30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben sızın güzelliğinizle değil olaylara bakış açınıza göre düşüncelerimi dile getirdim ama sız o kadar mükemmelsinizki karşınızdakinin ne demek istediğini sadece ahkam kesmek olarak anlıyorsunuz... Başka soyleyecek söze gerek yok zaten.

Çocugunuz varmı bılmıyorum ancak eğer yok ise yaşlandıgınızda bu düşüncelerinizin devam etmesini dilerim

Son düzenleme:
benim tam tersim gibi düşünüyorsunuz ama evlenememişsiniz yine değişen ne var?
demek ki siz de düzgün adam bulamadınız o kadar naif düşünmenize rağmen..

nesrin hanım sımdıye kadar bır erkek aradıgımı gerçekten nereden bılıyorsunuz?

Veya hayatımla ılgılı ne bekledıgımı ? Neden evlenmediğimi öncelikle 20li yaşlarımdayım hala ve kendımle ılgılı herseyden once gerçekleştirmek istediklerim için hayatıma kımseyı almak ıstemıyorum.

Burdakı herkes bellı bır yaş grubunda olan ve hayatına gerçekten doğru ınsanı bulamadıgı ıcın değil önüne başka seyler oldugu başka seylerı gerçekleştirme için evlılığı ertelemiş veya evlenmiş-boşanmış kişiler.

Kaldıki sıze derdimizide anlatmak düşüncesindede artık değilim.Mükemmel erkeği bulmanız dileğiyle.

Son düzenleme:
Evet eminim öyledir karşına uygun biri çıksın hemen o engeller hedefler bir kenara atılır bilirim ben... yani açıkca çıkıp kendime göre bir erkek bulamadım demek zor değil bu ayıp günah da değil.

arkadaşım amaç nedir ? dışardan gördün mutlu mesutlar gidip deşeyim mi dedin anlamadım ki..
evet bulamadık.sen mükemmelken bulamadın biz sap sap takılıyoruz bulamadık.dahası arayış çabasında da değiliz.

ha bak benim değer verdiğim bir adam var,seviyorum hatta.böyle vurdum mu masaya lafı geçen tiplerden,eski kafalı falan.
derdimiz salt evlenmek değil ki bizim.o kadar sohbetten bunu anladıysan hayata nın da vurgulamak istediği gibi senin mükemelliyetçilik kişiliğine ters olmuş. kazan kaldıracak başka bir konu bul lütfen.

oyle olsaydı gerçekten derdim rahat ol bu kadar rahatsız olmana gerek yok
nar_çiçek boşver bız rahatız,hanımefendı mükemmel erkeği bulamadığından rahatsız ve herkesı kendısı gibi zannedıyor.

benımde bır bey var senınkinden eski kafalı olmasın benıde yaseminin kakılmiş tıplemesi halıne getiriyor.Aradada sokakta nara atıyor.Atalarımız ne demiş kadının sırtından sopayı,karnından sıpayı eksik etmeyeceksin hep bunlar mükemmel erkeği bulamamızdan

Son düzenleme:

bı an kendımı boyle bırısı ıle düşündümde hahahaha ofiste koptum mıllette noluo dıe bakıyor töbe töbe... İçimde kocamın tıpı ıle ılgılı saklı kalmış duygular cıktı galiba...

yok cidden benimki eski kafalı bir adamdır.ben de kendimi öyle tabir ederim ondan uyuşuruz.

benim nişanlımda var samsung s4. batarya sorunu yaşadı canım.
yeni batarya almak durumunda kaldı.
bataryası şişme yapıyormuş.
inşallah sende olmaz.
güle güle kullan canım.
benim arkadasım da da oldu batarya sorunu ama garanti kapsamına giriyormuş ordan değiştirdi.. benim s3 dede adaptör bozuldu garanti başka şej,hirde olunca yeni aldım gidince gösteririm diye duruyor..

Facede benzer isim soyisim varsa bazen oluyor etiketini kaldır geç bence ..eşine de uygun dille bahset kaldırdığınıda ssöyle derim ben...sıkıntı yapmaya değmez ki..

canım burda yazmadıysan bana özelden yazsana merak ettim...

:)) bu saldırı niye. seni zorla evlendirmiyoruz ki!!!

Son düzenleme:
ya avatarlar değiştikçe alışamadım kim kimdi ben herkesi eski haliyle seviyorum öyle yabancılarla konuşuyor gibi hissediyorum. sanki arkadaşlarım yüz nakli yaptırdı da tipleri değişti
bende yeni geldim tam kişiler oturmaya başlamıştı artık bu haliyle oturtacağım zihnimde bir yere:)

İnşallah Allah büyük.
hayırlı olmuştur inşallah mailin...

Eki Görüntüle 951854

böyle renkli desenli şeylere bayılıyorum. iyi akşamlar kızlar Karaca fırın kabı
çok ciciymiş:) bende eşya almaya ve bakmaya cesaret edemiyorum biri olunca bakarım diyenlerdenim...

Hoşbulduk:)

tabii ki umut edeceksin, seni boyle karamsarliga ve belirsizlige surukleyen seyin, karsindaki kisiyle alakali oldugunu dusunmekteyim artik, oysa guzel seylere sahipsin hayatta, kendine ait bir ev bir evlilik neden olmasin

canım derdim karşılay ilgili değil. şöyleki birini düşünüp eşya alacaksın olamyacak sonra beni onları herhangi bir şekilde kullanamam o açıdan almıyorum.

kendi evim eşyalarım olsun isterim. eşya almak yerine bu sene birikim yapıyorum. inş kısmetse bir şeyler olursa darda kalmamk adına

çok aradık koca kimse bizi almadı
hedefimizde engelemiz de yok ama koca bulamıyoruz çok üzülüyorum artık kocam yok diye. kendimi ölüdrmeyi bile denedim defalarca ama yine yok yine yok. çirkin, işi gücü, karekteri hiç öneml değil de halbuki ama yine de koca bulamadım

çirkin olmam bunda en büyük engel farkındayım kiloloyumda oldukça ama değişitemiyorum

Espiriye vurdun değil mi.

bir kişinin lafıyla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…