30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar bir "Merhaba " demek istedim.
Bugün hiç gelemedim de yoğunluktan, nasılsınız?

Daha ne sözler duyarsın sen benden.

YErim de nereden bulacağım ki?:26:

Kuruyemiş toptancıları var biz ordan alıyoruz.

beni başka topiklere gönderdiniz kendi ellerinizle
nerelerdesiniz tuğçe,turkuaz,filozofprenses,petu,limon,reddmars,lahesis,hayata,suskunsultan,cerenkar,narçiçek,sayamadığım varsa affola

Akşamları telden bağlanıyordum ama bu akşam pek bakamadım kızlar. herkese günaydın Cuma geldi hafta bitti :) Hafta sonu lise arkadaşımla görüşcem çok mutluyum ya özledim arkadaşımı :)

İki sebep için değişiriz:

Ya yeterince öğrenir ve değişmek isteriz ya da yeterince yaralanır ve değişmek zorunda kalırız!

Mükemmel anı beklemekten vazgeçin. İçinde bulunduğunuz anı mükemmel yapın!

Her kadın kalbinin daha önce nasıl da kırılmış olduğunu ona unutturacak bir adamı hak eder!

Yanlış kişinin gitmesine izin vermezseniz doğru kişiyi asla bulamazsınız!

Hiçbir şeyi gerçekleşmesi için zorlamayın. Eğer olacağı varsa zaten olacaktır.

Hayat çok kısa olduğu için; çabucak affedin, zamanla güvenin, yüksek sesle gülün, gerçekten sevin ve tüm bunlar için Tanrı’ya teşekkür etmeyi unutmayın. her gün…

günaydın kızlar, güzel günler keyifli haftasonları

Beğendim :) buton izin vermedi ama

DUA üç harf kadar küçük, içine her şeyi sığdırabilecek kadar büyüktür.
Rabbim dualarımızı hakkımızda hayırlısıyla kabul buyursun.
Amin!

HAYIRLI CUMALAR.

Hoop ve geldim. Mide için çok şiddetli bir biçimde melisa çayı öneriyorum. En azından bana çok iyi geliyor. Yanmalar yakılmalar yok oldu bir haftadır. Uyku da düzene girdi bu arada. Sinir stres de atıyor. Daha ne olsun.

Hoş geldin.
Tanıtsana kendini :) Ben çok az tanıyorum ama arkadaşlarım hiç bilmiyorlar...

Melisa Çayını bir ara adet dönemlerinden önce içiyordum. Adet sıkıntılarını alsın diye... Ağrı , sızı , sinir vs...
Bir gün içerken öğürdüm. Sevmem de bitki çaylarını. :) Sonra da içmedim. Aslında alıp gene içine limon damlatarak içsem fena olmaz.

Günde kaç fincan, yemek öncesi sonrası? nasıl içiyorsun?

Sağ ol.

Tanıtayım tabi:) Gerçi tanıtacak da çok birşey yok. 34 yaşındayım. Çalışan bir kadınım. Çoğu kadınımızın aksine öyle büyük büyük sorunlarım yok. Çok şükür kendime yetecek kadar ekmeği aşı olan, kendi halinde bir insanım işte. Melisa çayına gelince, tadı inan çok güzel. Kokusu da tadı da az biraz limonu andırıyor ama ekşi değil. Kaynar suyu ocaktan indirip içine bir tutam melisa atacaksın. beş altı dakika demlenmesini bekleyip istersen şekerli istersen sade içeceksin. Ben gece yatmadan bir saat önce içmeyi tercih ediyorum çünkü aynı zamanda rahatlatıcı özelliği var. Bu sayede deliksiz uyuyabilirsin. Mide ağrılarına çok iyi geliyor ve bonus olarak cildi güzelleştiriyor.:) Bazen çok ihtiyaç hissedersem akşam üstü de bir fincan içiyorum. Limon ekleyebilirsin sakıncası yok:)

önerını deneyecegım.Mide ağrısı derken benım gastrıtım var işe yararmı acaba?

merhaba ben geldım doktorda hıcbırsey olmadı sadece çapa diş hekimliği fakülte doktorlarına yönlendirdi.
Dişlerimden 2 kere ameliyet olmam gerekiyormuş.Çapa bırtek yapabılır dediler bakalım randevu alabılırsem oraya gıdıcem.

Öğlende şirkete gelmek zorunda kaldım.pfff....

önerını deneyecegım.Mide ağrısı derken benım gastrıtım var işe yararmı acaba?

Yarar bence, çünkü ben de gastrit nedeniyle başladım. Yemek borusuyla midenin birleştiği yerde minnak bi zedelenmem var. Artık reflü de yapmaya başlamıştı ve inan sıkıntı oluyordu. Çatalca'da bir arkadaşımın çiftliği var ve melisa ağacı var. Kendi toplayıp verdi, bunları dene dedi. Ben de evin bir köşesine öyle attım duruyordu. Unutmuşum. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır kullanıyorum. Ne yanma kaldı, ne reflü... Bende işe yaradı yani. Umarım kullanacak herkese iyi gelir...

deneyecegm ınsallah ışe yarar .

Bendede gastrıt ve safra kesemın bır kısmınde çürüme var.
Gastrıtın oldugu ıcın karın bölgende şişlik varmı benım ınanılmaz derecede var.İşe melisada başka bırsey yarıyor dıye bılıyorsan önerebilirsen sevınırım.

Sana yazmıştım sayfayı

gördüm canım deneyecegım bakalım midem benım gastritten dolayı ınanılmaz şişiyor.Tahın ıyı gelebilir belkı denemekten bsy cıkmaz.denerim.

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/saglik/her-derdin-devasi-tahin/37206

buda kanıtı
Hayata, benim babam çok faydasını gördü. Ameliyat olmdan önce sen bir ay tahin ye. Bak farkı görüp şaşıracaksın
mide içindi değil mi canım? sağ ol.

beni başka topiklere gönderdiniz kendi ellerinizle
nerelerdesiniz tuğçe,turkuaz,filozofprenses,petu,limon,reddmars,lahesis,hayata,suskunsultan,cerenkar,narçiçek,sayamadığım varsa affola

Aslıcığım, beni sayma. Biliyorsun ben mesai saatleri içinde buradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…