30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

o kitabı okumaya fırsat bulamadımki ah ah bır okusam keşke..
tugce kıssadan hısse oldu çok güzelmiş dur akşam ınsallah eve gidicem okuyım kıtabı ..merak ettim bakalım.

evet canım durumu özetleyen bir hadis.
Oku canım seviceğini düşünüyorum.
ben şimdi o yazarın ikinci kitabına başladım.
Bana Allah yeter. onu okuyorum.

tabi ki canım sen uğraşmadan herşey su gibi akıp gidicek zaten hayırlı kişi olduğunda merak etme.

tugce banada kart çekermisin konu malum.. benı senın kartların çok motive ediyor da:=)

canım sana aşk kartı geldi. :)
senin ihtiyacın olan gerçek aşk.
Ve o sana geliyor.
Gerçek aşka ve sevgiye güvenmelisin.
Aşkın ışığı içinden yansıyacak canım.
diğer kartın ise bilgelik...
İçindeki bilgeyi dinle.
O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor canım.

rica ederim cnm ne demek gerçekten bak bu adam kaşar erkek sendromu olan hayatta ben ıilişki ,evlilik yaşayamam diyen bir adam olup bu cümleyı kurabılıyorsa emın ol tüm erkekler aynı kafada.

kendine koyduğu teşhis bile muhteşem zaten.

teşekkür ederim gönlüne sağlık tuğçecim.
fazla düşünmekten kendimi almam gereken bir yerdeyim şuan.vesile olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim.
kalben ve beynen bir sarsıntı geçirsem de gerekiyor işte.

Ben kuaföre gidiyorum kızlar.
döndüğümde yazılanları okuycam.
Sohbet çok güzeldi valla.

bende şimdi aynı şeyi yazacaktım. sohbetiniz öyle güzeldi ki bugün, bırakıp çıkamıyorum
işlerim yığıldı
bakalım çok daha güzel topiklerde karşılaşmak nasip olur inşallah..

dua sevgi ve ışıkla

siz nasıl tanıştınız ki?

görücü usülü yaptık. annesi beni gidip gelirken görüyormuş, annemin de uzaktan bir dostu tavsiye etmiş,
yakıştıranlar olmuş, annesi filan gelmişlerdi bir akşam.sohbet filan derken, oğluyla tanışmamı teklif etti..
konuşmaya başladık 2 ayı geçti..

fazla düşünmek çok fazla irdelemek isyan noktasına getirmesin seni canım. akışına bırak biraz.
kızların dedikleri gibi doğru bir insansa zaten senden vazgeçmeyecek, senin için çaba sarfedecektir. buna zaman vermelisin..

sorma adam cok iyi ya ...

ama yanı bızım olayımız farklı oldu ama keske burada olsaydı.. Çok özledim çok...

Tugcecan guvenmeye başladım hadı bakalım ınsallah maşallah:):)

Kızlar bir "Merhaba " demek istedim.
Bugün hiç gelemedim de yoğunluktan, nasılsınız?

ilk defa duydum o sözü de
Daha ne sözler duyarsın sen benden.

Evet Prenses tahin severmisin? Tavsiye ederim ama çiğ tahin . Bulabilirsen şifa bulabilirsin sende.

Merhaba Hayata. Aman yarrabbi Şubat geldi. Zaman ne çabuk geçiyor öyle
YErim de nereden bulacağım ki?:26:

her gün dışarıdayım. dinlenemedim bi türlü. bi yandan da alış veriş yapıyorum.okulda giymek için ceket aldım. pek ceket ve etek tarzı giyinmiyorum. biraz değişiklik yapayım dedim.

şık durur,iyi yapmışsın,güle güle kullan,olsun gezerek ve alışveriş yaprak stres atar,enerji depolar ve dinlenirsin aynı zamanda farkında olmadan.

beni başka topiklere gönderdiniz kendi ellerinizle
nerelerdesiniz tuğçe,turkuaz,filozofprenses,petu,limon,reddmars,lahesis,hayata,suskunsultan,cerenkar,narçiçek,sayamadığım varsa affola

Son düzenleme:
nerelerdesiniz tuğçe,turkuaz,filozofprenses,petu,limon,reddmars,lahesis,hayata,suskunsultan,cerenkar,narçiçek,sayamadığım varsa affola

misafirler vardi canim bu aksam oturuyoduk :)) iyilik saglik sende iyisin ins.

güle güle tuğçecim.kolay gelsin.

Teşekkür ederim kızlar.

hangi topiklere gittin kız?
annemin korosunun konseri vardı. Oraya gittim. gecelerin prensesi olarak geri geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…