- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.161
aslııııııııııııııııııııııııııııı
Valla ben argan yağını güvenip de alamıyorum, sahte midir, gerçek midir:/ Saç için mi alacaksın sen?
merhaba canımiş bakımından ikimiz de sıkıntılı bir süreçteyiz,aşkı hiç saymıyorum zaten,hayrolsun...
Valla ben argan yağını güvenip de alamıyorum, sahte midir, gerçek midir:/ Saç için mi alacaksın sen?
aslııııııııııııııııııııııııııııı
selamlar herkese :))) asli, turkuaz ve yeni arkadasım :))
merhaba canımiş bakımından ikimiz de sıkıntılı bir süreçteyiz,aşkı hiç saymıyorum zaten,hayrolsun...
selamlar herkese :))) asli, turkuaz ve yeni arkadasım :))
bu gün is konustuk. ama dün sohbet ettik. ama biraz sanal ortamdaydi o. :)) biraz nabız yoklamak istedim net cevap vermedi ama birsey sezdim. arkadasimın ya cilt alerjisi var yada utangac mi bilinmez ne zamandır cildi kirmizi :))
Aktarlarda oluyor. Ben ilk defa bir bitki çayını bu kadar fazla sevdim ve övdüm. Gerçekten midem dışında cildimde de işe yaradığını hissediyorum. Hatta bazen bi kısmını ayırıp, ılıtıp pamukla yüzüme sürüyorum:)
Çok iyiyim Turkuazim. cok şükür.selam sultan nasılsın canım?
nasıl oldun?
selam canım....
evet canım malesef..
mailine bakar mısın canım ya sendne cevap bekliyorum
Çok iyiyim Turkuazim. cok şükür.
:)) birazdan dans edicem ben1 saatlik egzersiz :))
en son ben yazdım sana canım,senden bir şey gelmedi,ya da benimki mi gitmedi:44:
bende çok kızrarımcildim hassas
bu o sinema muhabbeti olan mı?
tuhafff
şimdi gönderdim bir kere daha yavru
yok o gelmişti bana zaten,benimki gitmemiş sana nedense.
Çok iyiyim Turkuazim. cok şükür.
:)) birazdan dans edicem ben1 saatlik egzersiz :))
Geçmiş olsun canım.. Moralini bozma...kızlar cok yorgunum bıde üstüne dışım kırıldı kökü içinde.
Öğlen bır dışcıye gıttım okmeydanı agız ve diş hastalıklarına git dişlerinde problem var çünkü dedi.Yarın ıcın randevu aldım ama müdürüme henüz soyleyemedm.Bır bu eksıktı buda oldu tam oldu modundayım..
Bende aynı şeyleri düşünmeye başladım .. terazi gibi bir yandan umut oluyr içimde bir yandan telaş...inşallah artık hayatıma cıdden bırısı girsin ve eskılerı alsın götürsün hayatımın anlamı olsun.
Hanı derler ya ruh eşini bulacaksin evlenmeden önce dıye benımkısı hakıkaten ruh galıba ortalıklarda yok
Kesinlikle doğru bence..erkekler biri konusunda karar vermişlerse her yolu deniyorlar.. eski işyerinde bir aradas vardı 2 yıllık ilşkisi vardı. arada çocuğa takılıyorduk düğün ne zaman diye.. ufukta yok diyordu. sonra yelken kursuna gitti orda ortaokul arkadaşı ile karşılaşmışlar.. ilk gün gidip kıza biz senle evleneceğiz demiş bi kaç aya da evlendiler...bazen sessiz kalmak en güzelidir.Bana sana anlattıgım cocugun soyledıği bır söz : her erkek bir öz aradıgı ıcın her cıcege konar ,doğru özü bulmaya çalışır ancak o özü buldugu zaman hıcbır sekılde bahane üretmeztüm bahanelere rağmen peşini bırakmaz arı gibi her fırsatta o öze konar, onu bırakmaz. bunu cogu arkadaşıma nasihat olarak verıyorum demem oki eğer karşındaki erkek içinde doğru kişi isen o sen bıraz geri çekildiğinde mutlaka gelecektir.
Durakta doğru kişinin gelmesini bekliyor canım.. bu aralar yalnız ama umutlu:)dikkat bizim işimizbiraz yalnız duruyor kız ama umarım yakında değişir bu durum
Dün giremedim ev işleri , telefon görüşmeleri aldı zamanımı....beni başka topiklere gönderdiniz kendi ellerinizle
nerelerdesiniz tuğçe,turkuaz,filozofprenses,petu,limon,reddmars,lahesis,hayata,suskunsultan,cerenkar,narçiçek,sayamadığım varsa affola
Amin canım Hayırlı cumalar olsun..DUA üç harf kadar küçük, içine her şeyi sığdırabilecek kadar büyüktür.
Rabbim dualarımızı hakkımızda hayırlısıyla kabul buyursun.
Amin!
HAYIRLI CUMALAR.
Mide de ülsereydi sanırım sabahları aç karna çiğ patates suyu iyi geliyor diye duymuştum.. bir tanıdık iletisinde paylaşmıştı.. eşi 1 yıl civarında içmiş iyileşti yazmıştı.. böyle bir gazete haberi vardı nette onu paylaşıp altına yazmıştı.. mide problemleri olanları görünce aklıma geldi.. hepinize geçmiş olsun kızlar..önerını deneyecegım.Mide ağrısı derken benım gastrıtım var işe yararmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?