- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.101
o kitabı okumaya fırsat bulamadımki ah ah bır okusam keşke..
tugce kıssadan hısse oldu çok güzelmiş dur akşam ınsallah eve gidicem okuyım kıtabı ..merak ettim bakalım.
evet aslolan inancı kaybetmemek.o önemli gerçekten.
bu işlerden elimi ayağımı çekicem derken biraz da uğraşmak istemiyorum ben.
hani sen dedin ya tuğçe olacağı varsa oluyor zaten diye.varsa da isteyen olursa da emek sarfeder diye düşünürüm.ben kafa yormam
artık.yoksa her şey belli ,belli de işte.:26:
tugce banada kart çekermisin konu malum.. benı senın kartların çok motive ediyor da:=)
rica ederim cnm ne demek gerçekten bak bu adam kaşar erkek sendromu olan hayatta ben ıilişki ,evlilik yaşayamam diyen bir adam olup bu cümleyı kurabılıyorsa emın ol tüm erkekler aynı kafada.
biraz zamana ihtiyacın var ama zaman içinde herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum senin için canım.
bakıyım kartına.
bu durumla ilgili;
özgürlük kartı geldi sana.
yani bu kısıtlamalardan ve sınırlardan kurtulmalısın ve mucizelerine izin vermelisin.
Bir kuş kadar özgürsün aslında.
Kanatlarını aç ve uç diyor kartın canım.
Ve hayatında daha sonra mucize beklemelisin.
Çünkü bir mucize olacak.
bunu bil ve inançla bekle diyor meleklerin canım.
Ben kuaföre gidiyorum kızlar.
döndüğümde yazılanları okuycam.
Sohbet çok güzeldi valla.
siz nasıl tanıştınız ki?
evet aslolan inancı kaybetmemek.o önemli gerçekten.
bu işlerden elimi ayağımı çekicem derken biraz da uğraşmak istemiyorum ben.
hani sen dedin ya tuğçe olacağı varsa oluyor zaten diye.varsa da isteyen olursa da emek sarfeder diye düşünürüm.ben kafa yormam
artık.yoksa her şey belli ,belli de işte.:26:
kendine koyduğu teşhis bile muhteşem zaten.
teşekkür ederim gönlüne sağlık tuğçecim.
fazla düşünmekten kendimi almam gereken bir yerdeyim şuan.vesile olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim.
kalben ve beynen bir sarsıntı geçirsem de gerekiyor işte.
Daha ne sözler duyarsın sen benden.ilk defa duydum o sözü de
YErim de nereden bulacağım ki?:26:Evet Prenses tahin severmisin? Tavsiye ederim ama çiğ tahin . Bulabilirsen şifa bulabilirsin sende.
Merhaba Hayata. Aman yarrabbi Şubat geldi. Zaman ne çabuk geçiyor öyle
her gün dışarıdayım.dinlenemedim bi türlü. bi yandan da alış veriş yapıyorum.okulda giymek için ceket aldım. pek ceket ve etek tarzı giyinmiyorum. biraz değişiklik yapayım dedim.
:)Çok dikkatlisin canım bi ısınamadım avatarı yeni keşfedince bunu buldum en son..
beni başka topiklere gönderdiniz kendi ellerinizle
nerelerdesiniz tuğçe,turkuaz,filozofprenses,petu,limon,reddmars,lahesis,hayata,suskunsultan,cerenkar,narçiçek,sayamadığım varsa affola
misafirler vardi canim bu aksam oturuyoduk :)) iyilik saglik sende iyisin ins.
kendine koyduğu teşhis bile muhteşem zaten.
teşekkür ederim gönlüne sağlık tuğçecim.
fazla düşünmekten kendimi almam gereken bir yerdeyim şuan.vesile olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim.
kalben ve beynen bir sarsıntı geçirsem de gerekiyor işte.
güle güle tuğçecim.kolay gelsin.
beni başka topiklere gönderdiniz kendi ellerinizle
nerelerdesiniz tuğçe,turkuaz,filozofprenses,petu,limon,reddmars,lahesis,hayata,suskunsultan,cerenkar,narçiçek,sayamadığım varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?