da kadını ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz ancak köreltirsiniz ve bu da uzun bir uğraş gerektirir biz kadınlar mecbur muyuz? erkekler uğraşıyormu bu kadar?
nar çiçek için de hayır öyle büyük bir sorun yok geçmişte ama kendi ayaklarımın üzerinde durmam bana yeter. elin adamı için de değerlerimden taviz veremem erkekler zaten gereksiz canlılar bana göre çocuk olduktan sonra kadınlar hep sırt çeviriyor ihtiyacı kalmıyor adama.. görüyoruz yani.
benim tam tersim gibi düşünüyorsunuz ama evlenememişsiniz yine değişen ne var?
demek ki siz de düzgün adam bulamadınız o kadar naif düşünmenize rağmen..
Evet eminim öyledir karşına uygun biri çıksın hemen o engeller hedefler bir kenara atılır bilirim ben... yani açıkca çıkıp kendime göre bir erkek bulamadım demek zor değil bu ayıp günah da değil.
arkadaşım amaç nedir ? dışardan gördün mutlu mesutlar gidip deşeyim mi dedin anlamadım ki..
evet bulamadık.sen mükemmelken bulamadın biz sap sap takılıyoruz bulamadık.dahası arayış çabasında da değiliz.
ha bak benim değer verdiğim bir adam var,seviyorum hatta.böyle vurdum mu masaya lafı geçen tiplerden,eski kafalı falan.
derdimiz salt evlenmek değil ki bizim.o kadar sohbetten bunu anladıysan hayata nın da vurgulamak istediği gibi senin mükemelliyetçilik kişiliğine ters olmuş. kazan kaldıracak başka bir konu bul lütfen.
nar-çiçek fılozoftumuzdan haberın varmı? kızlarında dedıgı gıbı bayadır girmedi.nasıl acaba?
Benim de istediğim bu! dökülüyorum kızlar, vücudum ağrıyor. Etlerim kemiklerim sızlıyor.
Sağ ol Petunyacığım.
benımde bır bey var senınkinden eski kafalı olmasın benıde yaseminin kakılmiş tıplemesi halıne getiriyor.Aradada sokakta nara atıyor.Atalarımız ne demiş kadının sırtından sopayı,karnından sıpayı eksik etmeyeceksinhep bunlar mükemmel erkeği bulamamızdan
bı an kendımı boyle bırısı ıle düşündümde hahahaha ofiste koptum mıllette noluo dıe bakıyor töbe töbe... İçimde kocamın tıpı ıle ılgılı saklı kalmış duygular cıktı galiba...
benim arkadasım da da oldu batarya sorunu ama garanti kapsamına giriyormuş ordan değiştirdi.. benim s3 dede adaptör bozuldu garanti başka şej,hirde olunca yeni aldım gidince gösteririm diye duruyor..benim nişanlımda var samsung s4. batarya sorunu yaşadı canım.
yeni batarya almak durumunda kaldı.
bataryası şişme yapıyormuş.
inşallah sende olmaz.
güle güle kullan canım.
Facede benzer isim soyisim varsa bazen oluyor etiketini kaldır geç bence ..eşine de uygun dille bahset kaldırdığınıda ssöyle derim ben...sıkıntı yapmaya değmez ki..kızlar şimdi şöyle anlatayım
ben 20 aylık evliyim eşimin ailesiyle irtibatım yoktur.Pek görüşmeyiz birbirimizi arayıp sormayız
eltilerimden bi tanesi bana yakın oturur 20 dklık mesafede diğerleri köyde
neyse bana yakın olan eltimin beni kıskandığını düşünürdüm hep
tavırlarıyla falan bunu bir şekilde belli ederdi zaten.
neyse konuya geleyim
ben facebook kullanıyorum eşim istemiyor ama yinede kullanıyorum
erkek olarak kimseyi eklemiyorum kendi kuzenlerimi bile
neyse dün akşam açıp bi baktım ki bu eltim eşimin bi tane kuzeni var onu benim resmime etiketlemiş bu ne demek oluyor yani
eşimin bu konularda ne kadar katı olduğunu biliyor.
eşim hemen tepki gösterir kıskançtır bir çok konuda buna rağmen ne yapmaya çalışıyor şimdi bu görünce tepem attı.
sizce ne yapmalıyım
görünce tepkimi göstereyim mi?
canım burda yazmadıysan bana özelden yazsana merak ettim...olur tabi canım yaz.aslında çok bahsetmiyorum ortak bir konuda bululşsak da her birimizin inancı farklı olabilir diye.saygısızlık etmemek adına yanlış anlaşılmasın sakın.
ben sureler ,Allah ın isimlerinin zikri konusunu daha çok seviyorum.kesinlikle çok iyi geliyor.
en son yasin suresiyle ilgili mesela bir şey okudum.eğer ilginizi çeker derseniz bu konuda paylaşım yapabilirim.
ama dediğim gibi saygısızlık etmek istemediğimden ötürü pek konuya girmek istemedim.
