30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hoşbulduk nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım?

iyi gidiyor canım. sakin durmaya çalışıyorum.
Haliyle bir çok ayrıntı geliyor insanın kafasına ama kafamdakileri not etmeye çalışıyorum ki beynimde ağırlık yapmasın.
sen nasılsın canım?

Çalıkuşunda mı vardı bunlar canım. :)

evet canım..
bu haftaki bölümünde o ayeti tekrarlayan sahneler vardı. izledin sandım.. babası kızlara dedi ... -ayet- inne meal usri yusra..
şüphesiz her zorlukta bir kolaylık vardır. feride bunu hatırladı hep..

geçmiş olsun canım.
ama bu sağlık konusu müdürün izin vermeli.

iyi gidiyor canım. sakin durmaya çalışıyorum.
Haliyle bir çok ayrıntı geliyor insanın kafasına ama kafamdakileri not etmeye çalışıyorum ki beynimde ağırlık yapmasın.
sen nasılsın canım?

et ve gerçekleştir canım sen herseyın en güzeline layıksın..

İnşallah hersey süper olur..

Aaaa izleyememiştim bu hafta canım. Dışarıdaydım.
Tesadüf olmuş. :)

aa ben izlemedim .Gercı hangı gün desenız onuda bılmıyorum ama kesinlikle şüphesiz her zorlukta bır kolaylık vardır.. Yada olmuyorsa daha ıyısı olacağı içindir.

doğru diyorsun aslında ama bu duruma biraz alıştırmam lazım kendimi.mantığımın hemen kabul ettiğini kalbim bir çırpıda kabul edemiyor

güzelmiş canım.
o ürünü duymamıştım hiç.
ben de dermalogianın ürünlerini kullanmaya başladım.
cildim daha parlak ve canlı gözükmeye başladı bana göre.

Aaaa izleyememiştim bu hafta canım. Dışarıdaydım.
Tesadüf olmuş. :)

aa ben izlemedim .Gercı hangı gün desenız onuda bılmıyorum ama kesinlikle şüphesiz her zorlukta bır kolaylık vardır.. Yada olmuyorsa daha ıyısı olacağı içindir.

evet kızlar, bilmem belki de tesadüf değildir.. belki bunu duymaya ihtiyacımız vardı - İnşirah Suresi -

Ayy teşekkür ederim canım. İnşallah.
Siz de herşeyin en güzeline layıksınız.
Allah sizlere de nasip etsin inşallah.

inşallah artık hayatıma cıdden bırısı girsin ve eskılerı alsın götürsün hayatımın anlamı olsun.

Hanı derler ya ruh eşini bulacaksin evlenmeden önce dıye benımkısı hakıkaten ruh galıba ortalıklarda yok

belki de çok yakınındadır canım ama zamanı vardır karşına çıkmasının.
Bak benim nişanlım teyzemin üstünde oturuyormuş.
senelerce teyzeme geldim gittim onun orda olduğundan haberim bile yoktu.
bu işler belli olmuyor. :)

evet sızınkısı cok iyiymiş hikayenız benımde benzer hıkayelerı olan arkadaşlarım var hatta bır tanesı pasaport kuyrugunda bır cocuk ıle tanıştı -evlendi meğer cocuk aslında bır kaç bına ılerısınde oturuyormuş ama hiç karşılaşmamışlar.pasaport sırasında tanışıp,evlendiler.
Kimbılır belkıde zamanı vardır.

insan yeri gelince yanında yatan kocasının duygularından bile emin olamıyor.çok çok eminim dersem aptallık ederim.
her ikisi de olmadığını biliyorum ama.bir kaç zaman suskun kalmak en iyisi gibi .neler yapacak belli olur zaten.olmadı
bir son nokta koyarım çünkü epey sabrettim.zaten kararsızlık ve belirsizlik hallerini normalde de hiç sevmiyorum.
biraz bunları düşünmem gerek.bu zamana kadar hiç olumsuz düşünmek istemedim aslında ama bir yerden sonra aklımın
ipleri kopuyor işte.

ayrıca çok geçmiş olsun hayata:26:

ya bana ne demeli ..
aynı semtte oturmuşuz senelerdir, aynı yollardan geçmişiz.. gerçekten düşününce çok ilginç geliyor

Allah hakkında hayırlı olanı kalbine razı eylesin inşallah canım.

amin canım aminn.senin de güzel gönlüne göre olsun her şey.

bilmiyorum ama söz verdim kendime.zaten şu durumu bile yaşamamam gerekiyordu benim.
eğer olumlu bir şey olmazsa ben bir daha kolay kolay bu işlere bulaşmak istemiyorum.yalnız ölen tek ben olmayacağım nasılsa.

Ne güzelmiş canım.
Demek ki Allah ol dediği zaman oluyor.
Zaten kiminle evlneceğin belli canım.
sadece bu süreçte olumlu düşün ve huzurla mutlulukla bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…