- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.061
hoşbulduk nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım?
Çalıkuşunda mı vardı bunlar canım. :)
kızlar cok yorgunum bıde üstüne dışım kırıldı kökü içinde.
Öğlen bır dışcıye gıttım okmeydanı agız ve diş hastalıklarına git dişlerinde problem var çünkü dedi.Yarın ıcın randevu aldım ama müdürüme henüz soyleyemedm.Bır bu eksıktı buda oldu tam oldu modundayım..
iyi gidiyor canım. sakin durmaya çalışıyorum.
Haliyle bir çok ayrıntı geliyor insanın kafasına ama kafamdakileri not etmeye çalışıyorum ki beynimde ağırlık yapmasın.
sen nasılsın canım?
iyiymiş canım. en azından evine de zaman ayırabiliyorsun.
evet canım..
bu haftaki bölümünde o ayeti tekrarlayan sahneler vardı. izledin sandım.. babası kızlara dedi ... -ayet- inne meal usri yusra..
şüphesiz her zorlukta bir kolaylık vardır.feride bunu hatırladı hep..
evet canım..
bu haftaki bölümünde o ayeti tekrarlayan sahneler vardı. izledin sandım.. babası kızlara dedi ... -ayet- inne meal usri yusra..
şüphesiz her zorlukta bir kolaylık vardır.feride bunu hatırladı hep..
zor deme canım. zor dersen zor olur.
her zorlukla beraber bir kolaylık ta vardır.
bir kişi senin için hayırlı ise herşey su gibi akıp gider. ekstra bir çaba sarfetmene gerek kalmaz.
ama hayırlı değilse hep bir engel çıkar.
bunu da göz önüne almak lazım.
et ve gerçekleştir canım sen herseyın en güzeline layıksın..
İnşallah hersey süper olur..
tabi ki, randevulu çalışmış oluyorum aynı zamanda :) LR HELTY & BEAUTY sponsoruyum ve cilt bakımlarının yanısıra onun ürünleriyle ciltlere ürün tedavisi de uyguluyorum .. tabi kendimde yıllardır kullanıyorum 12 sene oldu..
Aaaa izleyememiştim bu hafta canım. Dışarıdaydım.
Tesadüf olmuş. :)
aa ben izlemedim .Gercı hangı gün desenız onuda bılmıyorum ama kesinlikle şüphesiz her zorlukta bır kolaylık vardır.. Yada olmuyorsa daha ıyısı olacağı içindir.
Ayy teşekkür ederim canım. İnşallah.
Siz de herşeyin en güzeline layıksınız.
Allah sizlere de nasip etsin inşallah.
doğru diyorsun aslında ama bu duruma biraz alıştırmam lazım kendimi.mantığımın hemen kabul ettiğini kalbim bir çırpıda kabul edemiyor
evet kızlar, bilmem belki de tesadüf değildir.. belki bunu duymaya ihtiyacımız vardı- İnşirah Suresi -
inşallah artık hayatıma cıdden bırısı girsin ve eskılerı alsın götürsün hayatımın anlamı olsun.
Hanı derler ya ruh eşini bulacaksin evlenmeden önce dıye benımkısı hakıkaten ruh galıba ortalıklarda yok
nar_çiçek adama adam gibi söyle o zaman ,barı çözülcekse çözülsün veya bıtsın.
Boylesı eger olurda olmazsa senı daha mutsuz eder ,çünkü kafanda hayaller,umutların olacak ve anlam yükleyeceksin gitgide ve olmadıgını düşün Allah korusun cidden problem olur.
Adamdan eminmisin? Aynı sehırde olupta görüşmek istememesi bana her ne olursa olsun normal gelmiyor.Belki evli veya kız arkadaşı var? emınmısın olmadıgına..
Bence bıraz kendını geri çekmeli frenlemelisin ,eğer konuşamıyorsan ki senı kaybetme ihtımalı olup kendısı gelsin.
Her ınsan boşlukta olabilir,her ınsanın hayatında bazı duygusal dönemler olabilir benım gibi bır ınsan nıye oldu dıye düşünme her ınsan o boşluk zamanlarında olabilir ve oldun..ama bundan sonra ne olacak o önemli
belki de çok yakınındadır canım ama zamanı vardır karşına çıkmasının.
Bak benim nişanlım teyzemin üstünde oturuyormuş.
senelerce teyzeme geldim gittim onun orda olduğundan haberim bile yoktu.
bu işler belli olmuyor. :)
Allah hakkında hayırlı olanı kalbine razı eylesin inşallah canım.
evet sızınkısı cok iyiymiş hikayenız benımde benzer hıkayelerı olan arkadaşlarım var hatta bır tanesı pasaport kuyrugunda bır cocuk ıle tanıştı -evlendi meğer cocuk aslında bır kaç bına ılerısınde oturuyormuş ama hiç karşılaşmamışlar.pasaport sırasında tanışıp,evlendiler.
Kimbılır belkıde zamanı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?