Beni tanımadan nasıl böyle ahkam kesiyorsunuz acaba anlamayadım.. çok şükür seçimlerimde hiç yanılmadım daha ilk adımda adamın ne mal olduğunu anlayıp gönderdim ve evet ben mükemmel bir kadınım itirazınız varmı? mükemmel erkek arıyorum o sebeple....
değişmeyecek erkek yokmuş gerçekten komik.. en güzel zamanlarımı elin odununu yontmak için harcayamam ayrıca bilin diye söylüyorum belli bir yaşa gelmiş erkeği ya da kadını ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz ancak köreltirsiniz ve bu da uzun bir uğraş gerektirir biz kadınlar mecbur muyuz? erkekler uğraşıyormu bu kadar?
nar çiçek için de hayır öyle büyük bir sorun yok geçmişte ama kendi ayaklarımın üzerinde durmam bana yeter. elin adamı için de değerlerimden taviz veremem erkekler zaten gereksiz canlılar bana göre çocuk olduktan sonra kadınlar hep sırt çeviriyor ihtiyacı kalmıyor adama.. görüyoruz yani.
benim tam tersim gibi düşünüyorsunuz ama evlenememişsiniz yine değişen ne var?
demek ki siz de düzgün adam bulamadınız o kadar naif düşünmenize rağmen..
Evet eminim öyledir karşına uygun biri çıksın hemen o engeller hedefler bir kenara atılır bilirim ben... yani açıkca çıkıp kendime göre bir erkek bulamadım demek zor değil bu ayıp günah da değil.
bende yeni geldim tam kişiler oturmaya başlamıştı artık bu haliyle oturtacağım zihnimde bir yere:)ya avatarlar değiştikçe alışamadım kim kimdi ben herkesi eski haliyle seviyorum öyle yabancılarla konuşuyor gibi hissediyorum. sanki arkadaşlarım yüz nakli yaptırdı da tipleri değişti
hayırlı olmuştur inşallah mailin...İnşallah Allah büyük.
çok ciciymiş:) bende eşya almaya ve bakmaya cesaret edemiyorum biri olunca bakarım diyenlerdenim...Eki Görüntüle 951854
böyle renkli desenli şeylere bayılıyorum. iyi akşamlar kızlarKaraca fırın kabı
Hoşbulduk:)Biraz kendini serbest bırakman gerekir. Mükemmeliyet aramak belki doğrudur. Ama bu zaman zaman bozulur. Herkes her zaman mükemmel olamaz.
Sen nasıl varsan sana uygun biri de vardır. Adam var ama biz bir sürü kulp takıp elimizin tersiyle itiyoruz.
Haklısın Hayata biz çekiyoruz aslında. Çevremizi doğru seçersek olur.
O zaman da diyececeğiz arkadaş olarak gördüm olmaz. Bu kısır döngü nasıl bozulur :)
hoş geldin cerenkar.
Ben sadece işimle ilgili plan yapıyorum. eş için görüştüğüm kişilerde çok fazla ayrıntıya takıldığım oluyor. Ama kısmet diyorum. nasip değilmiş.
tabii ki umut edeceksin, seni boyle karamsarliga ve belirsizlige surukleyen seyin, karsindaki kisiyle alakali oldugunu dusunmekteyim artik, oysa guzel seylere sahipsin hayatta, kendine ait bir ev bir evlilik neden olmasin
çok aradık koca kimse bizi almadı
hedefimizde engelemiz de yok ama koca bulamıyoruz çok üzülüyorum artık kocam yok diye. kendimi ölüdrmeyi bile denedim defalarca ama yine yok yine yok. çirkin, işi gücü, karekteri hiç öneml değil de halbuki ama yine de koca bulamadım
çirkin olmam bunda en büyük engel farkındayım kiloloyumda oldukça ama değişitemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?