- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.081
ya bana ne demeli..
aynı semtte oturmuşuz senelerdir, aynı yollardan geçmişiz.. gerçekten düşününce çok ilginç geliyor
insan yeri gelince yanında yatan kocasının duygularından bile emin olamıyor.çok çok eminim dersem aptallık ederim.
her ikisi de olmadığını biliyorum ama.bir kaç zaman suskun kalmak en iyisi gibi .neler yapacak belli olur zaten.olmadı
bir son nokta koyarım çünkü epey sabrettim.zaten kararsızlık ve belirsizlik hallerini normalde de hiç sevmiyorum.
biraz bunları düşünmem gerek.bu zamana kadar hiç olumsuz düşünmek istemedim aslında ama bir yerden sonra aklımın
ipleri kopuyor işte.
ayrıca çok geçmiş olsun hayata:26:
amin canım aminn.senin de güzel gönlüne göre olsun her şey.
bilmiyorum ama söz verdim kendime.zaten şu durumu bile yaşamamam gerekiyordu benim.
eğer olumlu bir şey olmazsa ben bir daha kolay kolay bu işlere bulaşmak istemiyorum.yalnız ölen tek ben olmayacağım nasılsa.
Ne güzelmiş canım.
Demek ki Allah ol dediği zaman oluyor.
Zaten kiminle evlneceğin belli canım.
sadece bu süreçte olumlu düşün ve huzurla mutlulukla bekle.
güzelmiş canım.
o ürünü duymamıştım hiç.
ben de dermalogianın ürünlerini kullanmaya başladım.
cildim daha parlak ve canlı gözükmeye başladı bana göre.
ya bana ne demeli..
aynı semtte oturmuşuz senelerdir, aynı yollardan geçmişiz.. gerçekten düşününce çok ilginç geliyor
evet ben bunu geçenlerde sitede tesadüfen okudum.
Allah herkesın evlenecegı kısıyı belirtmiş ve o kişi mutlaka bır sekılde karşına cıkıyormuş.
Bakalım hayırlısı vaktı geldiğinde cıkar ınsallah.burada sevgılısınden ayrılanlar olarak bır grubumuz vardı kızların cogu uzun zaman hayatına kımseyı almamıştı.bu sene cogu evlendı demekki oluyor.
ama karamsar düşünüyorsun canım.
bu olmazsa başka biri olmaz diye bir şey yok ki.
Herkesin bir eşi var. doğru zaman geldiğinde onla karşılacaksın elbette.
ve onu tanıyacaksın gördüğünde. o da seni tanıyacak.
içinize derin bir huzur ve sevgi duygusu gelecek ve bu karşılıklı olacak.
İnsan hayatında önce böyle şeyler yaşıyor ki sonra eşi karşısına çıktığında mutlu olsun kıymet bilsin ve şükretsin diye.
bak ben nişanlıydım geçen yıl başkasıyla ve 1,5 yıl nişanlı kaldıktan sonra, nişanı attım.
Çünkü sorunlu ve kararsızlıklar içinde bir insandı. Bu da beni mutsuz ediyordu.
fakat umudumu kayebetmedim. bir yerlerde benim de bir eşim var buna inanıyorum dedim.
8 AY SONRA da şimdiki nişanlımla tanıştım.
O yüzden umudunu hiç kaybetmemeni öneririm.
yanlış anlama lütfen ben senı üzmek için yazmadım ama gerçekten dışarıdan bakan bırısı olarak adamın görüşmek istememesi çok ilginç.Sonuçta aynı sehırdesın ve ımalar,bsyler oluyor fakat adam görüşmüyor poff ben kafayı sıyırırdım resmen nıe dıye sonuçta dünyanın bınbir türlü hali var.ne olacağı belli olmaz. oyuzden uyarmak istedim.Bence bıraz cek kendını bakalım nolcak zor bılıyorum ama gelmek isterse gelir o merak etme.
ama karamsar düşünüyorsun canım.
bu olmazsa başka biri olmaz diye bir şey yok ki.
Herkesin bir eşi var. doğru zaman geldiğinde onla karşılacaksın elbette.
ve onu tanıyacaksın gördüğünde. o da seni tanıyacak.
içinize derin bir huzur ve sevgi duygusu gelecek ve bu karşılıklı olacak.
İnsan hayatında önce böyle şeyler yaşıyor ki sonra eşi karşısına çıktığında mutlu olsun kıymet bilsin ve şükretsin diye.
bak ben nişanlıydım geçen yıl başkasıyla ve 1,5 yıl nişanlı kaldıktan sonra, nişanı attım.
Çünkü sorunlu ve kararsızlıklar içinde bir insandı. Bu da beni mutsuz ediyordu.
fakat umudumu kayebetmedim. bir yerlerde benim de bir eşim var buna inanıyorum dedim.
