30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

melek tuğçe:;
sende benim duygularıma tercüman oldun, aynen yazmışsın sanki yıllardır tanıyor gibi.. :13: çok teşekkür ederim.
güzel düşünmeye devam o halde.. dua ve sevgiyle

Son düzenleme:

çok bir özellik arayan biri olmadım aslında.pek çok konuda ortak ,aynı duygularda olmak belki etkilidir ilaveten bilemiyorum.
aslında sorunlarını yansıtan biri değildir.son derece eğlenceli de bir yanı var.hayırlısı diyip payıma düşeni beklemem gerek sanırım.
yaşıt sayılırız tuğçecim ve bu yaşlarda çok zormuş bu işler.

kesinlike Tuğçe ye katılıyorum..
düşündüren erkeklerden uzak durmalı..
bu sadece yıpratır ve bir gün düzelir umudu..
bilmiyorum bende şu ana kadar işe yaramadı..
net olması çok daha güzel

melek tuğçe:;
sende benim duygularıma tercüman oldun, aynen yazmışsın sanki yıllardır tanıyor gibi.. :13: çok teşekkür ederim.
güzel düşünmeye devam o halde.. dua ve sevgiyle

Rica ederim canım.
Kalbimden gelenleri yazdım.
Gül düşünürsen gülistan olursun.
diken düşünürsen dikenlik olursun.
Dua, sevgi ve ışıkla canım.

zor deme canım. zor dersen zor olur.
her zorlukla beraber bir kolaylık ta vardır.
bir kişi senin için hayırlı ise herşey su gibi akıp gider. ekstra bir çaba sarfetmene gerek kalmaz.
ama hayırlı değilse hep bir engel çıkar.
bunu da göz önüne almak lazım.

Çalıkuşu

nar_çiçek adama adam gibi söyle o zaman ,barı çözülcekse çözülsün veya bıtsın.

Boylesı eger olurda olmazsa senı daha mutsuz eder ,çünkü kafanda hayaller,umutların olacak ve anlam yükleyeceksin gitgide ve olmadıgını düşün Allah korusun cidden problem olur.

Adamdan eminmisin? Aynı sehırde olupta görüşmek istememesi bana her ne olursa olsun normal gelmiyor.Belki evli veya kız arkadaşı var? emınmısın olmadıgına..

Bence bıraz kendını geri çekmeli frenlemelisin ,eğer konuşamıyorsan ki senı kaybetme ihtımalı olup kendısı gelsin.

Her ınsan boşlukta olabilir,her ınsanın hayatında bazı duygusal dönemler olabilir benım gibi bır ınsan nıye oldu dıye düşünme her ınsan o boşluk zamanlarında olabilir ve oldun..ama bundan sonra ne olacak o önemli

kızlar cok yorgunum bıde üstüne dışım kırıldı kökü içinde.

Öğlen bır dışcıye gıttım okmeydanı agız ve diş hastalıklarına git dişlerinde problem var çünkü dedi.Yarın ıcın randevu aldım ama müdürüme henüz soyleyemedm.Bır bu eksıktı buda oldu tam oldu modundayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…