- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.141
hangi topiklere gittin kız?
annemin korosunun konseri vardı. Oraya gittim. gecelerin prensesi olarak geri geldim.
kadınlar kahvesine
selam herkese
aslı mailine bakar mısın bi canım
Dedemin kardeşi da şikayet vardı tahin tavsiye etti babam kadın düzeldi. Safra kesesi sorunu da vardı. Bag*haratlı hiç bir şey yiyemezdi. Babama hep dua eder ...
Tanıtayım tabi:) Gerçi tanıtacak da çok birşey yok. 34 yaşındayım. Çalışan bir kadınım. Çoğu kadınımızın aksine öyle büyük büyük sorunlarım yok. Çok şükür kendime yetecek kadar ekmeği aşı olan, kendi halinde bir insanım işte. Melisa çayına gelince, tadı inan çok güzel. Kokusu da tadı da az biraz limonu andırıyor ama ekşi değil. Kaynar suyu ocaktan indirip içine bir tutam melisa atacaksın. beş altı dakika demlenmesini bekleyip istersen şekerli istersen sade içeceksin. Ben gece yatmadan bir saat önce içmeyi tercih ediyorum çünkü aynı zamanda rahatlatıcı özelliği var. Bu sayede deliksiz uyuyabilirsin. Mide ağrılarına çok iyi geliyor ve bonus olarak cildi güzelleştiriyor.:) Bazen çok ihtiyaç hissedersem akşam üstü de bir fincan içiyorum. Limon ekleyebilirsin sakıncası yok:)
canımm napıyorsun?
misafirlikteydim canım geldim şimdi. oturuyorum.
sen ne yapıyorsun yavrum?
benimde canım sıkkın vala öle nette takılıyorum
konu bildiğin konu canım
Allah yardım etsin canım.
Hayırlısı olsun senin için.
Rabbim bir yoluna sokacaktır.
iyi aksamlar kızlar. bugün ve dün güzel bir gündü benim icin. :)) yüz yüze konusmak gibisi yok. birsey oldugu yok ama isde onu tekrar görmek güzeldi. ayak üstü sohbet ettik.
amin canım hayırlısı ile olur inş istediğim.
bana bu konu ile kart çeker misin tuğçem
bulursam ben de alayım o zaman.
İnşallah canım...
senin kalbinde bir soru var bu konuda cevabı evet.
geleceğin ışık dolu bu konuda canım.
ve sonsuz enerji arkanda.
ve hayatın sana sunduklarını sevgiyle kabul et. sana güzel şeyler sunacak hayat canım.
İnşallah canım...
senin kalbinde bir soru var bu konuda cevabı evet.
geleceğin ışık dolu bu konuda canım.
ve sonsuz enerji arkanda.
ve hayatın sana sunduklarını sevgiyle kabul et. sana güzel şeyler sunacak hayat canım.
Aktarlarda oluyor. Ben ilk defa bir bitki çayını bu kadar fazla sevdim ve övdüm. Gerçekten midem dışında cildimde de işe yaradığını hissediyorum. Hatta bazen bi kısmını ayırıp, ılıtıp pamukla yüzüme sürüyorum:)
iyiymiş,aklımda bulunsun o zaman,argan yağı alacaktım,o da aklımdan çıkmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?