8 AY SONRA da şimdiki nişanlımla tanıştım.
O yüzden umudunu hiç kaybetmemeni öneririm.
ben de vardım o grubun içinde canım. ilk nişanlımdan ayrılmıştım.
yazıyordum ben de arada ama senle denk gelmedim.
evet canım Allah sabrının karşılığını veriyor çok şükür.
yok yok biliyorum hayatacım.biraz ezilip kırılmam da gerek.bir yere düşüp kafa üstü kendime gelmem gerek.
o yüzden vesile de oluyorsunuz.hiç bir şey sebepsiz değildir biliyorum ben bunu.zaten şu duygularla sessiz kalmam en güzeli gibi.
normalde bu kadar karamsar değilim ama bir kaç gündür içinde bulunduğum ruh halim bu şekilde tuğçecim.
geçmişte çok benzer olmasa bir takım kırılımlar yaşadım ve inancımın yeşermesine vesile bir insan olduğu için bu kadar çok
hissiyatım arttı belki de. biraz kafamı toparlayıp o şekilde bakarsam senin bakış açınla ve diğer arkadaşların, aynı şekilde yaklaşabilirim sanıyorum.Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.
senden bir kart istesem olur mu? malum konu artık.:26:
bazen sessiz kalmak en güzelidir.Bana sana anlattıgım cocugun soyledıği bır söz : her erkek bir öz aradıgı ıcın her cıcege konar ,doğru özü bulmaya çalışır ancak o özü buldugu zaman hıcbır sekılde bahane üretmeztüm bahanelere rağmen peşini bırakmaz arı gibi her fırsatta o öze konar, onu bırakmaz. bunu cogu arkadaşıma nasihat olarak verıyorum demem oki eğer karşındaki erkek içinde doğru kişi isen o sen bıraz geri çekildiğinde mutlaka gelecektir.
bunla ılgılı bu aralar çok düşünmeye başladıgım ıcın bsy sorucam canım mesela yanlız ölen insanlar var.hayatlarına kımseyı almamış.
mesela benım teyzem 2 hafta evlı kalıp sadece ayrılmış brısı bunlar neden ve niçin oluyor.Allah daha ıyı bılır tabı ancak eger madem Allah herkese bır eş nasip etmişse neden yanlız ölenler var.Bu konuda fikrin nedir?
Onların da eşleri diğer dünyada bekliyordur canım.
benim de hiç evlenmeyen teyzem var şu anda.
fakat o evlenmek istemedi hiç tabi. hep olumsuz düşündü.
bir hadis okumuştum.
bir çiftin bebekleri olmuyormuş. H.Z Muhammed'e ( s.a.v) soruyorlar. Rabbinize sorarmısınız bebeğimiz olucak mı diye.
Peygamberimiz soruyor. fakat Rabbimiz onlara bebek vermiycem diyor.
Fakat bu çiftin bir süre sonra bebekleri oluyor.
Peygamberimiz bunu görünce şaşırıyor. Rabbimize soruyor bunu. Rabbimiz de diyor ki onlara aslında çocuk vermeyecektim ama bana inançlarını hiç kaybetmediler ve bana dua etmeye devam ettiler. Ben de onlara bir bebek verdim demiş.
farkında olup atalet halinde olma durumu vardır ya hani.gerçekten çok kötü bir şey bu.
örnek de çok güzelmiş bu arada.bunu düşüneceğim.teşekkür ediyorum, güzel gönülleriniz ve yazan elleriniz dert görmesin kızlar.
yok yok biliyorum hayatacım.biraz ezilip kırılmam da gerek.bir yere düşüp kafa üstü kendime gelmem gerek.
o yüzden vesile de oluyorsunuz.hiç bir şey sebepsiz değildir biliyorum ben bunu.zaten şu duygularla sessiz kalmam en güzeli gibi.
normalde bu kadar karamsar değilim ama bir kaç gündür içinde bulunduğum ruh halim bu şekilde tuğçecim.
geçmişte çok benzer olmasa bir takım kırılımlar yaşadım ve inancımın yeşermesine vesile bir insan olduğu için bu kadar çok
hissiyatım arttı belki de. biraz kafamı toparlayıp o şekilde bakarsam senin bakış açınla ve diğer arkadaşların, aynı şekilde yaklaşabilirim sanıyorum.Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.
senden bir kart istesem olur mu? malum konu artık.:26:
aaa bız bır gruptuk ve sonuna kadar gittik en sonunda faceden yazışmaya başlayınca dagıldık.
Bır tuğce vardı ama tugcecan değildi o demekki kısmet sımdı tanışmayaymış.
selam
hayata bu olay seni verdiğim kitapda yazıyor
tuğçemmm hafızan da maşallah
Onların da eşleri diğer dünyada bekliyordur canım.
benim de hiç evlenmeyen teyzem var şu anda.
fakat o evlenmek istemedi hiç tabi. hep olumsuz düşündü.
bir hadis okumuştum.
bir çiftin bebekleri olmuyormuş. H.Z Muhammed'e ( s.a.v) soruyorlar. Rabbinize sorarmısınız bebeğimiz olucak mı diye.
Peygamberimiz soruyor. fakat Rabbimiz onlara bebek vermiycem diyor.
Fakat bu çiftin bir süre sonra bebekleri oluyor.
Peygamberimiz bunu görünce şaşırıyor. Rabbimize soruyor bunu. Rabbimiz de diyor ki onlara aslında çocuk vermeyecektim ama bana inançlarını hiç kaybetmediler ve bana dua etmeye devam ettiler. Ben de onlara bir bebek verdim demiş.
selam
hayata bu olay seni verdiğim kitapda yazıyor
tuğçemmm hafızan da maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?