30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Espiriye vurdun değil mi.

bir kişinin lafıyla ...

İnsanlar nası görmek isterse öyle görür canım. Ego tatmini yapmak isteyenlere hizmet ettim sadece umarım anlar. Buraya gelip hiç sohbet etmeden kimse kimse hakkına konuşamaz bu şekilde. Bizi benim yorumumda olduğu gibi hayal ediyor bırak öyle kalsın

hahaaa :13: çok güldüm Limon, şaka yaptın değil mii

kızlar negatif düşünce yok, güzel düşünüp güzel söylemek var..
rabbim bizi ve herkesi özene bezene yaratmış, zira kimse mükemmel değil, olamaz da..
Noksan ararken insan, öyle eksik kalır ki bazen..
Kusur aramak isteyen aynaya baksın.. ( bu sözü çok severim )

bu arada gülümsünü merak etmeye başladım yok ortalarda :44: özledim

Son düzenleme:
işin garibi kurduğum cümlelerle nar_çiçek ve ben anlatmaya çalıştım ama nafile en sonunda bende geyiğe vurdum bakma geyiğe vurunca cokta eğlendim..
Allah akıl fikir versin sanki azmiş azdık diye herkese koca gözüyle bakan tipleriz töbe töbe
Ha oylesıde gelebilir ama bu benıdede,onuda kımseyıde ılgılendırmez ..direkt ben mükemmelim demesinde bence problem var

evet bende çok özledim...

Kesinlikle bırde kıza güvenme güzelliğine bır sivilce yeter,güvenme zenginliğine kıvılcım yeter dedim ama nafile.

Özgüven ok ıyı guzelde bu kadarıda kişinin kendısıne zarar verir.

yok cidden benimki eski kafalı bir adamdır.ben de kendimi öyle tabir ederim ondan uyuşuruz.

aaa ben şaka yaptın zannedıyorum oyuzden bende geyıge vurdum..Eskı kafalı derken nasılki?
Ben senın erkek arkadaşın oldugunuda bılmıyordum kusura bakma

Ama benım hayatımdakı koca hayalımde pek güzelmiş

anladım canım..
ben biraz profiline baktım ondan bşy yazmadım pek.

bence en mantıklısı canım para her zaman gerekli, sağlık tatil vs herşey için... o yüzden birikim yapmak daha avantajlı

Son düzenleme:

bende almıyorum benımde annem yapıyor.Bende bu sene bırıkımde yapamadım.Tatıl,okul vs'ye gıdıyor para.

Ama en guzeli bırıkım yapıp evlenırken almak veya sonrasında bırıkım doğru dürüst yapabılıyorsan ev,araba vs almak.en mantıklısını yapıyorsun.

yok hayatacım yaa hatırlarsan benim bir konum vardı

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=666895

buradan hatırlarsın belki.hala arkadaş konumundayız.ben seviyorum onun maço hallerini
mikemmel olamıyorum napımm.

cerencim döneceğim sana konuyla ilgili.

bence en mantıklısı canım para her zaman gerekli, sağlık tatil vs herşey için... o yüzden birikim yapmak daha avantajlı
tabi ki şaka yaptım şükür kafatı yemedim
ben genelde çirkin severin bana hitap etsin yeter. Bazı adamlar cidden yakışıklı olur ama iki laf edemezsin

Telden girdim yazım yanlışlatı mevcut

Yani para birikitip ilerdr başka şeyler de düşünebilirim. sağlık olsun da her şey olur bir şekilde

yaa kızlar ben zamanında aldım hangi akla hizmetse .
gerçi şimdi birikim de yapmıyorum.saldım çayıra misali.

yahuşuhlu adamları napalım biz hem.

nar_çiçek evet konuşmuştuk benım onu başka ülkeye gondermeden onceki halimdi.
Adı konmamış duygular cok zor oluyor.ıkınızde yarım kalıyorsunuz sen onun yenı türküsü oluyorsun o senın ıcınde kalan ,ne arkadaş oluyorsunuz ne dost nede x bsy olsanız belki yaşansa geçecek ama yaşanmadığı için bır uhte oluyor.

Nasılsın dedıgınde özledim demek istiyorsun sözcüğü söylerken dilin düğümleniyor,sesin çıkmıyor.Adı konsa belki ayrılacaksınız bırsey olmayacak ama ıkınızınde cesareti olmuyor sürüp gidiyor..

Dayanabiliyormusun? Ben görmemeye, duymamaya,işitmemeye çalışıyorum..

En son ben paristeyken konuştuk sonra bıkaç gün sonra doğumgününü kutladım hıc beklemedıgı noktada sok olmuş bır vazıyette aptal oldu.Yaza giderim belki eserse ama tekrar aynı sekılde kör kütük aşık olupta söyleyememekten korkuyorum..Canım acıyor düşündükce en buyuk engel aklımız oluyor bazen olmamalı dıye.. bılıyorum soylememek,adı konmaması içimde hep bır pişmanlık olacak ama adı konarsada ben kendımden geçmekten korkuyorum.

Siz adını koyabıldınızmı? Baya uzun zaman oldu.

Son düzenleme:

hatırladın değil mi

askerliği mayısa kaldı.hayır adı konmuş bir şeyler yok henüz.artık ciddi ciddi görüşmek için utandığını düşünmeye başladım.
hayır var bişiler belli ediyor ama nedir onu tutan kestiremiyorum.pat diye söyleyeceğim bir gün şu gün şuraya gel diye.

bugün canımın sıkkınlığı bunun üzerineydi aslına bakarsan.bazen buram buram özlüyor insan.telefonda değil ama
yazarak konuşunca bazen dile getiriyorum.hani o duygular taşar ya.öyle bişiy.mayısa kadar epey var görüşürüz umudum var.
dahası bu konuyu deşmeye niyetim var.inceldiği yerden kopsun ve hayatıma bakayım.parçalarım dağılsın toplayım.:26:

iyi bir karar vermişsin.görüşmek bu yüzden önemli oluyor işte.inşallah beklenmedik güzel haberler alırsın.

hatırladım ama hatırlamaz olaydım( senın ıcın degıl ama benım canım aklıma gelince çok acıyor)
facede bır resmıne denk gelince,bırsey görünce aglayasım geliyor.Kıyametleri koparasım nıye dıye
yanı az çok bildiğin seyler vardır neden olmuyor ki?
Eminmisin parçalarını dağıtmak ıstemekten,ya toparlanamazsan o olmadan yanı ılıskını bılmıyorum ama benı mesela toparlayan adamım,yerı geldıgınde fırlamalıgıyla yerı geldıgınde duygusallıgıyla.onunla konuşup toparlanamamktan korkuyorum.oyuzden beynım konuşsada dilim susuyor.

cevremden kımse bılmez ve ben hatırlamamak için onu yok sayıyorum artık.

Son düzenleme:

valla ilk önce şaka dedim sonra allah allah acaba mı dedim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…